LongTom Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Φίλε νηματοθέτη, αυτά που περιγράφεις είναι Light καταστάσεις. Προσωπικά ξέρω φραγκάτους Σαλονικιούς που περηφανευόντουσαν,επί καλών εποχών ότι πέρασαν σε ΑΕΙ επειδή οι καθηγητάδες των ιδιωτικών/φροντιστηρίων τους έδιναν τα θέματα των πανελληνίων το προηγούμενο βράδυ.Όπως επίσης ότι ούτε καν ασχολιόντουσαν με τις απουσίες/βαθμούς μέχρι τότε, αλλά περνούσαν αυτόματα ως καλοί πελάτες. Τα σχολεία, ιδιωτικά και Δημόσια είναι μέρος της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού συστήματος, δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση δια το θέμα. Ναι, διότι ως γνωστόν στο δημόσιο σχολείο ό,τι βαθμός μπαίνει είναι σπαθάτος, και οι καθηγητές εκεί δεν σε κόβουν για να κάνεις μετά ιδιαίτερα -και μαύρα, εννοείται- μαζί τους. Μεγάλη αλήθεια αυτό. Όταν ήσουν πελάτης, τα 19-20αρια έπεφταν βροχή.Εάν όχι τότε 15 και έξω από την πόρτα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Το άδικο είναι ότι ο βαθμός του απολυτηρίου δίνει περισσότερα μόρια σε διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και πιθανόν αφήσει εκτός Δημοσίου άλλους υποψηφίους που δεν αγόρασαν το 20 και άξιζαν τη θέση. Τώρα περιμένω πυρ ομαδόν από YourTrueLegend για τους νέους που σκοπεύουν να μπουν στο δημόσιο και μπλα μπλα. Πάντως ναι, είναι μια αλήθεια αυτό, αλλά εδώ που τα λέμε, δεν σώζεσαι μόνο από τον βαθμό απολυτηρίου για να μπεις με ΑΣΕΠ, θες και 2-3 ξένες γλώσσες και επιπλέον μόρια από τα κοινωνικά κριτήρια, γιατί ξέρεις υπάρχουνε και πάρα πολλοί άλλοι με 19αρια στο απολυτήριο.
Krayl Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Φίλε νηματοθέτη, αυτά που περιγράφεις είναι Light καταστάσεις. Προσωπικά ξέρω φραγκάτους Σαλονικιούς που περηφανευόντουσαν,επί καλών εποχών ότι πέρασαν σε ΑΕΙ επειδή οι καθηγητάδες των ιδιωτικών/φροντιστηρίων τους έδιναν τα θέματα των πανελληνίων το προηγούμενο βράδυ.Όπως επίσης ότι ούτε καν ασχολιόντουσαν με τις απουσίες/βαθμούς μέχρι τότε, αλλά περνούσαν αυτόματα ως καλοί πελάτες. Τα σχολεία, ιδιωτικά και Δημόσια είναι μέρος της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού συστήματος, δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση δια το θέμα. Δε σχολιασα το οτι δεν παιρνουν απουσιες που και αυτο ισχυει διοτι μου φαινεται λιγο πιο λογικο απο τα υπολοιπα μιας και πληρωνουν. Ειναι σαν να πας σε φροντιστηριο να πληρωνεις και να μην πας, οποτε χαμενος εσυ βγαινεις.
louilouiCK Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δε σχολιασα το οτι δεν παιρνουν απουσιες που και αυτο ισχυει διοτι μου φαινεται λιγο πιο λογικο απο τα υπολοιπα μιας και πληρωνουν. Ειναι σαν να πας σε φροντιστηριο να πληρωνεις και να μην πας, οποτε χαμενος εσυ βγαινεις. Επίσης αν ήταν ανοιχτά τα πανεπιστήμια ή με δικές τους σχετικές με αυτά εισαγωγικές εξετάσεις κτλ δεν θα σχολίαζες τίποτα.. Άρα το πρόβλημα σου δεν ειναι τα ιδιωτικά. Σαν την ταινία του Χάρρυ Κλυνν μαλώνουν οι μισοί του λετσόβου με τους άλλους μισούς χωρίς λόγο...
Krayl Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Επίσης αν ήταν ανοιχτά τα πανεπιστήμια ή με δικές τους σχετικές με αυτά εισαγωγικές εξετάσεις κτλ δεν θα σχολίαζες τίποτα.. Άρα το πρόβλημα σου δεν ειναι τα ιδιωτικά. Σαν την ταινία του Χάρρυ Κλυνν μαλώνουν οι μισοί του λετσόβου με τους άλλους μισούς χωρίς λόγο... Μα δεν ειπα πουθενα οτι εχω καποιο προβλημα με τα ιδιωτικα. Με αυτα που δεν λειτουργουν σωστα και οπως πρεπει εχω. Και για το παραδειγμα με τα πανεπιστημια που εθεσες μου φαινεται αστειο και ατοπο μιας και δεν ειναι ετσι οποτε δεν ειχε ουσια να το αναφερεις.
splashboogie Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Φίλε νηματοθέτη, αυτά που περιγράφεις είναι Light καταστάσεις. Προσωπικά ξέρω φραγκάτους Σαλονικιούς που περηφανευόντουσαν,επί καλών εποχών ότι πέρασαν σε ΑΕΙ επειδή οι καθηγητάδες των ιδιωτικών/φροντιστηρίων τους έδιναν τα θέματα των πανελληνίων το προηγούμενο βράδυ.Όπως επίσης ότι ούτε καν ασχολιόντουσαν με τις απουσίες/βαθμούς μέχρι τότε, αλλά περνούσαν αυτόματα ως καλοί πελάτες. Τα σχολεία, ιδιωτικά και Δημόσια είναι μέρος της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού συστήματος, δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση δια το θέμα. Μεγάλη αλήθεια αυτό. Όταν ήσουν πελάτης, τα 19-20αρια έπεφταν βροχή.Εάν όχι τότε 15 και έξω από την πόρτα. Ωστε ειχαν τα θεματα που βγαινουν το πρωι σπο το προηγουμενο βραδυ; hogwarts το λεγανε το σχολειο; μαλιστα.... 1
louilouiCK Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μα δεν ειπα πουθενα οτι εχω καποιο προβλημα με τα ιδιωτικα. Με αυτα που δεν λειτουργουν σωστα και οπως πρεπει εχω. Και για το παραδειγμα με τα πανεπιστημια που εθεσες μου φαινεται αστειο και ατοπο μιας και δεν ειναι ετσι οποτε δεν ειχε ουσια να το αναφερεις. κατά τον μεσαίωνα στην Ευρώπη επικρατούσε παντού η βασιλεία οπότε ήταν αστείο και άτοπο να μιλάς για δημοκρατία σαν αυτή που χίλια χρόνια πριν + υπήρχε στην Αθήνα... μετά έγινε η γαλλική επανάσταση. Είναι αστείο και άτοπο λοιπόν να ακολουθείς κακούς κανόνες χωρίς να ξέρεις το γιατί απλά επειδή έτσι τους βρήκες. https://www.youtube.com/watch?v=y-PvBo75PDo και στα ελληνικά: https://www.youtube.com/watch?v=yFwWY24QFlQ Τέλος τι πάει να πεί "όπως πρέπει"; αν αυτοί ειναι ευχαριστημένοι με αυτό που κάνουν εσένα τι λόγος σου πέφτει; τι σε κόφτει; Σε κόφτει γιατι εσύ την έχεις άσχημα και νομίζεις πως αυτοί δεν την έχουν άσχημα αυτό ειναι.. Και αντί να τα βάλεις με την πηγή που σε αναγκάζει να την έχεις άσχημα τα βάζεις με αυτούς... Όπως οι μαϊμούδες αντί να δαγκώσουν κάνα χέρι απο τους επιστήμονες που τους έχουν στο κλουβί και τους βρέχουν αν πάνε να πάρουν την μπανάνα δαγκώνανε τις καινούργιες μαϊμούδες που απλά πήγαν να κάνουν το αυτονόητο, να πάνε να φάνε την έτοιμη τροφή και στο τέλος ακόμη και αυτές που ποτέ δεν βράχηκαν για να ξέρουν ότι συνεπάγεται τιμωρία κάνανε το ίδιο στα πιο καινούργια μαμουδάκια ... Εσύ δεν είσαι μαϊμού όμως είσαι άνθρωπος μην κοιτάς που πολλοί άνθρωποι φέρονται σαν μαϊμούδες προσπάθησε να κάνεις την διαφορά. 1
Krayl Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 κατά τον μεσαίωνα στην Ευρώπη επικρατούσε παντού η βασιλεία οπότε ήταν αστείο και άτοπο να μιλάς για δημοκρατία σαν αυτή που χίλια χρόνια πριν + υπήρχε στην Αθήνα... μετά έγινε η γαλλική επανάσταση. Είναι αστείο και άτοπο λοιπόν να ακολουθείς κακούς κανόνες χωρίς να ξέρεις το γιατί απλά επειδή έτσι τους βρήκες. https://www.youtube.com/watch?v=y-PvBo75PDo και στα ελληνικά: https://www.youtube.com/watch?v=yFwWY24QFlQ Τέλος τι πάει να πεί "όπως πρέπει"; αν αυτοί ειναι ευχαριστημένοι με αυτό που κάνουν εσένα τι λόγος σου πέφτει; τι σε κόφτει; Σε κόφτει γιατι εσύ την έχεις άσχημα και νομίζεις πως αυτοί δεν την έχουν άσχημα αυτό ειναι.. Και αντί να τα βάλεις με την πηγή που σε αναγκάζει να την έχεις άσχημα τα βάζεις με αυτούς... Ενταξει αδερφε δικιο εχεις.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ενταξει αδερφε δικιο εχεις. Δικιο εχει αλλα θα το καταλαβεις σε 20 χρονια και θα ειναι αργα louiloui απο τα ποιοτικοτερα ποστ που εχω δει σε ολο το insomnia. Ωραιος
LongTom Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ωστε ειχαν τα θεματα που βγαινουν το πρωι σπο το προηγουμενο βραδυ; hogwarts το λεγανε το σχολειο; μαλιστα.... Κάποτες, εάν είσαι αρκετά μεγάλος να θυμάσαι, τα εκτύπωναν την παραμονή για να τα στείλουν την επομένη στα σχολεία. Έτσι δεν βλέπω το μεγάλο λογικό λάθος που σε κάνει να ειρωνεύεσαι. Μάλλον η γλώσσα προτρέχει της διανοίας...
louilouiCK Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=hGWZrK_-w04
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα