Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι να πάρω ένα ανακατασκευασμένο λαπτοπ αλλά έχω αμφιβολίες για την ποιότητα. έχει κανείς εμπειρία ή γνωρίζει κατά πόσο αξιόπιστα είναι; αυτό που έχω βρει δίνει και εγγύηση δύο χρόνια αν έχει σημασία και είναι σε αρκετά χαμηλή τιμή σε σχέση με τα νέα της κατηγορίας του.

Δημοσ.

Εξαρτάται απο το μαγαζί, εκεί ρίξε το βάρος. Ψάξε και διάβασε κριτικές

Γενικά τα ανακατασκευασμένα ειναι παλιά μεταχειρισμένα κομμάτια που έγινε μια ελάχιστη αναγκαία συντήρηση και επισκευή ωστε να ειναι λειτουργικά. Επίσης ζήτησε διευκρινήσεις τι καλύπτει η εγγύηση

• Like 2
Δημοσ.

το θεμα το ανοιξα πιο πολυ για να παρω γνωμες γενικα για τα ανακατασκευασμενα, οχι για το συγκεκριμενο που θελω

αν ειναι ρισκο να παρεις κατι τετοιο ή οχι ειναι το βασικο ερωτημα

Δημοσ.

Αξίζουν 100% εφόσον τα βρείς σε καλή τιμή με εγγύηση.

Δημοσ.

Τα περισσοτερα μαγαζιά δίνουν λάπτοπ που ξέρουν οτι δεν θα πάθουν τίποτα σε βάθος χρονου

Κοίταξε τα ίδια μοντέλα αν θες με τα ίδια χαρακτηριστικά στην ελεύθερη αγορά είναι στα 50 100 ευρώ κατω

Η εγγύηση φυσικά πληρώνεται και καλό είναι να υπάρχει

• Like 1
Δημοσ.

Εμπειρία από 3 ανακατασκευασμένα grade a dell από eBay κανένα πρόβλημα 2 χρόνια τωρα . Μιλάμε για xps και precision ...με αρχικές 2k + και τιμή refurbished 1200. Αψεγάδιαστα επισης σε φινίρισμα

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι εμενα η εμπειρια μου προερχεται απο ανακατασκευασμενα Probook HP και Lenovo Thinkpad. Σκυλια σε αντοχη και επιδοσεις πολυ παραπανω της τιμης τους.

Κοιτα να ειναι επαγγελματικη σειρα το ανακατασκευασμενο και καλυτερα να βαλεις λινκ μολις βρεις κατι να ρωτησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...