Xristalif Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Χερεται! λοιπον μαγκες, κλεινει το pc μου ξαφνηκα εδω και περιπου 1 μηνα.. επιδη δεν διαθετω τροφοδοτικο να τσεκαρω αυτη την στιγμη, να σας πω οτι μου σβηνει στα παιχνιδια κυριος αλλα και εκτος παιχνιδιου, αλλα οχι και σινεχεια, το κανει αραια και καποιεσ φορες συχνα, σημερα εκανα strees test με προγραμα, στο stress του cpu ειναι καλα, sto stress της καρτας σβηνει.. καμια γνωμη;
Sheogorath Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Ποιο είναι το σύστημα και κυρίως τι τροφοδοτικό έχεις? Ανεβάζει θερμοκρασίες η κάρτα? Πόσους βαθμούς φτάνει πριν κλείσει? 1
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Ποιο είναι το σύστημα και κυρίως τι τροφοδοτικό έχεις? Ανεβάζει θερμοκρασίες η κάρτα? Πόσους βαθμούς φτάνει πριν κλείσει? http://www.insomnia.gr/topic/643114-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%85-pc/ 2
Xristalif Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 το συστημά μου, αν και το εβαλε ο BlueBlood7.. thanks! μιτρική. asus z77 v-pro cpu. i7 3770k gpu. gibabyte gtx 1060 ram. G.Skill Ares 16GB DDR3-2133MHz τροφοδοτικό. thermaltake smart m 850w 80 plus bronze εβαλα αλο τροφοδοτικο και εκανα μια δυο δοκιμες με το strees test και ολλα καλα, ελα ομως που νομιζα οτι σιγουρευτικα και το ξανα αλαξα και σαν το διαολο δεν το κανει ουτε εμενα τωρα, με αποτελεσμα να μην ειμαι σιγουρος παλι.. διοτι μου το κανει πολυ ανοπροσαλα σε θεμα χρονου.. ας πουμε μεχρι την τελευτεα φορα τραβηψε 2 ευδομαδες χωρις να μου σβησει και ξαφνικα πριν μερικες μερες αρχισε παλι..
Pegasus54 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ρίξε και καμία κοντινή μάτια στη μητρική, μήπως δεις κάνα φουσκωμένο πυκνωτή..
Xristalif Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 οχι ολλα οκ εικονικα στην μιτρικη, φιλε μου..
louilouiCK Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες φορματ; εισαι άντρας; έχεις adblock και NoScript kai Bluhell;Πόση σκόνη είχε το PC όταν άνοιξες το κουτί; Όταν είδες την σκόνη έκανες τιποτα για αυτό; ή απλά άλλαξες το τροφοδοτικό και συνέχισες την ζωή σου; Αν έκανες κάτι μπορείς να μας πεις μερικές λεπτομέρειες για το πως το καθάρισες και ποια σημεία και με τι; Τι θερμοκρασίες βγάζει η κάρτα όταν παίζεις; 1
razorblade334 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 μαλλον το τροφοδοτικο τα επαιξε. στο εκανε οταν εβαλες το αλλο?
Xristalif Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 φορματ εκανα προσφατα και μου το παρουσιασε και μετα, απο τα προγραματα που ανεφερες χρησιμοποιω μονο το adblock.. απο θεμα σκονης ειμουνα οκ, αλλα το φυσηξα με blower παντου στο εσωτερικο, συμπεραμβαλομενου και του τροφοδοτικου..οι θερμοκρασιες ειναι καλες παντου, η καρτα μου εβγαζε μεγιστο 74 βαθμους.. razorblade334, οταν εβαλα αλο τροφοδοτικο δεν μου το εκανε, αλλα οπως προαναφερω οτι εκινη την χρονικη περιοδο εκανα στρες τεστ μερικες φορες επιλεγοντας στο προγραμα τεστ τις gpu και εσβηνε, εβαλα ενος φιλου μονο να για κανω το τεστ και δεν εσβησε, αμεσος ξανα αλαξα παλι βαζοντας το δικο μου και μετα απο την τραμπα αυτη δεν σβινει ουτε με το δικο μου, με αποτελεσμα να μην ειμαι σιγουρος αν ετυχε απλα να το πιασει να μην το ξανα κανει η αν ητανε το τροφοδοτικο.. για παραδιγμα αυτο εχει επαναλιφθει και στο παρελθον, μου το εκανε 2-3 φορες την μερα και ξαφνηκα εκανε να μου ξανα κανει 2 ευδομαδες παιζοντας και παιχνιδια ολο αυτο το χρονικο διαστημα.. τωρα αυτη την στιγμη εχει να μου το κανει παλι περιπου 4-5 μερες..
Alexlooker Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 περιμενε να σου χαλασει η μητρικη και μετα αγοραζεις πακετο μητρικη-τροφοδοτικο. 1
Angelcrow Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Υπάρχει περίπτωση να έχει στεγνώσει το θερμαγωγικο αυτοκόλλητο στο chipset καθως και τα thermalpads στα vrm! Επισης απενεργοποιησε τη καρτα ηχου hdmi της καρτας γραφικων αν υπαρχει! Αν αλλαξες τροφοδοτικο και θερμαγωγικες παστες cpu και gpu μονο αυτα μπορω να σκεφτω εκτος απο βραχυκυκλωμα mobo!
Xristalif Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 καλησπερα.. οι παστα του επεξεργαστη δεν πρεπει να ειναι πανω απο χρονο αλλα θα την αλαξω καλου κακου, και η καρτα ειναι καινουρια, περιπου 5 μηνων οστε να μπορω να σκευτω οτι εχει προβλημα με την παστα τοσο νωρις.. λογικα η απενεργοποιηση καρτας ηχου της καρτας γινεται απο το προγραμα της ετσι;.. επισης οσο αφορα βραχυκυκλομα μου περασε απο το μιαλο αλλα μου φενεται λιγο απιθανο βαση του χρονικου οριου που μου το κανει, αλλα ποτε δεν ξερεις..
Angelcrow Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Για τη καρτα ηχου της καρτας γραφικων πας στο controll panel, system και κανεις disable το σχετικο hardware! Καλο θα ηταν ομως πρωτα να απεγκαταστησεις τον driver από τη suita της nvidia! Εχεις παλια μητρικη και αυτο που σου εγραψα με το chipset και τα vrm παιζει αρκετα παντως! To chipset ολοι το παραμελουμε καθως και τα vrm απο συντήρηση και οταν περναει η τετραετια-πενταετια χρηζουν και αυτα προσοχης απλα πρεπει να ξυλωσης τα παντα και να βγαλεις τη μητρικη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις