bilham Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Στις 31 Μαρτίου επέστρεψα για επισκευή το τάμπλετ της κόρης μου, ένα Chuwi Hi8 Pro αγορασμένο προ 7μήνου, στο Gearbest μετά από συνενόηση μαζί τους.Στις 19/4 τους ρωτάω αν το παρέλαβαν γιατί από το tracking έβλεπα ότι έχει φτάσει στη ShenzhenΤην επομένη μου απαντάνε ότι το παρέλαβαν και μου προτείνουν να μου στείλουν ανακατασκευασμένοΑφού ρώτησα εδώ στο φόρουμ τους απάντησα ότι προτιμώ να επισκευάσουν το δικό μου ή αντικατάσταση με καινούριο ή refund για να αγοράσω άλλο από αυτούςκαι τι μου απάντησαν στις 22/4 οι αθεόφοβοι;"Unfortunately, we are very sorry to inform you that we have not received the return item.!!!After we receive it, we will repair it and send it back to you.Thank you for your cooperation."Τι τους κάνεις τώρα;Τους έστειλα πίσω το μήνυμά τους από τις 20/4 που έλεγε:"Dear BILL,Thank you for contacting Gearbest.We are pleased that we have received your item.We can ship a refurbishmed machine to you.Please confirm the address:...)Αυτό δείχνει το 17track:2017-04-17 07:56 投递南油, 正在投递2017-04-17 07:43 投递南油, 到达投递局2017-04-15 14:27 深圳互换局, 已进口互封(国内经转)2017-04-15 09:19 深圳互换局, 已进口开拆Στο Google Translate δείχνει ότι έφτασε στη Shenzhen και ότι παραδόθηκεΑν ξέρει κάποιος Κινέζικα ας το επιβεβαιώσειΑν συνεχίσουν να επιμένουν ότι δεν παρέλαβαν τι μπορώ να κάνω;Τι πρέπει να δω στο tracking number για να είμαι σίγουρος ότι το παρέλαβαν και δεν με κοροϊδεύουν;
stelios18120 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 17/4 λέει arrived at delivery office Οπότε το έλαβαν. Και εφόσον σου έστειλαν μήνυμα που έλεγε "we have receive your item" τελείωσε το θέμα το έχουν λάβει! Τώρα πες τους μην κάνουν τους Κινέζους και ζητά είτε full refund,είτε να φτιαχτεί το δικο σου και να σου αποσταλεί δωρεάν πάλι πίσω. (Η αλλιως να στείλουν ένα καινούργιο)
bilham Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έψαξα και εδώ και κοίτα τι βρήκα: 15.04.2017 09:19Arrived at postal officeShēnzhèn International Place Of Exchange 5180530015.04.2017 14:27Left postal officeShēnzhèn International Place Of Exchange 5180530017.04.2017 07:43Arrival at delivery pointOfficeNánYóu 5180540217.04.2017 07:56Unsuccessful delivery attemptOfficeNánYóu 51805402 Από τις 15/4 βρίσκεται στην Shēnzhèn εκεί που έχει την έδρα του το Gearbest Και στις 17/4 λέει "Unsuccessful delivery attempt" !!! Τι παίζεται τώρα εκεί; 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ότι πήγε να γίνει παράδοση στα γραφεία τους μάλλον και κανείς δεν παρελλαβε,λογικά ομως θα ξαναπροσπαθησουν για παράδοση του δέματος άλλη μία. Πάντως στείλε ακριβώς αυτό που έβαλες εδώ σε ένα μαιλ ώστε να το δούνε,ότι δηλαδή πήγε να γίνει παράδοση και κανείς δεν το παρελλαβε
fastnq2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Παιζεται οτι δεν δεχτηκαν να το παραλαβουν οι ριοληδεςκα.Κριμα και εχει περασει 7μηνο οπως ειπες αλλιως θα σε δικαιωνε σιγουρα το πειπαλ σε πιθανο refund
bilham Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Παιζεται οτι δεν δεχτηκαν να το παραλαβουν οι ριοληδεςκα.Κριμα και εχει περασει 7μηνο οπως ειπες αλλιως θα σε δικαιωνε σιγουρα το πειπαλ σε πιθανο refund Τι να πω, υπάρχει και αυτή η πιθανότητα! Ήμουν γκαντέμης, βρήκε και χάλασε 1 μήνα μετά το άτιμο! Έχω ανοίξει ticket από την πρώτη μέρα που χάλασε το tablet και μιλάμε συνέχεια. Τους έστειλα σήμερα και αυτό που βρήκα από το Ρώσικο. Ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσουν σωστά, τόσα πράγματα έχω πάρει από εκεί!
fastnq2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Τι να πω, υπάρχει και αυτή η πιθανότητα! Ήμουν γκαντέμης, βρήκε και χάλασε 1 μήνα μετά το άτιμο! Έχω ανοίξει ticket από την πρώτη μέρα που χάλασε το tablet και μιλάμε συνέχεια. Τους έστειλα σήμερα και αυτό που βρήκα από το Ρώσικο. Ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσουν σωστά, τόσα πράγματα έχω πάρει από εκεί! Και εγω το ειχα ψηλα για αυτο κραταω μια πισινη ακομα οτι εγινε καποιο λαθος,γιατι να σου πουν ευχαριστουμε που το εστειλες και μετα στο tracking site να λεει αδυναμια παραδοσης μονο στο πονηρο παει το μυαλο μου.Ελπιζω να βρεις ακρη
pp6210 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έψαξα και εδώ και κοίτα τι βρήκα: 15.04.2017 09:19 Arrived at postal office Shēnzhèn International Place Of Exchange 51805300 15.04.2017 14:27 Left postal office Shēnzhèn International Place Of Exchange 51805300 17.04.2017 07:43 Arrival at delivery point OfficeNánYóu 51805402 17.04.2017 07:56 Unsuccessful delivery attempt OfficeNánYóu 51805402 Από τις 15/4 βρίσκεται στην Shēnzhèn εκεί που έχει την έδρα του το Gearbest Και στις 17/4 λέει "Unsuccessful delivery attempt" !!! Τι παίζεται τώρα εκεί; Ψυχραιμία, αυτό το έβγαζε και στα ελτά παλιότερα, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν παρέλαβαν απο δολο. Όπως όλα τα κινέζικα έχουν θέματα οργάνωσης με τους όγκους αιτημάτων που χειρίζονται ιδίως σε θέματα επικοινωνίας, επικοινώνησε ξανά ανακαιφαλαιόνωντας όσο πιο απλά μπορεις τα μέχρι τώρα δεδομένα και το τι ζητάς, και εαν σου δοθεί κάποιο όνομα να θυμάσαι να το περιλαμβάνεις σε κάθε επικοινωνία μαζί τους. Αν και στην επόμενη ευκαιρία που θα τους δώσεις δεν γίνει τίποτα δώσε και κανένα λινκ με το θέμα εδώ, σίγουρα θα δώσουν παραπάνω προσοχή!
bilham Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Τους έστειλα μήνυμα στο ticket ότι είναι απαράδεκτο και καθόλου επαγγελματικό μια να μου λένε το ένα και μια το άλλο. Σήμερα μου απάντησαν ότι συνήθως παραλαμβάνουν την ίδια μέρα όταν φτάνει στην Shēnzhèn και για αυτό μου στείλανε το πρώτο μήνυμα. Μετά όμως ξανακοίταξαν καλύτερα και δεν το είχαν παραλάβει. Μου είπαν ότι είναι έντιμη εταιρεία και δεν ρισκάρουν τη φήμη τους για μία παραγγελία και να περιμένω 5-7 μέρες ακόμα. Μάλιστα, τι να υποθέσω τώρα; Δεν έχω καμία εμπειρία από επιστροφές και αρχίζω να πιστεύω ότι το χάσανε το πακέτο ή με κοροϊδεύει το Gearbest
stelios18120 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εγώ λέω περίμενε τις 5-7 μέρες που σου λένε και μετά άνοιξε case στο paypal
bilham Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Εγώ λέω περίμενε τις 5-7 μέρες που σου λένε και μετά άνοιξε case στο paypal Case στο paypal δεν παίζει γιατί έχει περάσει το 6μηνο
stelios18120 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Ααα μάλιστα. Οπότε περίμενε τις μέρες που σου είπαν και αν δεν τότε πες τους θέλω τα λεφτά! Επιτακτικά!
bilham Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Τελικά χθες μου έστειλαν αυτό:"Dear billIt is my honor to serve you.I am reviewing your condition,please note:I apologize for the delay.We have checked the latest shipping information,you can see the attachment.We are sorry that you have waited so long time.However,It also needs time to enter our warehouse.You may need to wait another 2 days.We are sorry for the issue.In that case,we will go ahead with the mail 2017-04-20 11:49:15.(που έλεγε για να μου στείλουν το ανακατασκευασμένο)Please confirm It.Thank you for your patience."Στο attachment φαίνεται στο 17track ότι παραδόθηκε στις 27/4Οπότε αυτοί τι μου λένε, να περιμένω άλλες 2 μέρες για να πάει στο γραφείο τους;Και συνεχίζουν να μου προτείνουν να μου στείλουν το ανακατασκευασμένο;Εγώ πάντως τους απάντησα ότι θα περιμένω άλλες 2 μέρες για να μου πουν αν επισκευάζεται το δικό μου ή όχι.
stelios18120 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν επισκευάζεται το δικό σου οκ θα στο στειλουν πίσω. Αν όχι; Τι κάνεις;
bilham Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αν επισκευάζεται το δικό σου οκ θα στο στειλουν πίσω. Αν όχι; Τι κάνεις; Έλα ντε που έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και δεν ξέρουν που βρίσκεται!! Περίμενα λοιπόν άλλες 3 μέρες δεν μου στείλανε κάποια ενημέρωση και τους ρωτάω εγώ τι γίνεται με το tablet. Σήμερα μου απάντησαν αυτό: "Dear BILL, Thank you for contacting us. According to the shipper's website the return package has been delivered, however we can't find it in our system. There may be delay between scanning events and the system's information updates. We will recheck it after 2-4 working days. Thank you very much for you patience and understanding. Best Regards Danae Gearbest Customer Service" Πάνε καλά τα Κινεζάκια; Το tracking number δείχνει ότι παρέλαβαν 27/4! Και 6 μέρες μετά μου λένε ότι δεν μπορούν να το βρουν; Και να περιμένω άλλες 4 μέρες; Τι τους κάνεις τώρα;;;; :angry: :mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα