Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Έχω τελειώσει την πρακτική μου άσκηση εδώ και 8 μήνες περίπου και ακόμα δεν έχω παραλάβει τα χρήματα της πρακτικής. 

Όσο κ αν προσπάθησα το τελευταίο διάστημα να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη, αυτός με αποφεύγει. Είτε δεν απαντάει στις κλήσεις μου, είτε είναι "απασχολημένος" όπως μου λένε στο γραφείο και να περάσω κάποια άλλη στιγμή. 

Εν το μεταξύ στην φορολογική δήλωση που έκανα εμφανίζεται στο σύστημα οτι τα χρήματα τα έχω παραλάβει. 

θα ήθελα την γνώμη σας κατά πως πρέπει να κινηθώ νομικά , έτσι ώστε να πάρω τα χρήματα που δικαιούμαι. 

Οποιαδήποτε βοήθεια , ή όποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα, παρακαλώ πολύ να γράψει την γνώμη του κάτω. 

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Φιλέ μου ακου μπορείς να τους κάνεις μια καταγγελία και μετά θα δει το καμπανάκι και λογικά θα στα δώσει άλλιος αν έχεις κανέναν γωστό δικηγόρο να σου πει εκείνος σε τι έκανες πρακτικη αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

Φιλέ μου ακου μπορείς να τους κάνεις μια καταγγελία και μετά θα δει το καμπανάκι και λογικά θα στα δώσει άλλιος αν έχεις κανέναν γωστό δικηγόρο να σου πει εκείνος σε τι έκανες πρακτικη αν επιτρέπεται?

Σε τουριστικό γραφείο. Που θα μπορούσα να απευθυνθώ ;; Υπάρχει περίπτωση να μην τα πάρω καν ;;

Δημοσ.

μιλάμε τώρα για τα 186*6 σε πρακτική ΤΕΙ? 

τι κολόγυφτας είναι αυτός ρε? 

σε επιθεώρηση δε ξέρω τι μπορείς να καταφέρεις (αν ασχολούνται με τέτοια θέματα), αλλά για δικηγόρο και δικαστήρια για 1100 ευρώ δυστυχώς δε συμφέρει, εκτός αν ζητήσεις στην αγωγή να σου πληρώσει ο άλλος το δικηγόρο αφού χάσει και το δεχτεί το δικαστήριο

ΥΓ αν πας δικαστήριο θα δικαιωθείς κατά πάσα πιθανότητα απλά δεν ξέρω αν αξίζει για τόσο μικρό ποσό, αυτό είναι δικό σου θέμα, αν δεν έχεις υπογράψει αποδείξεις ότι τα πήρες δεν έχεις θέμα, αλλά είναι μεγάλο και μακρύ τρέξιμο μια τέτοια ιστορία

Δημοσ.

Εϊναι μικρή εταιρεία ε; Τύπου 5 υπάλληλοι και το αφεντικό; Τέτοιοι τύποι θέλουν τσαμπουκά, αλλιώς δεν πρόκειται να δεις τα λεφτά σου. Κακώς το άφησες ήδη τόσους μήνες.

Δημοσ.

μιλάμε τώρα για τα 186*6 σε πρακτική ΤΕΙ? 

τι κολόγυφτας είναι αυτός ρε? 

σε επιθεώρηση δε ξέρω τι μπορείς να καταφέρεις (αν ασχολούνται με τέτοια θέματα), αλλά για δικηγόρο και δικαστήρια για 1100 ευρώ δυστυχώς δε συμφέρει, εκτός αν ζητήσεις στην αγωγή να σου πληρώσει ο άλλος το δικηγόρο αφού χάσει και το δεχτεί το δικαστήριο

ΥΓ αν πας δικαστήριο θα δικαιωθείς κατά πάσα πιθανότητα απλά δεν ξέρω αν αξίζει για τόσο μικρό ποσό, αυτό είναι δικό σου θέμα, αν δεν έχεις υπογράψει αποδείξεις ότι τα πήρες δεν έχεις θέμα, αλλά είναι μεγάλο και μακρύ τρέξιμο μια τέτοια ιστορία

στην φορολογική δήλωση μ έβγαλε οτι έχω πάρει 3140 ευρώ

Εϊναι μικρή εταιρεία ε; Τύπου 5 υπάλληλοι και το αφεντικό; Τέτοιοι τύποι θέλουν τσαμπουκά, αλλιώς δεν πρόκειται να δεις τα λεφτά σου. Κακώς το άφησες ήδη τόσους μήνες.

2 υπάλληλοι είναι.. και το αφεντικό 3 . 

Δημοσ.

στην φορολογική δήλωση μ έβγαλε οτι έχω πάρει 3140 ευρώ

2 υπάλληλοι είναι.. και το αφεντικό 3 .

απλά πες του με τσαμπουκα να στα δώσει αλλιος πάτε δικαστικός και πες τι θα σου πει
  • Moderators
Δημοσ.

Πώς ακριβώς σου λέει ότι πήρες λεφτά αν δεν έχεις κατάθεση σε λογαριασμό σου από την εταιρεία;

Δημοσ.

καθαρά φορολογητέα 3 χιλιάρικα; 

ε για 3 χιλιάρικα ίσως αξίζει το τρέξιμο, δεν αργούν και πολύ αυτές οι διαφορές να εκδικαστούν 

Πώς ακριβώς σου λέει ότι πήρες λεφτά αν δεν έχεις κατάθεση σε λογαριασμό σου από την εταιρεία;

ο μόνος τρόπος να το ισχυριστεί, ειναι να έχει υπογράψει εξοφλητικές αποδείξεις ο υπάλληλος

αλλιώς δε μπορεί 

μέχρι πρότινος δεν ήταν υποχρεωτική η κατάθεση δεδουλευμένων στη τράπεζα, πλέον που είναι τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα 

ας πάει σε δικηγόρο 

Δημοσ.

Τι πρακτικη ειναι αυτη που πληρωνει 3 χιλιαρικα :o και μεις θελουμε

είναι τουριστικό γραφείο και όσο νάνε μερικά σκάνε καλά λεφτά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...