venomawakens7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Έφτιαξα ένα νέο λογαριασμό paypal για να τον συνδέσω με αυτόν του e bay. Eίχα όμως ήδη ένα παλιό λογαριασμό paypal όπου είναι και ο βασικός μου, εκεί έχω συνδέσει όλες τις κάρτες μου κτλ. Δεν ήξερα ότι δε γίνεται να έχεις δύο λογαριασμούς ταυτόχρονα. Το πρόβλημα είναι ότι με το που έκανα την πρώτη μου πώληση στο e bay και δέχτηκα πληρωμή το νέο paypal έγινε limited. Για να ανοίξει και να μπορώ να διαχειριστώ τα χρήματα που μου έστειλαν μου ζητούν ταυτότητες κτλ. Δεν ξέρω αν βρήκαν ότι υπάρχει δεύτερο paypal account στο ίδιο όνομα-διεύθυνση και μου έκαναν το νέο limited ή απλά έτσι ελέγχουν τους λογαριασμούς που κάνουν πρώτη φορά πώληση στο ebay. To θέμα είναι ότι ο αγοραστής με πλήρωσε σε ένα paypal account όπου για τον οποιοδήποτε από τους παραπάνω λόγους δε μπορώ να διαχειριστώ. Το αντικείμενο θα το στείλω τη Δευτέρα. Πλέον στο λογαριασμό μου στο ebay έκανα link το παλιό-βασικό account. Θα ήταν σωστό λέτε να κάνω refund το ποσό που μου έβαλε και να του ζητήσω να αγοράσει ξανά το προϊόν εξηγώντας του πως υπήρχε πρόβλημα με το paypal? Eπίσης και να στείλω όλα τα έγγραφα που μου ζητούν για να ξεκλειδώσουν το νέο λογαριασμό μετά δε θα μπορώ να συνδέσω τις κάρτες μου και τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς μιας και τα έχω συνδέσει όλα στο βασικό, συν ότι φοβάμαι μη μου δημιουργήσει αργότερα πρόβλημα. Δε ξέρω τι να κάνω , πείτε μου τη γνώμη σας! Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μη σας μπέρδεψα.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Το pp μας έχει σπάσει τα καρύδια.. Αν σου ζητάνε μόνο ταυτότητα στειλτην να τελειώνεις με δαυτους κ να μην έχεις limit και στο μέλλον.. Απλά ξεπέρασες το όριο δεν έχει να κάνει με τους λογαριασμούς απ¨οτι κατάλαβα.
Billator Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ρε παιδιά πλάκα μας κάνετε; Λογικό να στο μπλοκάρουν. Έτσι λειτουργεί.. Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει μία μέρα λογαριασμό να πουλάει κάτι την επόμενη χωρίς να τον ελέγχουν, να παίρνει τα λεφτά κ να φεύγει. Θα γινόταν χαμός κ θα είχαν καταρρεύσει όλες οι συναλλαγές μέσω paypal. Όποιος καινούριος λογαριασμός δέχεται πληρωμή στην paypal γίνεται Limited μέχρι να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου. Αλλάζοντας τον λογαριασμό του paypal ξανά στο Ebay καθηστερείς πολύ περισσότερο την διαδικασία για να πάρεις τα λεφτά. Δεν έγινες limited λόγο δεύτερου λογαριασμού. Τώρα κατά πάσα πιθανότητα σε έχει μπλοκάρει κ το ebay προσωρινά. Εκτός από αυτό και να μην γινόταν ο λογαριασμός σου Limited το πιο πιθανό να ήταν τα λεφτά αυτά on hold και πάλι δεν θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις. Ετσι γίνεται με τις πωλήσεις στο ebay ειδικά σε αυτούς που πουλάνε πρώτη φορά. Δικό σου λάθος είναι το μπλέξιμο που συνεβει δεν οφείλεται στην paypal. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο απο το να μιλήσεις με την paypal κ να πεις την πατάτα σου. Θα σου ζητήσουν στοιχεία για επιβεβαίωση του λογαριασμού (κ του παλιού σου αν δεν έχεις δώσει ήδη) κ θα σου πουν τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Εσύ πες τους ότι θες να τα κανεις Merge κ ότι ξέχασες ότι είχες άλλο paypal. Ζήτα να σταλθούν τα λεφτά στο παλιό, θα περιμένεις την μέρες που απαιτείται κ μετά θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Σε μη verified λογαρισμούς ebay το hold μένει μέχρι να γράψει ο αγοραστής ότι το παρέλαβε αν δεν κάνω λάθος.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αν στειλεις στοιχεια για το νεο και συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου μπλοκάρουν και τον παλιό
Billator Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν στειλεις στοιχεια για το νεο και συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου μπλοκάρουν και τον παλιό Αν θέλει να πάρει τα λεφτά τώρα που το "έβγαλε" από το ebay πρέπει να κάνει επιβεβαίωση κ τους δύο λογαριασμός μέσω του support και να εξηγήσει την κατάσταση, όχι να συνδέσει στον καινούριο τραπεζικό λογαριασμό γιατί θα μπλοκάρει σίγουρα. Μου έτυχε παρόμοια κατάσταση (Limited/unverified Λογαριασμό) με paypal σε άλλο όνομα κ πώληση στο ebay. Τα λεφτά αποδεσμεύτηκαν μετά από 60 μέρες από την επιβεβαίωση στοιχείων που χρειάστηκε, από το παιδί που ήθελα να λάβει τα λεφτά της πώλησης.
theopan Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν θέλει να πάρει τα λεφτά τώρα που το "έβγαλε" από το ebay πρέπει να κάνει επιβεβαίωση κ τους δύο λογαριασμός μέσω του support Ας ξεκινήσουμε από το ότι αυτό που προτείνεις είναι αδύνατον. Δύο λογαριασμούς (personal) δεν επιτρέπεται να έχεις κανείς. Άρα δεν τίθεται θέμα να γίνουν verified και οι δύο.
Billator Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ας ξεκινήσουμε από το ότι αυτό που προτείνεις είναι αδύνατον. Δύο λογαριασμούς (personal) δεν επιτρέπεται να έχεις κανείς. Άρα δεν τίθεται θέμα να γίνουν verified και οι δύο. Τμηματικά διαβάζεις; Για να σου κάνουν merge λογαριασμούς, από δικό σου λάθος αφού άνοιξες δεύτερο, πρέπει να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία κ από τους δύο. Κ ο ευκολότερος τρόπος είναι τηλεφωνικά παρά με μηνύματα. Πως ο καινούριος θα γίνει verified αφού με αυτόν τον τρόπο τον διαγράφεις, χρειάζεται μία ταυτοπροσωπία όμως για να γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα