jaguara5 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εχω ενα lg g2 εδω και 2 + χρονια, το οποιο θα δωσω στην γυναικα μου που ξεμεινε απο κινητο. Η νεα συσκευη θα πρεπει φυσικα να ειναι ανωτερη απο το g2 και να εχει -αριστη καμερα για να τραβαω καλες φωτο / βιντεο με το παιδακι μας - μεγαλη οθονη 5,5-6 γιατι πιο πολυ χρησιμοποιω το κινητο σαν ταμπλετ - καλη αυτονομια μπαταριας -ελληνικο μενου Μπατζετ μεχρι 500 ευρω περιπου. Γενικα οτι πιο vfm για τις ανωτερω απαιτησεις. Παρεπομενη ερωτηση : τι γνωμη εχετε το g6 και εαν αναμενεται πτωση της τιμης του στο αμεσο μελλον. Ευχαριστω
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εγώ άμα είχα τόσα θα έπαιρνα ένα s7 edge επειδή μου έχει γυαλίσει. 1
saruman123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Samsung Galaxy S7 Edge αλλά για μπαταρία........
stelios18120 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εεε στην τελική και ένα powerbank μαζί και είσαι οκ S7 edge και από εμένα.
AlienTechGR Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 S7 Edge και από μένα. Ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.
taslikos Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 S7 ότι έκδοση θες. Το lg που λες βγαίνει εκτός. Μόνο αυτό που είχες ήταν καλό από το τρία και μετά έγινε χαμός. Αν μπορείς να περιμένεις θα πεσει το s8 σε φυσιολογικά επιπεδα(μιλάμε για μήνες) που είναι πολύ ωραίο κινητο.
jaguara5 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Λοιπόν, αύριο - μεθαύριο προβαίνω στην αγορά του S7 Edge, όπως μου υποδείξατε. Το ζήτημα είναι ότι θέλω να το αγοράσω σε silver titanium, το οποίο όμως δεν μπορώ να το βρω σε κάποιο κατάστημα, για να το δω και από κοντά, αλλά μόνο σε σκρουτζομάγαζα (συσκευή ΕU για να έχω και εγγύηση). Το έχει κανείς σε αυτό το χρώμα και ποια είναι η εμπειρία του? Έχουν όλες οι συσκευές EU και την ελληνική γλώσσα στο μενού, αν όχι πως μπορώ να το εξακριβώσω πριν την αγορά? Π.χ. αυτό έχει ελληνικό μενού http://www.e-deal.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=660069 ? Υπάρχει περίπτωση το μενού να είναι κατά το αρχικό άνοιγμα σε κάποια περίεργη γλώσσα (π.χ. ούγγρικα) και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως θα αλλάξω τη γλώσσα? Και τέλος, ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταφέρω τον τηλεφωνικό κατάλογο από το G2 στο S7? Ευχαριστώ.
greekbusters Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μόλις το ανοίξεις ια σε ρωτήσει για γλώσσα οπότε κανέναν θέμα δεν θα έχεις. Για τις επαφές το καλύτερο είναι να τις περάσεις στο Google mail σου και μόλις το βάλεις στο νέο κινητό να τις περάσεις μέσω συγχρονισμού. Αλλιώς εξαγωγή από το g 2 και πέρασμα το αρχείο στο νέο σου κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα