arxyat Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Είμαι προς αναζήτηση κινητού: -μέχρι 300€ -έμφαση σε κάμερα, οθόνη αλλά και πιθανές αναβαθμίσεις λογισμικού στο μέλλον. -δεν έχω προτιμήσεις σε single / dual sim -μέγεθος 4.7-5.3 -κυρίως για (κατά σειρά) Internet-chat-photo Από αναζήτηση κατέληξα στα δύο αυτά κινητά του θέματος. Οι διαφορές στα μάτια μου ως άπειρος χρήστης φαίνονται μικρές.. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά ας με ενημερώσει ή αν έχει άλλη άποψη σε αυτά τα χρήματα καλοδεχούμενη..
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 sony xperia x Ανωτερα χαρακτηριστικα και απο τα 2.Στο μονο που λογικα θα χανει θα ειναι στην αυτονομια 1
ziaba Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 sony xperia x Ανωτερα χαρακτηριστικα και απο τα 2.Στο μονο που λογικα θα χανει θα ειναι στην αυτονομια +1 δες και το x compact που ναι νεότερη συσκευή με type c, qc 3.0 και λίγο καλύτερή μπαταρία 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Το honor 8 έχει τσιμπήσει λίγο την τιμή και έχει πάει στα 345.Αν περιμένει ίσως ξανά πέσει στα 310-315 που ειχε
saruman123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Και γω Sony Xperia X Compact λέω,αλλά η μπαταρία λίγο μικρή . Εκτός αν πέσει το Honor 8 που είπανε ποιο πάνω 2
dimitris206 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Είμαι προς αναζήτηση κινητού: -μέχρι 300€ -έμφαση σε κάμερα, οθόνη αλλά και πιθανές αναβαθμίσεις λογισμικού στο μέλλον. -δεν έχω προτιμήσεις σε single / dual sim -μέγεθος 4.7-5.3 -κυρίως για (κατά σειρά) Internet-chat-photo Από αναζήτηση κατέληξα στα δύο αυτά κινητά του θέματος. Οι διαφορές στα μάτια μου ως άπειρος χρήστης φαίνονται μικρές.. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά ας με ενημερώσει ή αν έχει άλλη άποψη σε αυτά τα χρήματα καλοδεχούμενη.. Kοίτα το Α3 2017 , ιδανικό μέγεθος να χωράει σε τσέπη και με πολύ καλή αυτονομία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα