4saken Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Την εχει παρει κανεις?Με ενδιαφερει κυριως για τα mb που χρειαζομαι για την δουλεια. Βρηκα και την συμβαση https://www.nbg.gr/greek/transaction-transparency/retail/cards/Documents/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82%20[4]/Cosmote%20Prepaid%20Mastercard/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%A5%CE%9C%CE%92%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%95%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97%20COSMOTE%20PREPAID%20MASTERCARD.pdf
Dimitrios51 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Την έχω εγώ και έχω κάνει μέχρι τώρα συναλλαγές ύψους ~2000€ και αυτή τη στιγμή έχω 9GB Internet καβάντζα Πηγαινε να την βγάλεις συμφέρει περισσότερο απο μία απλή προπληρωμένη γιατί και οι προμήθειες της τράπεζας ειναι χαμηλότερες αλλα παίρνεις και δωρο MB Internet,απλά να ξέρεις ότι μπορεις να ενεργοποιήσεις τριών ειδών πακέτα ιντερνετ, 50MB για μία ημέρα,250 για τρεις και 750 για μια εβδομαδα, δεν έχει μηνιαία πακετα δυστυχώς. Μία συμβουλή να την φορτίσεις αμέσως μόλις την πάρεις για να γλυτώσεις τα έξοδα "εκδοσης" 1
rafa1919 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 ^ Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, εξαιρετική περίπτωση! Εμένα μου έκαναν δώρο καρτοκινητό What's Up κι επειδή είμαι ακόμη φοιτητής (ευτυχώς) με το πάσο μου το πέρασε ως δεύτερο φοιτητικό νούμερο.
vrwmiaris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Την έχω εδώ και ένα μήνα, την έχω κάνει κύριακάρτα , στο θέμα των πληρωμών.κοιτώ και τις επιχειρήσεις που συνεργάζομαι και την εναλλασσω με την χρεωστική της Πειραιώς για τα yellows.Τι με συμφέρει κοιτώ 1
fastnq2 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Ενδιαφερομαι και εγω για την συγκεκριμενη..μονο τις βενζινες και το σουπερ να πληρωσει καποιος εχει κανα γκιγκα τζαμπα τον μηνα.Το θεμα ειναι 1)φορτιζει ονλαιν μεσω τραπεζων? 2)εχει προμηθεια στις φορτισεις?
rafa1919 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, fastnq2 είπε Ενδιαφερομαι και εγω για την συγκεκριμενη..μονο τις βενζινες και το σουπερ να πληρωσει καποιος εχει κανα γκιγκα τζαμπα τον μηνα.Το θεμα ειναι 1)φορτιζει ονλαιν μεσω τραπεζων? 2)εχει προμηθεια στις φορτισεις? 1) Φορτίζει μέσω του e-banking όλων των τραπεζών ως "πληρωμή πιστωτικής κάρτας", αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά τη χρεωστική του λογαριασμού σου για να το κάνεις. Δεν είναι απαραίτητο το e-banking. 2) Η προμήθεια είναι 1€ από ότι θυμάμαι.
Dimitrios51 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Στις 3/17/2018 στις 8:05 ΜΜ, fastnq2 είπε Ενδιαφερομαι και εγω για την συγκεκριμενη..μονο τις βενζινες και το σουπερ να πληρωσει καποιος εχει κανα γκιγκα τζαμπα τον μηνα.Το θεμα ειναι 1)φορτιζει ονλαιν μεσω τραπεζων? 2)εχει προμηθεια στις φορτισεις? Άμα έχεις λογαριασμο στην εθνικη μπορείς να συνδέσεις την κάρτα και να την φορτίζεις απο το υπολοιπο σου μεσω ibank. Επίσης νομίζω μπορείς και απο άλλο λογαριασμό τράπεζας πάλι μεσω e-banking να στείλεις λεφτά στη κάρτα. Προμήθειες: https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/Επιτόκια και Τιμολόγιο Προϊόντων[1]/Κάρτες[3]/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα