Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γυναίκα μου είπε ότι όταν πάει να σιδερώσει το ατμοσίδερο ρίχνει την ασφάλεια και εγώ σήμερα το έβαλα στο ρεύμα και δεν κάνει κάτι και κάνει κανονικά ατμό τώρα αν αργότερα το κάνει τι λέτε να φταίει?

Δημοσ.

Η γυναίκα μου είπε ότι όταν πάει να σιδερώσει το ατμοσίδερο ρίχνει την ασφάλεια και εγώ σήμερα το έβαλα στο ρεύμα και δεν κάνει κάτι και κάνει κανονικά ατμό τώρα αν αργότερα το κάνει τι λέτε να φταίει?

Καποια διαρροη που απο την χρηση φευγει νερο και παει στο καλωδιο?

Δημοσ.

Μήπως όταν το χρησιμοποιεί η γυναίκα σου έχει και άλλες ενεργοβόρες συσκευές σε λειτουργία (κουζίνα θερμοσύφωνο κλπ) και δεν αντέχει η εγκατάσταση?

• Like 1
Δημοσ.

Πέφτει η ασφάλεια της πρίζας/δωματίου ή όλο το ρεύμα στο σπίτι;

Μου είπε ότι τη μια έπεσε του δωματίου με το κεντρικό και την άλλη μόνο το κεντρικό

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Δεν έβγαζε ατμό και το σκάλισμα και δεν βρήκα κάτι και έκανα και μια ζημιά άρα πάω για καινούργιο τι έχετε να προτείνετε? Tefal ή Philips?

Philips. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε

Δεν έβγαζε ατμό και το σκάλισμα και δεν βρήκα κάτι και έκανα και μια ζημιά άρα πάω για καινούργιο τι έχετε να προτείνετε? Tefal ή Philips?

Κάτι ατμοσίδερα και πρέσες τις έχω στο πατάρι και μου πιάνουν και χώρο

Πήρα από το lidl ένα απλό με 20 ευρώ σε προσφορά και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.🙃

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 3
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Δεν ξέρω τι παιζει από τιμές ατμοσιδερων, αλλά πολύ ακριβά αυτά. Εμείς ένα απλό έχουμε σαν αυτο που λεει ο παππούς. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilissouvlaki είπε

Έχω πάρει ένα τέτοιο σύστημα της Philips και η γυναίκα μου πλέον δεν σκέφτεται καθόλου το σιδερο, βέβαια χρειάζεται και την αντίστοιχη σιδερώστρα για να αποδώσει τα μέγιστα. Αν είστε πολυμελής οικογένεια η γυναίκα σου θα σωθεί. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Κάτι ατμοσίδερα και πρέσες τις έχω στο πατάρι και μου πιάνουν και χώρο

Πήρα από το lidl ένα απλό με 20 ευρώ σε προσφορά και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.🙃

Αυτό που τα μηδενίζεις όλα και πας στο lidl για τα πάντα με ξεπερνάει...Σίδερο από τα lidl, καφετιέρα από τα lidl, διαστημόπλοιο επίσης...Πως και δεν πήρες ακόμα μετόχες δεν ξέρω

Δημοσ.

είχα τεφαλ με μπόιλερ και ένα απλό philips. το τεφάλ το χρησιμοποίησα πολύ όταν είχα τα παιδια μωρά που σιδέρωνα τα πάντα, μεσα σε 20 λεπτά  σιδέρωνα 2 πλυντήρια. μετα απο 4 χρόνια  τα φτυσε εντελώς  και κάπως έτσι έκοψα το σιδέρωμα, το philips δεν ειναι αποδοτικό το χρησιμοποιώ σπάνια μόνο για κανένα πουκάμισο ή αν είναι πολύ τσαλακωμένα τα ρούχα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε

Αυτό που τα μηδενίζεις όλα και πας στο lidl για τα πάντα με ξεπερνάει...Σίδερο από τα lidl, καφετιέρα από τα lidl, διαστημόπλοιο επίσης...Πως και δεν πήρες ακόμα μετόχες δεν ξέρω

Ρε φίλε δεν τα μηδενίζω.Όπως είπα έχω στο πατάρι και πρέσσα και σύστημα σιδερώματος με ατμό ακριβά αλλά δεν βολεύουν. Γεμίζεις το μικρό σίδερο με απιονισμένο νερό και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Επίσης βολεύεται πολύ εύκολα. Ας μην πάρει από το lidl κάποιος που δεν γουστάρει.Υπάρχουν πολλά απλά σίδερα στην πιάτσα.

Α και την  καφετιέρα του lidl την έχω παροπλίσει.Κάνω πολύ καλύτερο καφέ με πολύ καλύτερη κρέμα μία BOMMAN (τύπου Arieli) την οποία χρησιμοποιώ περισσότερο.🙂

Επεξ/σία από papoys1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...