Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους μήπως υπάρχει  καταγραφικό με εισοδο hdmi; έχω μια καμερα full high definition που βγάζει hdmi  και θέλω να καταγράψω την εικόνα σε ενα καταγραφικό ; αλλα δεν βρίσκω κάτι

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους μήπως υπάρχει  καταγραφικό με εισοδο hdmi; έχω μια καμερα full high definition που βγάζει hdmi  και θέλω να καταγράψω την εικόνα σε ενα καταγραφικό ; αλλα δεν βρίσκω κάτι

δεν νομιζω να χρειασεσε hdmi ,θα το χρειασοσουν για να προβαλεις εικονα σε μια συσκεη hd οχι για να καγραψεις και μεσο δικτυου μπορεις

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφερει η ποιοτητα εικονας με κατι τετοιο κανεις δουλεια. Hdmi to composite: https://www.amazon.de/Converter-Swees-Composite-Konverter-Blue-Ray/dp/B01M6VWOCQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493358349&sr=8-1-spons&keywords=hdmi+to+av&psc=1

Αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα εικονας τοτε μια capture card οπως η Hauppage HD PVR2 και ενα PC ειναι μονοδρομος.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ. με ενδιαφέρει η ποιότητα. βέβαια μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν κάμερες που έχουν ως μόνη έξοδο hdmi και δεν υπάρχει καταγραφικό με είσοδο hdmi 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...