Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Αυτη τη στιγμή έχω μούσι σαν του πρώην μισθοφόρου :P 

Ψάχνω μια ξυριστική μηχανή max 40 ευρώ για να διατηρώ γένια 3 ημερών.

Παλιότερα θυμάμαι που αρκετοί πρότειναν αυτη εδώ

http://www.skroutz.gr/s/64030/Remington-MB320C.html

Ειναι καλή?

Αγορά απο ελλάδα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2900107/Philips-QG3352-23.html

Εχω αυτην 3-4 χρονια. Απο τα εξαρτηματα στην φωτο, το 2ο απο τα αριστερα σου τα κανει κοντα και το 3ο αυτο που θες.

Εκτος budget αλλά φαίνεται ωραία.

Για πες καμια λεπτομέρεια.Χρειάζεται λάδωμα?Μπαταρια?Τα παίρνει ομοιόμορφα?Θέλει πολλά περάσματα?Και γενικά οτι νομίζεις.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/2900107/Philips-QG3352-23.html

Εχω αυτην 3-4 χρονια. Απο τα εξαρτηματα στην φωτο, το 2ο απο τα αριστερα σου τα κανει κοντα και το 3ο αυτο που θες.

Σοβαρά σου άρεσε αυτή η μούφα; και εγώ αυτή έχω αλλά μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που την αγόρασα! και η βλακεία ήταν ότι την αγόρασα για να αντικαταστήσω μια άλλη phillips που είχα μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που την αγόρασα :P οπότε καλά να πάθω! (με την λογική ότι η πρώτη ήταν πολύ φθηνή και η δεύτερη πιο ακριβή οπότε ίσως εκει ήταν το θέμα)

Δεν κόβει πολύ καλά..

Δεν κόβει ενώ φορτίζει (ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον) δηλαδή αν τελειώσει η μπαταρία πρέπει να σταματήσεις να την βάλεις να φορτίσει να περιμένεις να φορτίσει εντελώς (γιατι ειναι μάπα και ξελιγώνεται ακόμη πιο γρήγορα αν δεν την φορτίζεις εντελώς) και μετά συνεχίζεις.. δεν γίνεται να την βάλεις στην μπρίζα με το καλώδιο και να συνεχίσεις την δουλειά σου όπως κάνουν άλλες.

Η μπαταρία ειναι χάλια... και ακόμη πιο χάλια αν παλιώσει.

οι κεφαλές ειναι φτηνολαμαρίνες και πλαστικούρες.

και βασικά εγώ πήρα το πιο "κυριλέ" σετ http://www.skroutz.gr/s/6932111/Philips-QG3380.html?from=recommendations οπότε φαντάζομαι μόνο αυτό πως είναι :P

Εκτος budget αλλά φαίνεται ωραία.

Για πες καμια λεπτομέρεια.Χρειάζεται λάδωμα?Μπαταρια?Τα παίρνει ομοιόμορφα?Θέλει πολλά περάσματα?Και γενικά οτι νομίζεις.

τι εκτός μπάτζετ εσύ ήθελες να πάρεις μια που δεν έχει τόσες κεφαλές και κάνει 10 ευρώ λιγότερο.... 4 σουβλάκια και 2 κόλες αν πάρεις απο φθηνό σουβλατζίδικο... για κάτι που θα το χρησιμοποιείς στην ξεφτίλα 1 χρόνο τουλάχιστον....

Τέσπα καλά θα κάνεις να μην την πάρεις την αποπάνω όμως άσχετα αν η λογική σου στο budget είναι εσφαλμένη :P

Εγώ από αυτά που κατάλαβα γιατι κατα καιρούς έχω ψαχτεί με αυτές τις μούφες ειναι το εξής

ή παίρνεις μια φθηνή επαγγελματική μηχανή για τριμάρισμα (τύπου 150+ ευρώ) ή πάρε την πιο φθηνή που δεν θα ειναι καλή! αλλά επίσης δεν θα ειναι χειρότερη  απο αυτές τις ενδιάμεσου κόστους μούφες...

Έχω ακούσει καλά λόγια για τις izzy: http://www.skroutz.gr/c/603/mhxanes-kourematos.html?keyphrase=izzy+%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7&from=autocomplete

Που είναι ελληνική μάρκα νομίζω (βαριέμαι να googlάρω για να το επιβεβαιώσω :P )

Όσο χάλια και να είναι δεν πρόκειται να ειναι χειρότερη απο τις μούφες της ρεμικτον ή της φίλιπς κτλ που σου πουλάνε φικια για μεταξωτές κορδέλες.

Δημοσ.

προ ημερών εκανα την ίδια έρευνα .

Έχω μια πανασονικ εδώ και 5 χρόνια , η οποία δεν έχει πάθει τπτ. Και έτσι απο περιέργεια ρώτησα σε ένα καλό κομμωτήριο και μου είπαν πως είναι η τοπ ως μαρκα μαζί με την ιζι. Μπράουν και φιλιπσ μου είπαν είναι πιο "φθηνιαρικες". Οι κεφαλές δηλαδή και η μπαταρία τους αντέχει αρκετά περισσότερο στον χρόνο δλδ αποτι μ είπαν. Εγώ κατέληξα σε μια πιο ακριβή βέβαια αλλά θα σου πρότεινα να τις δεις απο κοντά (μίντια, κοτσοβολο,κλπ?) Μιας και απο κοντά θα έχεις καλύτερη άποψη και όλες αναγράφουν το μίνιμουμ που κοβουν

Υγ. Πριν αγοράσω αυτήν στα 93€ είχα πάρει αυτήν της προσφοράς του λιντλ , η οποία Μόνο για το σώμα κάνει :-)

• Like 1
Δημοσ.

προ ημερών εκανα την ίδια έρευνα .

Έχω μια πανασονικ εδώ και 5 χρόνια , η οποία δεν έχει πάθει τπτ. Και έτσι απο περιέργεια ρώτησα σε ένα καλό κομμωτήριο και μου είπαν πως είναι η τοπ ως μαρκα μαζί με την ιζι. Μπράουν και φιλιπσ μου είπαν είναι πιο "φθηνιαρικες". Οι κεφαλές δηλαδή και η μπαταρία τους αντέχει αρκετά περισσότερο στον χρόνο δλδ αποτι μ είπαν. Εγώ κατέληξα σε μια πιο ακριβή βέβαια αλλά θα σου πρότεινα να τις δεις απο κοντά (μίντια, κοτσοβολο,κλπ?) Μιας και απο κοντά θα έχεις καλύτερη άποψη και όλες αναγράφουν το μίνιμουμ που κοβουν

Υγ. Πριν αγοράσω αυτήν στα 93€ είχα πάρει αυτήν της προσφοράς του λιντλ , η οποία Μόνο για το σώμα κάνει :-)

Δηλαδή ήταν για τον π#@$τσο :P

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά σου άρεσε αυτή η μούφα; και εγώ αυτή έχω αλλά μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που την αγόρασα! και η βλακεία ήταν ότι την αγόρασα για να αντικαταστήσω μια άλλη phillips που είχα μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που την αγόρασα :P οπότε καλά να πάθω! (με την λογική ότι η πρώτη ήταν πολύ φθηνή και η δεύτερη πιο ακριβή οπότε ίσως εκει ήταν το θέμα)

Δεν κόβει πολύ καλά..

Δεν κόβει ενώ φορτίζει (ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον) δηλαδή αν τελειώσει η μπαταρία πρέπει να σταματήσεις να την βάλεις να φορτίσει να περιμένεις να φορτίσει εντελώς (γιατι ειναι μάπα και ξελιγώνεται ακόμη πιο γρήγορα αν δεν την φορτίζεις εντελώς) και μετά συνεχίζεις.. δεν γίνεται να την βάλεις στην μπρίζα με το καλώδιο και να συνεχίσεις την δουλειά σου όπως κάνουν άλλες.

Η μπαταρία ειναι χάλια... και ακόμη πιο χάλια αν παλιώσει.

οι κεφαλές ειναι φτηνολαμαρίνες και πλαστικούρες.

και βασικά εγώ πήρα το πιο "κυριλέ" σετ http://www.skroutz.gr/s/6932111/Philips-QG3380.html?from=recommendations οπότε φαντάζομαι μόνο αυτό πως είναι :P

τι εκτός μπάτζετ εσύ ήθελες να πάρεις μια που δεν έχει τόσες κεφαλές και κάνει 10 ευρώ λιγότερο.... 4 σουβλάκια και 2 κόλες αν πάρεις απο φθηνό σουβλατζίδικο... για κάτι που θα το χρησιμοποιείς στην ξεφτίλα 1 χρόνο τουλάχιστον....

Τέσπα καλά θα κάνεις να μην την πάρεις την αποπάνω όμως άσχετα αν η λογική σου στο budget είναι εσφαλμένη :P

Εγώ από αυτά που κατάλαβα γιατι κατα καιρούς έχω ψαχτεί με αυτές τις μούφες ειναι το εξής

ή παίρνεις μια φθηνή επαγγελματική μηχανή για τριμάρισμα (τύπου 150+ ευρώ) ή πάρε την πιο φθηνή που δεν θα ειναι καλή! αλλά επίσης δεν θα ειναι χειρότερη  απο αυτές τις ενδιάμεσου κόστους μούφες...

Έχω ακούσει καλά λόγια για τις izzy: http://www.skroutz.gr/c/603/mhxanes-kourematos.html?keyphrase=izzy+%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7&from=autocomplete

Που είναι ελληνική μάρκα νομίζω (βαριέμαι να googlάρω για να το επιβεβαιώσω :P )

Όσο χάλια και να είναι δεν πρόκειται να ειναι χειρότερη απο τις μούφες της ρεμικτον ή της φίλιπς κτλ που σου πουλάνε φικια για μεταξωτές κορδέλες.

Οταν οριοθετεί κάποιος ενα budget δεν το κανει για τα 5 ευρω πάνω η κάτω αλλά για να υπάρχει ενα σημειο αναφορας.

Εσυ θα προτείνεις πχ μια με 5 ευρω παραπανω,ο αλλος θα πει ελα μωρε σιγα αυτη κανει 10 ευρω παραπανω αλλα ειναι καλύτερη,ο αλλος 15 αλλα μαμαει και παει λέγοντας..και τελικά εχεις φτάσει απο κει που θα έδινες 40 να δίνεις 100..

Την remington δεν είπα οτι θέλω να την πάρω αλλά οτι είχα δει παλιότερα να την προτείνουν ακρετοί.

αυτα.

Δημοσ.

Κατηγορηματικά οχι για izzy. Εχω την grooming kit pg-100 και ειναι απο τα πιο αδικα χρηματα που ξοδευτηκαν ποτε. Η μπαταρια ηταν απαραδεκτη, στο εξαμηνο αντεχε μετα βιας τριλεπτο, και πιο ασθενικη και απο την δονηση του χειρηστηριου του ps1. Φιλοι που εχουν αλλα νεωτερα μοντελα, επισης το μετανιωσαν που τις πηραν. Γενικοτερα μακρυα απο την izzy, δεν εχω δει κατι αξιολογο απο αυτους.

Τωρα γιαυτο που ψαχνεις gkar206, φιλαρακι ειναι οπαδος της wahl, εχει παρει δυο διαφορετικες και ειναι υπερ-ευχαριστημενος, κοιταξε μηπως σου κανει και εσενα καποια κυκλοφορια τους.

Δημοσ.

PHILIPS C242. (Μην την ψάχνετε, δεν υπάρχει πια). Μούσι κάθε 5 μέρες, μαλλί στα 4χιλ κάθε 3 βδομάδες. Αγορασμένη το 1995! Από τότε έχω πάει κουρέα μόνο πριν το γάμο μου! Δεν είναι μπαταρίας - τη βάζεις στην πρίζα και ξυρίζεσαι. Λάδωμα 1 φορά στα 2 χρόνια. Καθάρισμα μέσα-έξω κάθε φορά. Αυτά.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Αυτη τη στιγμή έχω μούσι σαν του πρώην μισθοφόρου :P

Ψάχνω μια ξυριστική μηχανή max 40 ευρώ για να διατηρώ γένια 3 ημερών.

Παλιότερα θυμάμαι που αρκετοί πρότειναν αυτη εδώ

http://www.skroutz.gr/s/64030/Remington-MB320C.html

Ειναι καλή?

Αγορά απο ελλάδα.

Ευχαριστώ.

Από έρευνα αγοράς που ειχα κάνει, κατέληξα ότι είναι από τις τοπ για τα λεφτά της. Στα + η μπαταρία που με μια φόρτιση κρατάει εβδομάδες ή και μήνες, ανάλογα τη χρήση. Δε χρειάζεται να κουβαλάς καλώδιο σε ταξίδια/διακοπές.

Δημοσ.

Το θέμα με τις ξυριστικές το έψαξα πάρα πολύ εν όψει Πάσχα που ήθελα να αγοράσω μια καλή μηχανή, καθώς οι παλιές που έχω δεν με καλύπτουν πλέον.

Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι ο καθένας θεωρεί την δική του μάρκα ως την καλύτερη μηχανή που υπάρχει.

Τέλος πάντων, για το μπατζετ που λέει ο ts, να επιλέξει κάποια εκ των ΜOSER ή WAHL που να έχουν καλώδιο και ισχύ μηχανής τα 10W, μπορείς να βρεις και με 50ευρω.  

Δημοσ.

Από έρευνα αγοράς που ειχα κάνει, κατέληξα ότι είναι από τις τοπ για τα λεφτά της. Στα + η μπαταρία που με μια φόρτιση κρατάει εβδομάδες ή και μήνες, ανάλογα τη χρήση. Δε χρειάζεται να κουβαλάς καλώδιο σε ταξίδια/διακοπές.

Καλημέρα.Η συγκεκριμένη έχει σκάλα να σου διατηρει μουσι 3 ημερών?

Δουλευει και πανω στο ρευμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...