Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ στο πρώτο ποστ λες ότι δεν δουλεύει στο 80% των περιπτώσεων...

Για το Google play αν θες οπωσδήποτε να κάνεις μια συναλλαγή, πάρε μια prepaid του.

Όσο για το PayPal, όταν το καταλάβουν, το πιο πιθανό είναι ότι θα σου μπλοκάρουν τον λογαριασμό.

Δημοσ.

Και εγώ νόμιζα ότι δεν δούλευε αλλά πλέον δουλεύει κανονικά πλην Google play. Τώρα για αυτό που λες για το PayPal δεν ξέρω τι να πω. Αν όντως ισχύει ας το μπλοκάρουν τι να πω. Μόνο την κάρτα έχω ούτως ή άλλως. Πάντως μπορούν να δουν ότι άλλο όνομα έχω στην κάρτα και άλλο στον λογαριασμό + την έχω κάνει verify.

• Like 1
Δημοσ.

Verified by visa εννοείς (δεν έχει Mastercard το μέλος), το οποίο ζητείται ΜΟΝΟ από συμβεβλημένα καταστήματα, το λέει και όταν κάνεις sign up.

Ναι my bad. Μπερδεύτηκα γιατί η Εθνική έχει κυρίως Mastercard.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/4/2017 στις 3:11 ΜΜ, teo13g είπε

Και εγώ νόμιζα ότι δεν δούλευε αλλά πλέον δουλεύει κανονικά πλην Google play. Τώρα για αυτό που λες για το PayPal δεν ξέρω τι να πω. Αν όντως ισχύει ας το μπλοκάρουν τι να πω. Μόνο την κάρτα έχω ούτως ή άλλως. Πάντως μπορούν να δουν ότι άλλο όνομα έχω στην κάρτα και άλλο στον λογαριασμό + την έχω κάνει verify.

Φίλε μετά από 4 χρόνια επειδή έχω το ίδιο ακριβώς θέμα ήθελα να σε ρωτήσω έβγαλες άκρη ?

Εμένα η debit της εθνικής δεν λειτουργεί σε καμία online αγορά μου βγάζει ένα μήνυμα. Αλλά εάν τη συνδέσω στη paypal και χρησιμοποιησω στο τέλος της αγοράς μέθοδο πληρωμής paypal τα λεφτά τα τραβάει κανονικά μέσα από την εθνική. Ξέρεις καμιά λύση ? Γιατί οι τυπαδες δεν παλεύονται γενικά στην εθνική.Κακη υποστήριξη που σε κάνουν συνεχεια να τρέχεις από εκεί.Θα το εκτιμούσα σε ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...