Προς το περιεχόμενο

Green Cola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ινσιομνιόπουλα, θέλω την γνώμη σας σε κάτι.

Σήμερα πήγα σουπερ μαρκετ και λόγω παρασκευής γεμίζει με τσούπρες που κάνουν promotions. Σε ένα σημείο λοιπόν ήταν μια κοπελιά που προμόταρε Green Cola. Για να μην σας τα πολυλογώ, ενέδωσα στην προσφορά της αν και είμαι ΚΑΤΑ των αναψυκτικών. Πίνω ένα κουτάκι Coca Cola άντε δύο τον χρόνο για να σας δώσω να καταλάβετε. Και ο λόγος που αγόρασα την Green Cola ήταν α) είχε πολύ καλη τιμή (0,62€ το 1μιση λίτρο επειδη ήταν προσφορά) και β) δεν θελω να πίνω συνέχεια φραπέδες όταν καθομαι στον υπολογιστή, τα νεύρα μου έχουν γινει τσαντάλια και εχω και ταχυπαλμιες.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής:

1. Ξέρετε αν όντως έχει στέβια?

2. Οι ενδεικνυόμενες θερμίδες είναι λέει 0,6 ανά 100ml (!!!!). Ξέρετε αν ισχυεί?

3. Κάνει παρακράτηση υγρών? Τα περισσοτερα αναψυκτικα τα οποια περιέχουν διοξείδιο του ανθρακα, κάνουν.

4. Επειδη θέλω να χάσω μερικά κιλά και κανω μια μικρη διαιτα, ενδείκνυται για δίαιτα?

Κατά τα αλλα σαν προιόν ειναι πάρα πολύ ωραίο.

Σας ευχαριστώ :)

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα ινσιομνιόπουλα, θέλω την γνώμη σας σε κάτι.

Σήμερα πήγα σουπερ μαρκετ και λόγω παρασκευής γεμίζει με τσούπρες που κάνουν promotions. Σε ένα σημείο λοιπόν ήταν μια κοπελιά που προμόταρε Green Cola. Για να μην σας τα πολυλογώ, ενέδωσα στην προσφορά της αν και είμαι ΚΑΤΑ των αναψυκτικών. Πίνω ένα κουτάκι Coca Cola άντε δύο τον χρόνο για να σας δώσω να καταλάβετε. Και ο λόγος που αγόρασα την Green Cola ήταν α) είχε πολύ καλη τιμή (0,62€ το 1μιση λίτρο επειδη ήταν προσφορά) και β) δεν θελω να πίνω συνέχεια φραπέδες όταν καθομαι στον υπολογιστή, τα νεύρα μου έχουν γινει τσαντάλια και εχω και ταχυπαλμιες.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής:

1. Ξέρετε αν όντως έχει στέβια?

2. Οι ενδεικνυόμενες θερμίδες είναι λέει 0,6 ανά 100ml (!!!!). Ξέρετε αν ισχυεί?

3. Κάνει παρακράτηση υγρών? Τα περισσοτερα αναψυκτικα τα οποια περιέχουν διοξείδιο του ανθρακα, κάνουν.

4. Επειδη θέλω να χάσω μερικά κιλά και κανω μια μικρη διαιτα, ενδείκνυται για δίαιτα?

Κατά τα αλλα σαν προιόν ειναι πάρα πολύ ωραίο.

Σας ευχαριστώ :)

1. Έχει

2. Πρέπει να ισχύει

3. Όχι (και δεν κάνουν ούτε τα υπόλοιπα)

4. Όχι, αυτό που ενδείκνυται είναι να κόψεις το φαΐ για να χάσεις κιλά

• Like 12
Δημοσ.

Καλα για όσους κάνουν δίαιτα κανέναν αναψυκτικό δεν ενδείκνυται ΑΛΛΑ αν σ αρέσει πολυ η κόκα κολα ας πουμε , Ε δε θα σου χαλάσει το προγράμμα να πιεις καμία light ή zero. Καποιους τους βοηθά ψυχολογικά κιόλας γιατί ενώ στερούνται αρκετά, έχουν παράλληλα και μια ικανοποίηση.

• Like 2
Δημοσ.

Π η green δεν εχει.Η pure cola εχει γλυκαντικες ουσιες στεβιολης δηλαδη μια χημικη ενωση της στεβιας κ οχι αγνη στεβια.Τωρα αν κανεις διαιτα βρασε ενα πρασινο τσαι με μελι να πινεις.Δειτε κ αυτο :

http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/297178/green-cola-me-kyklamiko-natrio

• Like 1
Δημοσ.

Μην πινεις καθολου green κολα. Δεν πινετε, η στεβια χαλαει την γευση. Coca cola zερο δοκιμασε.

Υπαρχουν χυμοι χωρις προσθηκη ζαχαρης, αυτα παρε.

• Like 3
Δημοσ.

2 θερμίδες το κουτάκι με μηδενικά επίπεδα ζάχαρης, ακόμη και 1 λίτρο την ημέρα να πίνεις, η επιβάρυνση είναι απειροελάχιστη. Προσωπικά θεωρώ οτι η γεύση της είναι αρκετά καλή. Πιείτε άφοβα.

Υπάρχει και η Zero ως εναλλακτική.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν θα καταφέρεις τίποτα, οπότε εμπειρικά θα σου έλεγα οχι εκτός κι αν σκοπεύεις να κόψεις και άλλες τροφές μαζί τότε σίγουρα να σταματήσεις και την coca cola με ζάχαρη.

• Like 1
Δημοσ.

Coca-Cola με ζάχαρη και Green Cola έχουν χαώδη μα χαώδη διαφορά. 140 θερμίδες/κουτάκι η κανονική Coca-cola, μόλις 2/κουτάκι η Green. Πρέπει δηλαδή να πιεί 70 κουτάκια Green Cola για να πάρει τις θερμίδες που δίνει ένα κουτάκι κανονικής. Ενδείκνευται άφοβα για δίαιτα (μαζί με τη Zero), και το λέω εμπειρικώς.

• Like 2
Δημοσ.

Ολα αυτα τα αναψυκτικα με δηθεν στεβια ειναι εντελως αστεια και παραπλανητικα. Απορω πραγματικα πως επιτρεπεται τοσο παραπλανηση.

Λεει με τεραστια γραμματα ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ ενω εχει στεβια 0,000001% και ολα τα υπολοιπα ειναι συνηθη γλυκαντικα. Νομιμη απατεωνια

• Like 13
Δημοσ.
Και ο λόγος που αγόρασα την Green Cola ήταν α) είχε πολύ καλη τιμή (0,62€ το 1μιση λίτρο επειδη ήταν προσφορά) και β) δεν θελω να πίνω συνέχεια φραπέδες όταν καθομαι στον υπολογιστή, τα νεύρα μου έχουν γινει τσαντάλια και εχω και ταχυπαλμιες.

Υπάρχει και ο decaf

• Like 4
Δημοσ.

Coca-Cola με ζάχαρη και Green Cola έχουν χαώδη μα χαώδη διαφορά. 140 θερμίδες/κουτάκι η κανονική Coca-cola, μόλις 2/κουτάκι η Green. Πρέπει δηλαδή να πιεί 70 κουτάκια Green Cola για να πάρει τις θερμίδες που δίνει ένα κουτάκι κανονικής. Ενδείκνευται άφοβα για δίαιτα (μαζί με τη Zero), και το λέω εμπειρικώς.

Έχει βγάλει κι η coca cola, coca cola με στέβια, με 0,3 θερμίδες/κουτάκι, πολύ πιο ωραία γεύση απ'τη zero, που δε μου αρέσει καθόλου και με λιγότερο ανθρακικό, αξίζει να τη δοκιμάσετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...