barelyinterested Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Βασικα σκεψου το, ειναι βλακωδες να θαβεις τον σωληνα γιατι δεν σου αρεσει οπτικα.και να σπας για να τον φτιαξεις. Με την ίδια λογική τα ηλεκτρολογικά και δικτυακά καλώδια θα έπρεπε να είναι και αυτά εξωτερικά. Μην πω για τις αποχετεύσεις και τις απορροές, που και αυτές δημιουργούνε προβλήματα. Αν το πρόβλημα είναι η επισκευή, πολλά σπίτια έχουν σωλήνες πλαστικούς για ύδρευση και αν θέλεις τις περνάς και σε ένα σπιράλ και τις αλλάζεις όποτε θες σε μισή ώρα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Zerg φαντάζομαι ότι δεν θα είσαι οπαδός της ενδοδαπέδιας. 1
Zerg13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Με την ίδια λογική τα ηλεκτρολογικά και δικτυακά καλώδια θα έπρεπε να είναι και αυτά εξωτερικά. Μην πω για τις αποχετεύσεις και τις απορροές, που και αυτές δημιουργούνε προβλήματα. Αν το πρόβλημα είναι η επισκευή, πολλά σπίτια έχουν σωλήνες πλαστικούς για ύδρευση και αν θέλεις τις περνάς και σε ένα σπιράλ και τις αλλάζεις όποτε θες σε μισή ώρα. Οι πλαστικοι με σπιραλ ναι ειναι μια καλη λυση, αλλα δεν αντεχουν το πολυ ζεστο και τον ηλιακο ευκολα. Δεν ζουν και πολυ αλλα το,αλλαζεις.Τα ηλεκτρικα δεν εχουν καμια σχεση, απλα τσιμεντο ειναι τα ξαναθαβεις. Ακυρο τςλειως, και αλλη συζητηση. 1
azizmaiden Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ποιος θα επιβαλλει κυρωσεις? Μονο το δικαστηριο μπορει. Ηξερα μια περιπτωση που ένας παλαβος επαιζε ολη την ωρα μουσικα οργανα, φωνάζανε τη αστυνομια, του κανανε συστασεις, τους ελεγε "ενταξει ενταξει", και μολις φευγανε ξαναρχιζε Δεν εχει σχεση, η βρυση στο μπανιο ιδικα, ειναι μια καθημερινη αναγκη για τον ανθρωπο χωρις να εχει συγκεκριμενες ωρες, και αυτο το ξερει ο καθενας προφανως απ την ζωη του.Και ειναι κατι που η εκαστοτε αρχη μπορει να το τσεκαρει πανευκολα Μαν πέρα από συστάσεις δε βλέπω να σε βοηθάει η αστυνομία.Κυρώσεις δεν υπάρχουν πάρα μόνο εάν ο αστυνομικός που έρθει τους κάνει μήνυση και τους στείλει δικαστήριο, αλλά η αίσθηση μου είναι ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πολύ πολύ πολύ δύσκολα.Τέλος η φράση με τα σκυλιά και τις κακοποιήσεις όπου μπαίνουν βαρβατα πρόστιμα είναι τελείως διαφορετική από τη δική σου περίπτωση. Μα ισα ισα στην δικη μου περιπτωση που ειναι πταισμα και τα προστημα τετοιου τυπου ειναι ετοιμα απο το κρατος χωρις να χρειαζονται μεγαλα δικαστηρια και τετοια και βγαινουν πανευκολα.Εδω εγινε αυτο στην περιπτωση του σκυλιου που ειναι κακουργημα...
barelyinterested Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δεν εχει σχεση, η βρυση στο μπανιο ιδικα, ειναι μια καθημερινη αναγκη για τον ανθρωπο χωρις να εχει συγκεκριμενες ωρες, και αυτο το ξερει ο καθενας προφανως απ την ζωη του.Και ειναι κατι που η εκαστοτε αρχη μπορει να το τσεκαρει πανευκολα Μα ισα ισα στην δικη μου περιπτωση που ειναι πταισμα και τα προστημα τετοιου τυπου ειναι ετοιμα απο το κρατος χωρις να χρειαζονται μεγαλα δικαστηρια και τετοια και βγαινουν πανευκολα.Εδω εγινε αυτο στην περιπτωση του σκυλιου που ειναι κακουργημα... Να μας ενημερώσεις πάντως για την εξέλιξη, διότι εγώ δεν πιστεύω να είναι σε καμία νομοθεσία αυτό το πράγμα για τις σωληνώσεις, και αν κάνω λάθος θα ήθελα να το ξέρω. Ίσως είναι σύσταση για τα νεοδμητα, αλλά όχι νόμος.
bilya Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Να μας ενημερώσεις πάντως για την εξέλιξη, διότι εγώ δεν πιστεύω να είναι σε καμία νομοθεσία αυτό το πράγμα για τις σωληνώσεις, και αν κάνω λάθος θα ήθελα να το ξέρω. Ίσως είναι σύσταση για τα νεοδμητα, αλλά όχι νόμος. καμιά σύσταση δεν υπάρχει αυτό. Πηγαίνετε να ρωτήσετε εναν μηχανικό. Οι πλαστικοι με σπιραλ ναι ειναι μια καλη λυση, αλλα δεν αντεχουν το πολυ ζεστο και τον ηλιακο ευκολα. Δεν ζουν και πολυ αλλα το,αλλαζεις. Τα ηλεκτρικα δεν εχουν καμια σχεση, απλα τσιμεντο ειναι τα ξαναθαβεις. Ακυρο τςλειως, και αλλη συζητηση. Απλά να σου πω οτι η παροχή νερού είναι μια για κάθε διαμέρισμα. Οπότε όπως κ τα ηλεκτρολογικά είναι εξαπλωμένα παντού στο σπίτι. Το "απλα τσιμεντο ειναι τα ξαναθαβεις" αυτό κ αν δεν ισχύει. 2
azizmaiden Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Αυτο ακουω καθημερινα πρωι,μεσημερι,βραδυ και σε ωρες κοινης ησυχιας πατηστε και ακουστε και εσεις! ηχορυπανση κανονικη!!! http://vocaroo.com/i/s0aRuw14UyBF
consumer Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μαν πέρα από συστάσεις δε βλέπω να σε βοηθάει η αστυνομία.Κυρώσεις δεν υπάρχουν πάρα μόνο εάν ο αστυνομικός που έρθει τους κάνει μήνυση και τους στείλει δικαστήριο, αλλά η αίσθηση μου είναι ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πολύ πολύ πολύ δύσκολα.Τέλος η φράση με τα σκυλιά και τις κακοποιήσεις όπου μπαίνουν βαρβατα πρόστιμα είναι τελείως διαφορετική από τη δική σου περίπτωση. Μια χαρά μπορεί να επιβάλει πρόστιμο η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Δεν χρειάζεται να γίνει κανένα δικαστήριο ούτε να υποβληθεί μήνυση. Το μόνο δικαστήριο που μπορεί να γίνει είναι αστικό, για την όχληση λόγω του θορύβου. Νομίζω όμως πως η αστυνομία πρέπει να τους "συλλάβει" επ'αυτοφώρω να χαλάνε τον κόσμο από τη φασαρία για να βεβαιώσει την παράβαση. Εάν πρόκειται για δυνατό θόρυβο που ακούγεται σχετικά αραιά, π.χ. κάθε 1-2 ώρες, το βλέπω δύσκολο να μπορεί να γίνει κάτι, εκτός και αν ο αστυνομικός έρθει ακριβώς τη στιγμή που ανοίγουν τις βρύσες.
pontez2 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μια χαρά μπορεί να επιβάλει πρόστιμο η αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Δεν χρειάζεται να γίνει κανένα δικαστήριο ούτε να υποβληθεί μήνυση. Το μόνο δικαστήριο που μπορεί να γίνει είναι αστικό, για την όχληση λόγω του θορύβου. Νομίζω όμως πως η αστυνομία πρέπει να τους "συλλάβει" επ'αυτοφώρω να χαλάνε τον κόσμο από τη φασαρία για να βεβαιώσει την παράβαση. Εάν πρόκειται για δυνατό θόρυβο που ακούγεται σχετικά αραιά, π.χ. κάθε 1-2 ώρες, το βλέπω δύσκολο να μπορεί να γίνει κάτι, εκτός και αν ο αστυνομικός έρθει ακριβώς τη στιγμή που ανοίγουν τις βρύσες. Αυτό. Ο άλλος κάλεσε αστυνομία στο παλιό σπιτι που έμενα επειδή ο τάδε ειχε ανοίξει απορροφυτήρα στις 1 το βράδυ και μαγείρευε. Μέχρι να έρθει η αστυνομία, είχε σταματήσει. Ο τυπος το παραδέχτηκε οτι μαγείρευε και οτι εκμεταλλεύεται το νυχτερινό. Η αστυνομία δε μπορουσε να πει τιποτε. Ειναι και η κατασκευές των διαμερισμάτων περίεργες. Ειδικά τα καινουργια.
sphinxgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 δεν μπορειτε να φανταστειτε τι θορυβο κανει η ροη και το ανοιγμα/κλεισιμο του νερου, Δεν είναι οι σωλήνες. Είναι η βρύση. Στη δικιά μου πολυκατοικία (2006 κατασκευή) ο κατασκευαστής είχε βάλει σάπιες βρύσες και έκαναν θόρυβο σε όλη την πολυκατοικία. Όποιος την άλλαζε, σταμάταγε ο θόρυβος. Σε άλλο σπίτι άλλαξα βρύση με καινούργια και καλά καλή, και ξεκίνησε να κάνει τρελό θόρυβο. Την πήγα πίσω και πήρα άλλη (άλλη μάρκα). Φυσικά ο θόρυβος σταμάτησε. Εξαιτίας της βρύσης λοιπόν δημιουργείται ο θόρυβος και μέσω των σωλήνων και των κολονών της πολυκατοικίας περνάει σε όλα τα διαμερίσματα. Φθηνή λύση η αλλαγή βρύσης, αλλά ακόμα και 50 € σε κάποιον που παίρνει μια σάπια σύνταξη και προσπαθεί να ζήσει με αυτήν, δυστυχώς είναι πολλά. Αν έχεις λεφτά πληρώνεις την αλλαγή εσύ και ησυχάζεις. Αν δεν έχεις λεφτά και δεν θέλουν, τον ήπιες. 1
azizmaiden Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αυτό. Ο άλλος κάλεσε αστυνομία στο παλιό σπιτι που έμενα επειδή ο τάδε ειχε ανοίξει απορροφυτήρα στις 1 το βράδυ και μαγείρευε. Μέχρι να έρθει η αστυνομία, είχε σταματήσει. Ο τυπος το παραδέχτηκε οτι μαγείρευε και οτι εκμεταλλεύεται το νυχτερινό. Η αστυνομία δε μπορουσε να πει τιποτε. Ειναι και η κατασκευές των διαμερισμάτων περίεργες. Ειδικά τα καινουργια. Ναι αλλο αυτο, ειναι νυχτερινο ρευμα εκει ειναι αρκετα πιο περιπλοκο το θεμα, εδω μιλαμε για βρυση στο μπανιο ανθρωπινη αναγκη ο καθενας γνωριζει οτι ανηγει οποιαδηποτε ωρα σε πιασει να.. Αυτο ειναι προφανεστατο ασε που καθε φορα που την ανοιγει τους ηχογραφω με το κινητο να τα εχω, αν δεν κανει τπτ εως την παρασκευη που θα φερω αστυνομια για συσταση. Να τονισω οτι πρεπει να εχουν φοβηθει πολυ, και να πιεζοντε γιατι πλεον απο προχτες που τους τα εχωσα χυμα την ανοιγουν μονο 3 φορες την μερα για πολυ λιγο και αρκετα σιγα.Θα δουμε μεχρι την παρασκευη.
rus Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αυτο ακουω καθημερινα πρωι,μεσημερι,βραδυ και σε ωρες κοινης ησυχιας πατηστε και ακουστε και εσεις! ηχορυπανση κανονικη!!! http://vocaroo.com/i/s0aRuw14UyBF Οι καταρρακτες του Νιαγαρα? Που να δεις τι ηχορυπανση είχαμε εμεις σημερα στη γειτονια την ωρα που επαιζε ο Ολυμπακος, σε καθε καλαθι ουρλιαχτα. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αυτο ακουω καθημερινα πρωι,μεσημερι,βραδυ και σε ωρες κοινης ησυχιας πατηστε και ακουστε και εσεις! ηχορυπανση κανονικη!!! http://vocaroo.com/i/s0aRuw14UyBF Ντάξει ειναι λες και δεν υπάρχει τοίχος... Τι σκατά σπίτια πάνε και φτιάχνουν ρε πούστη μου;
azizmaiden Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδια αργησα να ενημερωσω λογο προσωπικων προβληματων.Λοιπον μετα απο εντονες ομιλιες μεταξυ μας, εν τελη πηγα αστυνομια με εξυπηρετησαν τους εξηγησα την ολη κατασταση, εδωσα τα στοιχεια τους και τα δικα μου και θα τους καλεσουν για συσταση μεχρι εκει μου εξηγησε ο αστυνομικος μπορουμε εμεις, αν δεν συμμορφωθουν θα παει εισαγγελικη παρεμβαση.Αλλα γενικα επειδη ηταν πολυ ενταξει ατομα οι αστυνομικοι θα τους θορυβησουν και παραπανω απο το κανονικο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Αλλα γενικα επειδη ηταν πολυ ενταξει ατομα οι αστυνομικοι θα τους θορυβησουν και παραπανω απο το κανονικο. "πολύ εντάξει" και "παραπάνω απο το κανονικό" δεν το λες και "εντάξει". Πολύ εντάξει θα ήταν αν έκαναν απλά τη δουλειά τους! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις