Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συστασεις μαλλον... δε νομιζω ότι μπορουν να κανουν κατι περισσοτερο.

Συσταση γινεται την πρωτη φορα, την επομενη ακολουθουν κυρωσεις, οπως εγινε και με την κακοποιηση σκυλου που ειχα ανοιξει θεμα πριν κανα 2 μηνες

το ακους πρωτη φορα γιατι δεν ισχύει κατι τέτοιο

Οπως και να εχει ολοι στην πολυκατοικια οσους ρωτησα εξωτερικες εχουν, + και εγω, και αυτο ειναι καλο για τους λογους που ανεφερα προηγουμενος.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οπως και να εχει ολοι στην πολυκατοικια οσους ρωτησα εξωτερικες εχουν, + και εγω, και αυτο ειναι καλο για τους λογους που ανεφερα προηγουμενος.

Άλλο το τι έχουν όλοι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία κι άλλο αυτό που είπες για νόμο όμως.

Προσωπικά δεν θα ήθελα ούτε για αστείο να είναι εξωτερικοί.

Δημοσ.

Άλλο το τι έχουν όλοι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία κι άλλο αυτό που είπες για νόμο όμως.

Προσωπικά δεν θα ήθελα ούτε για αστείο να είναι εξωτερικοί.

Ναι ισχυει, αλλα με ενημερωσε φιλος που ειχε παρομοια θεματα αντιμετωπισει, και μου το ειπε, δεν εχει λογο να μου πει ψεματα, βεβαια σιγουρα εχουν χτιστει και σπιτια με εσωτερικες off the books, αν δεν ειναι παραπληροφορηση αυτο που μου ειπε.

Οπως και να εχει θα κανω υπομονη μεχρι παρασκευη να δω αν κανουν καποια ενεργεια και εν συνεχεια θα ενημερωσω εδω.Ευχαριστω για ολο το support!!!

Δημοσ.

Άλλο το τι έχουν όλοι στη συγκεκριμένη πολυκατοικία κι άλλο αυτό που είπες για νόμο όμως.Προσωπικά δεν θα ήθελα ούτε για αστείο να είναι εξωτερικοί.

Μετα απο Χ χρονια θα χρειαστει να ξυλωσεις τα πλακακια και να σπασεις το μπανιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ισχυει, αλλα με ενημερωσε φιλος που ειχε παρομοια θεματα αντιμετωπισει, και μου το ειπε, δεν εχει λογο να μου πει ψεματα, βεβαια σιγουρα εχουν χτιστει και σπιτια με εσωτερικες off the books, αν δεν ειναι παραπληροφορηση αυτο που μου ειπε.

Οπως και να εχει θα κανω υπομονη μεχρι παρασκευη να δω αν κανουν καποια ενεργεια και εν συνεχεια θα ενημερωσω εδω.Ευχαριστω για ολο το support!!!

κοίτα να δεις αυτο που λες δεν ισχύει. Οι σωληνώσεις μπαίνουν όπου γουστάρεις πλην του φέροντος οργανισμού (για να σε προλάβω οι τοίχοι δεν ανήκουν στον φέροντα οργανισμο)
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μετα απο Χ χρονια θα χρειαστει να ξυλωσεις τα πλακακια και να σπασεις το μπανιο.

VS μετά από μικρό διάστημα (και κάθε φορά χρόνο που θα έχει), ανάλογα την περιοχή και το κρύο να χρειαστεί να βάλεις καινούριους σωλήνες που παίζει να σπάσουν ακόμα κι αν έχουν μόνωση...

Φαντάσου αυτό που έπαθαν φέτος στην Θεσσαλονίκη με τους σωλήνες ΖΝΧ να το πάθαιναν και με όλη την υδραυλική τους εγκατάσταση...

Δημοσ.

Για μεσα στο σπιτι λεμε. Οι εξωτερικοι σωληνες δεν εχουν μονωση μονο οι εσωτερικοι, επενδυση λεγεται βασικα.

Αυτο με το χιονι ειναι επιχειρημα υπερ μου οχι υπερ σου γιατι αν σου σπασουν εξωτερικα διορθωνονται ευκολοτατα, εσωτερικα περνας νεα πλακακια και εχει μερεμετι τρελο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Με τις μονώσεις που έχουν πλέον τα σπίτια θα σπάσουν μέσα στους τοίχους?

Δημοσ.

Εξωτερικοι σωληνες δεν ειναι αυτο που καταλαβες. Ειναι σωληνες μεσα στο σπιτι αλλα εξω απο τον τοιχο. Το βλεπεις, το πιανεις,

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω δεί ποτέ στην ζωή μου πολυκατοικία με σωλήνες ύδρευσης εξωτερικά των τοίχων. Και δεν ξέρω τί εννοείτε "εξωτερικά", ειδικά δεδομένου ότι πολλές φορές νιπτήρες κτλ εφάπτονται εσωτερικών τοίχων.

Σε μονοκατοικίες σε χωριά ναι, αλλά όχι στην πόλη. Επίσης όντως θα σπάσουν με τα πρώτα κρύα αν είναι εξωτερικοί και μεταλλικοί, πράγμα που σημαίνει κανένα σπίτι 20ετίας+ δεν είχε πρόβλεψη για εξωτερικούς, εκτός και αν βάλεις ένα σωρό μόνωση.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εξωτερικοι σωληνες δεν ειναι αυτο που καταλαβες. Ειναι σωληνες μεσα στο σπιτι αλλα εξω απο τον τοιχο. Το βλεπεις, το πιανεις, και εχει την θερμοκρασια του σπιτιου πανω κατω.

Πράγματι δεν κατάλαβα ότι εννοούσατε αυτό, αλλά και πάλι το μεγαλύτερο μέρος των υδραυλικών εγκαταστάσεων μέσα στους τοίχους/πατώματα δεν θα είναι ή θα είναι όλοι χύμα έξω? Ποιος επιλέγει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Συσταση γινεται την πρωτη φορα, την επομενη ακολουθουν κυρωσεις, οπως εγινε και με την κακοποιηση σκυλου που ειχα ανοιξει θεμα πριν κανα 2 μηνες

Ποιος θα επιβαλλει κυρωσεις? Μονο το δικαστηριο μπορει.

Ηξερα μια περιπτωση που ένας παλαβος επαιζε ολη την ωρα μουσικα οργανα, φωνάζανε τη αστυνομια, του κανανε συστασεις, τους ελεγε "ενταξει ενταξει", και μολις φευγανε ξαναρχιζε :lol: 

Δημοσ.

Μαν πέρα από συστάσεις δε βλέπω να σε βοηθάει η αστυνομία.Κυρώσεις δεν υπάρχουν πάρα μόνο εάν ο αστυνομικός που έρθει τους κάνει μήνυση και τους στείλει δικαστήριο, αλλά η αίσθηση μου είναι ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πολύ πολύ πολύ δύσκολα.Τέλος η φράση με τα σκυλιά και τις κακοποιήσεις όπου μπαίνουν βαρβατα πρόστιμα είναι τελείως διαφορετική από τη δική σου περίπτωση.

Δημοσ.

Πράγματι δεν κατάλαβα ότι εννοούσατε αυτό, αλλά και πάλι το μεγαλύτερο μέρος των υδραυλικών εγκαταστάσεων μέσα στους τοίχους/πατώματα δεν θα είναι ή θα είναι όλοι χύμα έξω? Ποιος επιλέγει κάτι τέτοιο?

Δεν εχεις πολλες παραστασεις. Το χω δει αρκετες φορες, το σπιτι μας ετσι ειναι. Σε καποιες χωρες στο εξωτερικο ειναι αναγκαστικα ετσι. Αν σου χαλασουν οι σωληνες και δεν θες να σπασεις το μωσαικο ή τα πλακακια σου πας ετσι. Παρατας μεςα τον σαπιο αγωγο και πας ετςι. Ειναι πανω στον τοιχο και χαμηλα δεν ειναι τοσο ασχημο. Δεν περναει απ ολο το σπιτι το σαλονι ειναι καθαρο.

Εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα, αλλαζεις τον σωληνα και δεν ξανασπας ποτε μεσα στα χρονια. αθανατο σπιτι με 2 λογια, στο αλλο σπας αναγκαστικα. Τα εγγονια σου τα παιδια σου, καποιος.

Βασικα σκεψου το, ειναι βλακωδες να θαβεις τον σωληνα γιατι δεν σου αρεσει οπτικα.και να σπας για να τον φτιαξεις.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...