discoboyminimal Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Για σπουδές δεν ξέρω να σου δώσω πληροφορίες. Θα σου πουν καλύτερα άλλοι που ξέρουν. Θα σου πρότεινα όμως κάτι άλλο. Ειδικευσου σε κάτι συγκεκριμένο. Βρες κάτι που σου αρέσει από τις σπουδές σου και stick to it. Κοίτα τι πιστοποιησεις παίζουν σε αυτό που σου αρέσει και κοίτα να τις πάρεις. αν θυμασαι , μου αρεσουν τα δικτυα και η ασφαλεια δικτυων. ειχα στο μυαλο μου ccna η mtcna για αρχη. το πρωτο στην ελλαδα ειναι λιγοτερο χρησιμο πιστευω. αν εινα να κανω κατι εδω , θα εκανα την πιστοποιηση της Mikrotik. παρ ολ αυτα , ο χωρος μικρος. οποτε σκεφτηκα , για αρχη παω για bachelor καπου εξω(με δανειο) και καθως θα δουλευω και θα ξεπληρωνω αργοτερα , να κανω και τα ccna - mtcna. το να γυρισω πισω μετα απ ολ αυτα φανταζει δυσκολο. αλλα δεν με πειραζει τοσο. θελω να νιωσω χρησιμος και να μ αρεσει η δουλεια που κανω Ψάξε καλά ιστοσελίδες πανεπιστημίων και κόστος ζωής των πόλεων. Στην περίπτωσή σου νομίζω συμφέρει να σπουδάσεις Σκωτία. Για τα πανεπιστημια το lower δεν σου κανει. Θελεις IELTS αναλογα με το τμημα γυρω στο 6,5. Πανεπιστημιο 10.000 χ 3 (μιν) =30.000 + εξοδα διαμονης που εστω αυτα τα καλυπτεις με part time. Τσεκαρε αιτησεις μεσω του UCAS ( το συστημα που κανουν αιτησεις για τα πανεπιστημια) πoy δεν ξερω εαν ειναι ανοιχτο κλειστο. Απο προσωπικη εμπειρια και μελετη, θα τολμησω να σου προτεινω χωρες οπως η δανια, οπου δεν πληρωνει bachelor τιποτα και δινουν και επιδοματακι 800 ευρα +part time με μαθηματα στα αγγλικα ή Γερμανια και πας σε κανa camp και μαθαινεις γρηγορα την γλωσσα θα τσεκαρω σκωτια και δανια. θα δω και για μαθηματα IELTS. και πρεπει να δω και για student loans για τις παραπανω χωρες. ο μονος τροποσ για να κανω αιτηση στα πανεπιστημια που μ ενδιαφερουν ειναι το UCAS?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ναι είναι μόνο μέσω UCAS. Τα δίδακτρα στη Σκωτία είναι δωρεάν.
Giannacos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω μια ερωτηση που δεν μπορει να λαβει συγκεκριμενη απαντηση,αναφερομαι στους ανθρωπους που εχουν παει σκωτια για σπουδες.Ποσα χρηματα περιπου χρειαζεται ενας φοιτητης για να παει εκει και να τα καταφερει; Δουλευοντας φυσικα και εκει κατι σε part time,ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα