Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο Φορουμ,

Επιστρέφω στο θέμα των powerbank μιας και θα χρειαστώ ένα. Είχα το xiaomi 10.000 το παλιό αλλά δεν με αντεξε. Σκέφτομαι να πάρω το xiaomi 10.000 το 2 αλλά το απλό όχι με type c. iPhone είναι οι συσκευές που θα φορτίζει κατά βάση. Το δίλλημα είναι πως επειδή δεν θέλω να καταπονώ την μπαταρία του, θέλω να φορτίζει όπως ο φορτιστής του με 1 amp δηλαδή. Λέτε να πάω σε άλλο power bank με έξοδο τέτοιου τύπου; η να προτιμήσω αυτό; λέει πως δίνει όσο χρειάζεται αλλά το παλιό που είχα φόρτιζε στο μισό του χρόνου περίπου που σημαίνει πως σίγουρα φόρτιζε με μεγαλύτερη έξοδο.

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ.

Ψάξε λίγο τι λέει η apple . Δεν υπάρχει πρόβλημα αν φορτίζεις με 2 amps . Αν εισαι σε 6 ή 6s η μπαταρίες είχαν θέματα ... πρεπει να αλλάξεις και να βρεις αξιόπιστο προμηθευτή μπαταρίας και θα εισαι οκ .

Δημοσ.

Ψάξε λίγο τι λέει η apple . Δεν υπάρχει πρόβλημα αν φορτίζεις με 2 amps . Αν εισαι σε 6 ή 6s η μπαταρίες είχαν θέματα ... πρεπει να αλλάξεις και να βρεις αξιόπιστο προμηθευτή μπαταρίας και θα εισαι οκ .

Μπαταρία έχει αλλαχτεί δεν έχει κάποιο θέμα. Το ερώτημα μου είναι το xiaomi ποσό δίνει σε iPhone γνωρίζει κανεις; αν δίνει πάνω από 1 amp είναι καλό για την μπαταρία;
Δημοσ.

Μπαταρία έχει αλλαχτεί δεν έχει κάποιο θέμα. Το ερώτημα μου είναι το xiaomi ποσό δίνει σε iPhone γνωρίζει κανεις; αν δίνει πάνω από 1 amp είναι καλό για την μπαταρία;

Στο εξήγησα απο πάνω . Δεν υπαρχει κανενα προβλημα .Θα δώσει ΟΣΟ το Iphone θέλει . Εχει ειδικο κυκλωμα που το οριζει αυτο. Εξαλου και η ιδια η apple το επιτρεπει να φορτιζεις με το θηριο φορτιστη του ipad  τα iphone . https://www.apple.com/shop/product/MD836LL/A/apple-12w-usb-power-adapter?fnode=3c  Δες στο description.... και με τα το 80% ξεκινα αλλο μοτιβο φορτισης . 

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...