Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως προείπε ο makfil αμέσως γίνεται η πληρωμή. Μπορείς όμως να το ανανεώνεις κάθε μήνα (30 ημέρες ) με άμεση χρέωση 2€.

*όχι απαραίτητα συνεχόμενα

Δημοσ.

Τελικά πήρα κωδικούς και εγώ. Πολύ απλή η διαχείριση. Ενημερωτικά πλέον δεν υπάρχει η συσκευή κωδικών. Μόνο με SMS στέλνεται ο κωδικός και όχι σε κάθε συναλλαγή.

Επίσης ενεργοποίησα και το πακέτο alerts το οποίο σε κάθε κίνηση -συναλλαγή λογαριασμού και κάρτας στέλνει ενημερωτικό SMS ,με κόστος 20 € το χρόνο.

αν έχεις smartphone με data είναι βλακεία να πληρώνεις για τα sms 

αν δεν έχεις οκ τότε

Δημοσ.

Δεν έχω δεδομένα συνέχεια ανοιχτά. Το έκανα με το σκεπτικό ότι SMS δέχεσαι παντού και οποιαδήποτε στιγμή. Δεν λέω ότι είναι το καλύτερο απλά για μένα είναι.

Όπως βολεύει τον καθένα .

Έξυπνοι τρόποι και οι δύο

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα επανέρχομαι, μετά απο αρκετό καιρό, στο παρον θεμα με μια νεα ερώτηση:

Εγκατατέστησα σήμερα την εφαρμογή ibank από το playstore αλλα δεν βρήκα πουθενά τις παλιές αποδείξεις πληρωμων. Μου τις δείχνει μόνο σαν ιστορικό  (ώρα, πόσο )

Απο την εφαρμογή δεν θα μου δίνει την δυνατότητα να τις εκτυπώνω μετά απο κάθε συναλλαγή; 

Μέσω opera υπάρχουν στο ημερολόγιο όλες οι συναλλαγές καθώς επίσης και οι αποδείξεις τους οπότε θέλω. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Hiddenite είπε

Καλησπέρα επανέρχομαι, μετά απο αρκετό καιρό, στο παρον θεμα με μια νεα ερώτηση:

Εγκατατέστησα σήμερα την εφαρμογή ibank από το playstore αλλα δεν βρήκα πουθενά τις παλιές αποδείξεις πληρωμων. Μου τις δείχνει μόνο σαν ιστορικό  (ώρα, πόσο )

Απο την εφαρμογή δεν θα μου δίνει την δυνατότητα να τις εκτυπώνω μετά απο κάθε συναλλαγή; 

Μέσω opera υπάρχουν στο ημερολόγιο όλες οι συναλλαγές καθώς επίσης και οι αποδείξεις τους οπότε θέλω. 

Ευχαριστώ 

Οχι δεν γινεται μεσω της εφαρμογης.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...