tzo21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Kαλησπερα...εφτιαξα λογαριασμο paypal εχθες και συνεδεσα με αυτον τη χρεωστικη καρτα eurobank...σημερα πηγα στη τραπεζα και ζητησα τον verifying κωδικο και μια χαρα η κοπελα μπηκε και μου τον ειπε....ομως δεν τον δεχτηκε οταν τον εβαλα και τρ που παω στην επιλογη του verifying your card με παει απιο την αρχη να βαλω στοιχεια καρτα και να μου στειλουν κωδικο ..βεβαια στο wallet η καρτα μια χαρα ειναι στη θεση της...Η κοπελα στη τραπεζα μου πε λαθος κωδικο? οποιος ξερει ας μου πει γτ ξανα στη τραπεζα μπορω να παω μεθαυριο να ρωτησω
panos0100 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 πως σου τον ειπε; εγω ξερω οτι σε δινουν χαρτι αναλυτικη δηλαδη με ολες τις χρεωσεις που εκανες, και εκει λεει και τον κωδικο, με τα λογια, και εγω μπωρει να σου πω αυτος ειναι ο κωδικος
tzo21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 απλα μπηκε και μου ειπε τον συγκεκριμενο κωδικο χρεωσης που της ζητησα....και δεν φανηκε να υπαρχει προβλημα και τη καρτα την αναγνωρισε και βρηκε την χρεωση και τον κωδικο απο paypal...οποτε καποιο λαθος δεν εχει γινει απο εμενα ...τωρα δεν ξερω
panos0100 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 ναι αυτα και σε εμενα τα ειχε δεχτει, αλλα τον κωδικο τον εβαζα λαθος δεν ηξερα ποιον ελεγε και εβαζα διαφορους, και εγω καινουριος ειμαι σε αυτα, μου το κλειδωσαν που λες ολο τον λογαριασμο γιατι εβαλα λαθος πολλες φορες, τον παρακαλεσα αυτον στην paypal ανοιξε τον, και χατιρικως το εκανε, αλλα πηρα το κωδικο γραπτα σε χαρτι τωρα εσυ να το βαζεις και να μην το δεχεται ειναι λαθος ο κωδικος, και μην το βαλεις πολλες φορες κλειδωνει μετα
tzo21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 το γεγονος οτι δεν μου βγαζει πια το παραθυρακι να βαλω τον κωδικο σημαινει οτι κλειδωσε? 2 φορες τον εβαλα...αρα να φανταστω αυτη απο την τραπεζα μου τον ειπε λαθος εφοσον πριν δεν ειχα κανει καποιο λαθος....με αυτο η τραπεζα αμα παω θα με βοηθησει η θα μου λεει πηγαινε αλλου? θα τον διαγραψω τον λογαριασμο αν ειναι να τρεχω για αυτο δεν μπορω να παω συνεχεια στη τραπεζα να τρεχω
petran91 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Είχα την εντύπωση ότι αν πας σε ένα ATM με την κάρτα σου και δεις τις κινήσεις, ο κωδικός που σου ζητάει φαίνεται εκεί.Από ότι θυμάμαι τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα σύνδεση της κάρτας μου (Eurobank) με το paypal.
tzo21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 παντως τωρα μου βγαζει επιλογη παλι να συνδεσω την καρτα και φοβαμαι πριν ρωτησω την τραπεζα μην τα κανω αχταρμα
panos0100 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 οχι δυστηχως παλι δεν φαίνεται, πρεπει να παει να μπει μεσα και ζητησει αναλυτηκη κατασταση, εκει φενεται εγω που ειμαι πειρεως δεν φενοταν κανενας κωδικός απο το ATM οι μόνοι κωδικοί που εβγαζε ηταν αυτοι που ειχα κανει εγω καταθεση, γι αυτο και μεσα απο την τραπεζα λεγεται αναλυτικός
tzo21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 θα με βοηθησει λετε η κοπελα απο την τραπεζα η να στειλω κανα μειλ στην υποστηριξη του paypal? εν τω μεταξυ λεω ευκολη διαδικασια και να που πρεπει να το ψαξω παραπανω τωρα..
KiriosD Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 αυτή μπορεί να σου έδωσε κωδικό συναλλαγής εσύ αυτό που θέλεις είναι στα σχόλια της συναλλαγής αυτής για τον κωδικό σου δεσμεύει 1ευρώ και στο επιστρέφει με το πέρας της διαδικασίας, το paypal, στα σχόλια της συναλλαγής γράφει ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ-PAYPAL-##### όπου στα # θα είναι ο κωδικός, εσύ θέλεις με κάποιο τρόπο να δεις τα σχόλια της συναλλαγής αυτής σε atm δε ξέρω πάντως στο online banking θα αναφέρεται σίγουρα
tzo21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 τεσσπα ευχαρισω θα παω αυριο αφου αυτη μου εδωσε το κωδικο αυτη να με βοηθησει το online banking το κανω κατευθειαν στην ιστοσελιδα της τραπεζας η πρεπει παλι να παω εκει? δν εχω λογαριαμο ebanking μου χαν προτεινει αλλα το χαμε αφησει τελικα
KiriosD Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 πρέπει από το κατάστημα, μιας και πας, ασχολήσου με ενεργοποίηση για να αποφεύγεις τη ταλαιπωρία σε τέτοιες περιπτώσεις
letom Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 O κωδικός στη συναλλαγή φαίνετα έτσι: http://www.vididong.com/topic/huong-dan-verify-paypal/p16.PNG Εσύ θες τον τετραψήφιο εκεί που λέει code here.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα