Προς το περιεχόμενο

Pinterest δημιουργια 2ου λογ/σμου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια και Χρονια Πολλα!

Δημιουργησα στο Pinterest μια ωραια σελιδα με 30k. pins και απεκτησα 7000 followers σε 8 μηνες. Καποια στιγμη, για να φτιαξω Group Board δημιουργησα 2o λογαριασμο με διαφορετικο e-mail. Kai ηλθε η καταστροφη! Στον 1ο κανονικο λογ/σμο δεν εμφανιζονται πλεον στο count οι καινουριοι followers & following!  Δεν τους βλεπω. Αλλα, ΟΥΤΕ και τους καινουριους followers των ηδη υπαρχοντων followers μου μπορω να δω!  Ολα παγωσαν! Το συστημα με απομονωσε οριστικα στο παρελθον! Και φυσικα, αφου οι followers μου δεν βλεπουν να αλλαζουν και να ερχονται καινουριοι, σιγα σιγα αποχωρουν και αυτοι. Σου λεει το παρατησε το blog του αυτος ο χρηστης!!  Οδευω λοιπον προς την καταστροφη μετα απο εκατονταδες ωρες δουλειας!

Η Pinterest μου ειπε, οτι προκειται περι b u g  που επι του παροντος αποκλειεται να διορθωθει.

Το ερωτημα λοιπον τωρα ειναι: 

Υπαρχει τροπος να αποκτησω εναν δευτερο λογ/σμο, χωρις να αναγνωρισει η  Pinterest

οτι προκειται για το ιδιο ατομο?   Και να μεταφερω εκει ο,τι μπορεσω?

Εκανα format στον υπ/στη, αλλα και παλι εστω και με διαφορετικο  e-mail, η Πιντερεστ με αναγνωρισε σαν παλαιο ηδη υπαρχοντα χρηστη και αντι να προχωρησει η διαδικασια εγγραφης, ανοιγει αυτοματα ηδη

υπαρχουσα σελιδα!

ΑΡΑ, ΚΑΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΧΡΗΣΤΗ!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?   ΜΗΠΩΣ ΙP TOY ΠΑΡΟΧΕΑ? ΤΟΥ ΥΠ/ΣΤΗ?  

ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΕΙ???

Χιλια ευχαριστω που με διαβασατε! Ειστε η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ πριν την απελπισια...

Ε υ χ α ρ ι σ τ ω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...