Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα! Τελευταία αντιμετωπίζω προβλήματα με το 24αρι ADSL του ΟΤΕ. Μου δίνει χαμηλές ταχύτητες, χαμηλότερες τουλάχιστον από παλιότερα. Προς το παρόν είμαι ακόμα στο ψάξιμο, σήμερα έκανα όμως μια συζήτηση, η οποία μου γέννησε την εξής απορία: υπάρχει κάποια ειδική διαδικασία για αντικατάσταση/επιδιόρθωση του καλωδίου που έρχεται από το ΚΑΦΑΟ του δρόμου στο σπίτι μου? Ας πούμε δηλαδή πως αν έχει χαλάσει/φθαρεί το υπάρχον, διορθώνεται?

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Αυτό το αποφασίζει αποκλειστικά και μονο ο ΟΤΕ, αν νομίζεις οτι έχει πρόβλημα η γραμμή σου ο μόνος τροπος είναι να το δώσεις σε βλάβη

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα! Τελευταία αντιμετωπίζω προβλήματα με το 24αρι ADSL του ΟΤΕ. Μου δίνει χαμηλές ταχύτητες, χαμηλότερες τουλάχιστον από παλιότερα. Προς το παρόν είμαι ακόμα στο ψάξιμο, σήμερα έκανα όμως μια συζήτηση, η οποία μου γέννησε την εξής απορία: υπάρχει κάποια ειδική διαδικασία για αντικατάσταση/επιδιόρθωση του καλωδίου που έρχεται από το ΚΑΦΑΟ του δρόμου στο σπίτι μου? Ας πούμε δηλαδή πως αν έχει χαλάσει/φθαρεί το υπάρχον, διορθώνεται?

Ευχαριστώ!!

αν υπαρχει προβλημα σε ενα ζευγαρι σου δινουν αλλο ζευγαρι.οτι μειωθηκε η ταχυτητα δεν σημαινει οτι για τον οτε ειναι προβλημα διοτι αυτο μπορει να γινει και λογω crosstalk.αλλο το πρεπει να παιζω με βαση την αποσταση 20 και αλλο το ποσο θα παιζεις στην πραξη.αν το 20 ειναι 15 για τον οτε δεν θεωρειται βλαβη.

Δημοσ.

Ακριβώς ότι είπαν τα παιδιά. Επικοινώνησε με ΟΤΕ και πες να ελέγξουν τη γραμμή σου και αν έχει κάποια υπολογίσιμη ζημιά θα σου αλλάξουν το καλώδιο από την καμπίνα (έτσι λέγονται πλέον τα "καφάο") το οποίο όμως κάνουν μόνο οι ίδιοι.

Δημοσ.

α.δεν αλλαζουν καλωδιο εκτος αν εχουν προβληματα παρα πολλα ζευγαρια και συνηθως τοτε παει για καλωδιακη.απλα δινουν αλλο ζευγαρι.ειτε καφαου ειτε Kv πεις η διαφορα ειναι οτι το ενα εχει μεσα ενεργο εξοπλισμο δηλαδη το dslam ενω το καφαου οπως το ξεραμε παλια απλα εχει μεσα καλωδια και ρεγκλετες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...