simaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδια αργησα να ενημερωσω λογο προσωπικων προβληματων.Λοιπον μετα απο εντονες ομιλιες μεταξυ μας, εν τελη πηγα αστυνομια με εξυπηρετησαν τους εξηγησα την ολη κατασταση, εδωσα τα στοιχεια τους και τα δικα μου και θα τους καλεσουν για συσταση μεχρι εκει μου εξηγησε ο αστυνομικος μπορουμε εμεις, αν δεν συμμορφωθουν θα παει εισαγγελικη παρεμβαση.Αλλα γενικα επειδη ηταν πολυ ενταξει ατομα οι αστυνομικοι θα τους θορυβησουν και παραπανω απο το κανονικο. H τελευταια προταση ειναι δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα.Να κανω μια προβλεψη?Θα καλεσουν τους γειτονες σου θα τους διαβασουν τι εχει γραφτει εναντιον τους και θα τους ρωτησουν τι απαντανε για ολα αυτα.Αν τα παραδεχτουν θα τους γινουν οι απαραιτητες συστασεις σιγουρα οχι ομως οπως το φανταζεσαι εσυ.Εαν απαντησουν οτι ολα αυτα ειναι ψευδη και αναληθη (αυτο δηλαδη που απαντανε οι 999/1000) δε θα τους κανουν τιποτα γιατι δεν μπορουν να τους κανουν τιποτα-δεν ειναι δικαστης ο αξιωματικος υπηρεσιας. Εαν οι ενοχλησεις συνεχιστουν (καποιοι συμορφωνονται καποιοι οχι) θα σε παραπεμψουν στον εισαγγελεα υπηρεσιας .εαν φτασει εκει το πραγμα πες μας και θα σου κανω μια μαντεψια και εκει. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 H τελευταια προταση ειναι δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα.Να κανω μια προβλεψη?Θα καλεσουν τους γειτονες σου θα τους διαβασουν τι εχει γραφτει εναντιον τους και θα τους ρωτησουν τι απαντανε για ολα αυτα.Αν τα παραδεχτουν θα τους γινουν οι απαραιτητες συστασεις σιγουρα οχι ομως οπως το φανταζεσαι εσυ.Εαν απαντησουν οτι ολα αυτα ειναι ψευδη και αναληθη (αυτο δηλαδη που απαντανε οι 999/1000) δε θα τους κανουν τιποτα γιατι δεν μπορουν να τους κανουν τιποτα-δεν ειναι δικαστης ο αξιωματικος υπηρεσιας. Εαν οι ενοχλησεις συνεχιστουν (καποιοι συμορφωνονται καποιοι οχι) θα σε παραπεμψουν στον εισαγγελεα υπηρεσιας .εαν φτασει εκει το πραγμα πες μας και θα σου κανω μια μαντεψια και εκει. Εσύ και η Λίτσα Πατέρα
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Πεφτω μεσα αφου! Το χω κ εγώ αυτό το κακό (καλό) Μακάρι να το χα και στο στοίχημα έτσι.
azizmaiden Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) H τελευταια προταση ειναι δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα.Να κανω μια προβλεψη?Θα καλεσουν τους γειτονες σου θα τους διαβασουν τι εχει γραφτει εναντιον τους και θα τους ρωτησουν τι απαντανε για ολα αυτα.Αν τα παραδεχτουν θα τους γινουν οι απαραιτητες συστασεις σιγουρα οχι ομως οπως το φανταζεσαι εσυ.Εαν απαντησουν οτι ολα αυτα ειναι ψευδη και αναληθη (αυτο δηλαδη που απαντανε οι 999/1000) δε θα τους κανουν τιποτα γιατι δεν μπορουν να τους κανουν τιποτα-δεν ειναι δικαστης ο αξιωματικος υπηρεσιας. Εαν οι ενοχλησεις συνεχιστουν (καποιοι συμορφωνονται καποιοι οχι) θα σε παραπεμψουν στον εισαγγελεα υπηρεσιας .εαν φτασει εκει το πραγμα πες μας και θα σου κανω μια μαντεψια και εκει. Οχι δεν ειναι δικια μου μαντεψια, κανεις λαθος,ο αστυνομικος ο ιδιος το ειπε που ανελαβε την υποθεση και εχουμε ανταλαξει τα στοιχεια μας και του εχω δωσει και αυτονων τα στοιχεια για να τους καλεσει για συσταση,Εχω ηχρογραφησει τους θορυβους με ωρες και ημερομηνιες και τα εχω δειξει στον αστυνομικο, επισης μπορει να ερθει ενας αστυνομικος στο σπιτι να τα ακουσει σε περιπτωση που αρνηθουν και πουν ψεματα.Και τελος, ναι θα το τραβηξω και στον εισαγγελεα, οπου και εκει θα βρω το δικιο μου οπως αρκετοι που ξερω με παρομοιες καταστασεις.Γιατι ειναι και προβλημα υγειας της μητερας μου μεσα.Και στο ξαναλεω φιλε δεν μπορει να το αρνηθει γιατι δεν ειναι μουσικη να πεις οτι την κλεινει και τελος, το προβλημα τους ειναι σταθερο δεν μπορει να το κρυψει, αν ερθει μια αρμοδια αρχη και της πει ανοιξε την βρυση σου θα ακουσει την βλαβη και τον θορυβο που κανει, οποτε και να το αρνηθει εκει, αν ερθει καποιος απο κοντα εχει διαψευσθει. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2017 από azizmaiden
rus Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Και τελος, ναι θα το τραβηξω και στον εισαγγελεα, οπου και εκει θα βρω το δικιο μου οπως αρκετοι που ξερω με παρομοιες καταστασεις.. Σε ποσο καιρο περιπου θα οριστει η δικασιμος, σου ειπανε?
Zerg13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μια κωλοβρυση ειναι...δεν καταφερατε να τα βρειτε. Τελειως βλαμμενοι οι τυποι. Εχω μπλεξει και εγω σε ενα αλλο θεμα με ανωμαλους γειτονες πολυκατοικιας, πρεπει να ανοιξω και εγω thread.
web_assasin Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 αμα ειναι ηλιθιος ο αλλος και το χαλακι της πορτας να ενοχλει δε θα βγαλεις ακρη.
sphinxgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Παιδια αργησα να ενημερωσω λογο προσωπικων προβληματων.Λοιπον μετα απο εντονες ομιλιες μεταξυ μας, εν τελη πηγα αστυνομια με εξυπηρετησαν τους εξηγησα την ολη κατασταση, εδωσα τα στοιχεια τους και τα δικα μου και θα τους καλεσουν για συσταση μεχρι εκει μου εξηγησε ο αστυνομικος μπορουμε εμεις, αν δεν συμμορφωθουν θα παει εισαγγελικη παρεμβαση.Αλλα γενικα επειδη ηταν πολυ ενταξει ατομα οι αστυνομικοι θα τους θορυβησουν και παραπανω απο το κανονικο. Απορώ γιατί δεν πας να τους πάρεις εσύ μια γ@@@ βρύση να τη βάλετε να τελειώνετε?
bsp Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Καταρχην το οτι θα τους καλεσει η αστυνομια δεν ειναι και υποχρεωμενη να πανε, αυτο ειναι το μονο σιγουρο, ρωτηστε ενα αστυνομικο και θα σας το πει.
madampapadam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/4/2017 στις 9:01 ΜΜ, azizmaiden είπε Καλησπερα ειμαι στο 1ο οροφο μιας πολυκατοικιας,σε ενα δυαρι σπιτι 50τ.μ. διπλα μου μενουν ηλικιωμενοι περιπου 70-80 μαζι με το γιο τους γυρω στα 40κατι χρονων, να ανφερω οτι και οι 3 εχουν προβλημα στο μυαλο,μισοτρελοι κατα καποιο τροπο( μν μπω σε παραδειγματα πιστευω με καταλαβαινεται),οι σωληνες στην βρυση του μπανιου τους ειναι χαλασμενες και δεν μπορειτε να φανταστειτε τι θορυβο κανει η ροη και το ανοιγμα/κλεισιμο του νερου, και στο σαλονι που ειναι διπλα στο μπανιο τους ειναι το κεφαλι μου, μονο συγκωπη δεν εχω παθει ακομα, στο μεσα υπνοδωματιο που ειναι στην αλλη ακρη του σπιτιου ακομα και με κλειστη πορτα ακουγιεται.Οπως καταλαβενεται αυτο δεν υποφερεται τους μιλησαμε τρεις φορες και ειναι στην αρνηση και λενε τρελες για τους λογους που ανεφερα παραπανω, σημερα που τους ξεκαθαρισαμε οτι αν δεν την φτιαξουν, θα τους κανουμε μηνυση γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.Που ειναι καλυτερα να απευθυνθω? θελω να παρω και τις δικιες σας γνωμες. Δεν εχω κανει ποτε κατι αντοιστοιχο στην ζωη μου γιατι αν υπαρχει λογικη τα βρισκεις ολα. Υ.Σ: Το σπιτι ειναι δικο τους, εγω ειμαι στο ενοικιο, ξερω οτι δεν ειναι προβλημα αυτο, εχω ιδοποιησει και τον ιδιοκτητη και μου εδωσε το ελευθερο να τους μιλησω, και μου ειπε βαση νομου οσο μενουμε εμεις εδω εμεις ειμαστε ιδιοκτητες και εχουμε συμβολαιο 5 χρονια ακομα.Επισης να ξεκαθαρησω οτι δεν προκειτε να τους κανω την χαρη και να μετακομισω. Εευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και συγνωμη για ολο αυτο το κατεβατω. Καλημέρα. Αρχικά θα ήθελα να μας πεις τι έχει γίνει τελικά; Λύθηκε το θέμα; Επειδή έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο που εμένα ακούγεται η βρύση του απο κάτω διαμερίσματος. Νοικιάσαμε πρόσφατα σε μια πολυκατοικία του 2005. Η βρύση ακούγεται σαν απορροφητήρας, σε όλο το σπίτι σε όλα τα δωμάτια και στο σαλόνι. Σε σημείο που έχουμε δυνατά τηλεόραση, μιλάμε και μόλις ανοίγει βρύση να κάνουν μπάνιο ακούγεται ένα δυνατό φύσημα που τα σκεπάζει όλα. Μιλήσαμε μαζί τους, εδώ και 3 μήνες δείχνουν να αδιαφορούν τελείως. Εϊναι ενοικιαστές. Πήγαμε μια δυο τρεις μας έλεγαν ότι θα πούνε τον ιδιοκτήτη του να φέρει υδραυλικό και πάλι τίποτα. μας αγνοούσαν,. Αφού πέρασε πάλι καιρός αλλά δεν μας χτύπησαν ποτέ, εμείς τους χτυπήσαμε να ρωτήσουμε τι έγινε,μας είπανε ότι φέρανε υδραυλικό αλλά τους είπε δεν γίνεται τίποτα και θέλει σκάψιμο ο τοίχος. Τους προτείναμε όποτε έχουν χρόνο να μας πούνε να φωνάξουμε εμείς υδραυλικό να το δει γιατι μας είπε ένας γνωστός πως η μπαταρία θέλει αλλαγή και δε παίζει θέμα σκαψίματος κλπ.Δυστυχώς και πάλι μας γράψανε κανονικότατα. Το πρόβλημα ακούγεται μόνο στη βρύση της ντουζιέρας και όταν μπαίνουν για μπάνιο. Πέσαμε και σε άτομα που κάνουν 5 φορές τη μέρα ο καθένας, λέπια θα βγάλουν. Και για ώρες ότι να'ναι 6:00 πμ και γενικά πρωί είναι το πιο ενοχλητικό που μας ξυπνάει. Τελείως τυχαία βρήκαμε τον ιδιοκτήτη τους και μας είπε πως τον ενημέρωσαν πρόσφατα (αφού μας έγραφαν κανένα δίμηνο πρώτα)και ότι δεν ήρθε ο υδραυλικός ακόμη, άρα το ζευγάρι μας είπε ψέματα για να μην τους ζαλίζουμε. Το έχω ηχογραφημένο και σε βίντεο το πως ακούγεται. Ο ιδιοκτήτης τους το θεώρησε υπερβολικό, ότι έχουμε ευαίσθητα αφτιά μάλλον και άλλα τέτοια. Του ζήτησα ένα email να του στείλω τα βίντεο ή να έρθει στο σπίτι μας να το ακούσει για να δει κατα πόσο είμαστε υπερβολικοί. Είπε εντάξει, δεν πειράζει μας πιστεύει και θα φέρει άμεσα κιόλας τον υδραυλικό. Απο τότε πέρασαν 10 μέρες και ενώ ήμουν βραδινή βάρδια όλη τη βδομάδα, αναγκαζόμουν να ξυπνάω με τα ωράρια των απο κάτω που ξεκινούσαν για μπάνιο απο τις 6:30 το πρωί. Και δεν μπορείς να πεις τίποτα, όποτε θέλουν μπαίνουν οκ, αλλά αφού ξέρεις ότι ενοχλείς μήνες τώρα και επιπλέον μας λες ψέματα ότι έφερες υδραυλικό και δεν θέλεις να το φτιάξεις, τουλάχιστον σεβάσου αυτές τις άθλιες ώρες που επιλέγεις να κάνεις σαματά. Ο κόμπος λοιπόν έφτασε στο χτένι! Ξεχάσαμε πως είναι να ξυπνάς μόνος σου! Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Τι άλλο να κάνουμε; Να εμφανιστούμε με τον υδραυλικό μας στη πόρτα τους να το ελέγξει; Να Επικοινωνήσουμε ξανά με τον ιδιοκτήτη; Είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε το πρόβλημά τους για να ηρεμήσει το κεφάλι μας δεν τη παλεύουμε άλλο! Όπως και να'χει η επισκευή ή αλλαγή μπαταρίας λιγότερο θα μας κοστίσει απο μια μήνυση, ή μετακόμιση ξανά απο την αρχή σε άλλο σπίτι! Ακούστε και τα βίντεο. Το γκντουπ στο τέλος είναι το τηλέφωνο που τοποθετούνε στη βάση. Το μπάνιο τους είναι ακριβώς κάτω απο τον διάδρομο τα δωμάτια και το σαλόνι σε σημείο τέτοιο που ενοχλεί όλο το σπίτι. Το δεύτερο βίντεο είναι πρόσφατο πριν λίγες μέρες. Η ταινία μου.mp4 Θόρυβος βρύσης 2.mp4 Θόρυβος βρύσης 1.mp4 Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από madampapadam
papoys1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Όντως είναι φοβερός ο ήχος.Φαντάζομαι να ακούς αυτό το πράγμα στις 4-5 ώρα το πρωί στον ύπνο σου. Μάλλον η ανυπαρξία μόνωσης φταίει και πιθανώς η κακή κατασκευή που επιτρέπει στον ήχο να περνάει με ευκολία στο χώρο σου.Το έχω και εγώ με τον από πάνω αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Στο τέλος δεν κατάλαβα είναι ο ήχος του τηλεφώνου που μπαίνει πάνω στη θέση του ή ήχος που κάνει το κύκλωμα λόγω διακοπής της ροής του νερού.Ταινία θρίλερ είναι. Γνώμη μου ότι ο υδραυλικός δεν πρόκειται να κάνει και πολλά.Μάλλον μηχανικός θα σου απαντήσει.Μικρή λύση η αλλαγή τηλεφώνου με κάποιο που ενδεχομένως θα κάνει λιγότερο θόρυβο την ώρα που είναι ανοιχτό και να δεχτεί και αυτός να μην χρησιμοποιεί σε ανεξέλεγκτες ώρες καθημερινά το μπάνιο. Αν δεν το δεχτεί δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση από τη μετακόμιση. Μία άλλη λύση να μάθεις τις ώρες που κοιμάται και να κάνεις και εσύ επίτηδες κάποιο θόρυβο (με ηλεκτρική σκούπα χωρίς βουρτσάκι στα πλακάκια π.χ.) μετακίνηση επίπλων που να σέρνονται στα πλακάκια κ.λ.π.Δυστυχώς κάποιες φορές για να καταλάβει κάποιος πρέπει να του κάνουμε το ίδιο ή και χειρότερο και εσύ έχει το πάνω χέρι γιατί είσαι από πάνω. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από papoys1
Froskeas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, madampapadam είπε Καλημέρα. Αρχικά θα ήθελα να μας πεις τι έχει γίνει τελικά; Λύθηκε το θέμα; Επειδή έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο που εμένα ακούγεται η βρύση του απο κάτω διαμερίσματος. Νοικιάσαμε πρόσφατα σε μια πολυκατοικία του 2005. Η βρύση ακούγεται σαν απορροφητήρας, σε όλο το σπίτι σε όλα τα δωμάτια και στο σαλόνι. Σε σημείο που έχουμε δυνατά τηλεόραση, μιλάμε και μόλις ανοίγει βρύση να κάνουν μπάνιο ακούγεται ένα δυνατό φύσημα που τα σκεπάζει όλα. Μιλήσαμε μαζί τους, εδώ και 3 μήνες δείχνουν να αδιαφορούν τελείως. Εϊναι ενοικιαστές. Πήγαμε μια δυο τρεις μας έλεγαν ότι θα πούνε τον ιδιοκτήτη του να φέρει υδραυλικό και πάλι τίποτα. μας αγνοούσαν,. Αφού πέρασε πάλι καιρός αλλά δεν μας χτύπησαν ποτέ, εμείς τους χτυπήσαμε να ρωτήσουμε τι έγινε,μας είπανε ότι φέρανε υδραυλικό αλλά τους είπε δεν γίνεται τίποτα και θέλει σκάψιμο ο τοίχος. Τους προτείναμε όποτε έχουν χρόνο να μας πούνε να φωνάξουμε εμείς υδραυλικό να το δει γιατι μας είπε ένας γνωστός πως η μπαταρία θέλει αλλαγή και δε παίζει θέμα σκαψίματος κλπ.Δυστυχώς και πάλι μας γράψανε κανονικότατα. Το πρόβλημα ακούγεται μόνο στη βρύση της ντουζιέρας και όταν μπαίνουν για μπάνιο. Πέσαμε και σε άτομα που κάνουν 5 φορές τη μέρα ο καθένας, λέπια θα βγάλουν. Και για ώρες ότι να'ναι 6:00 πμ και γενικά πρωί είναι το πιο ενοχλητικό που μας ξυπνάει. Τελείως τυχαία βρήκαμε τον ιδιοκτήτη τους και μας είπε πως τον ενημέρωσαν πρόσφατα (αφού μας έγραφαν κανένα δίμηνο πρώτα)και ότι δεν ήρθε ο υδραυλικός ακόμη, άρα το ζευγάρι μας είπε ψέματα για να μην τους ζαλίζουμε. Το έχω ηχογραφημένο και σε βίντεο το πως ακούγεται. Ο ιδιοκτήτης τους το θεώρησε υπερβολικό, ότι έχουμε ευαίσθητα αφτιά μάλλον και άλλα τέτοια. Του ζήτησα ένα email να του στείλω τα βίντεο ή να έρθει στο σπίτι μας να το ακούσει για να δει κατα πόσο είμαστε υπερβολικοί. Είπε εντάξει, δεν πειράζει μας πιστεύει και θα φέρει άμεσα κιόλας τον υδραυλικό. Απο τότε πέρασαν 10 μέρες και ενώ ήμουν βραδινή βάρδια όλη τη βδομάδα, αναγκαζόμουν να ξυπνάω με τα ωράρια των απο κάτω που ξεκινούσαν για μπάνιο απο τις 6:30 το πρωί. Και δεν μπορείς να πεις τίποτα, όποτε θέλουν μπαίνουν οκ, αλλά αφού ξέρεις ότι ενοχλείς μήνες τώρα και επιπλέον μας λες ψέματα ότι έφερες υδραυλικό και δεν θέλεις να το φτιάξεις, τουλάχιστον σεβάσου αυτές τις άθλιες ώρες που επιλέγεις να κάνεις σαματά. Ο κόμπος λοιπόν έφτασε στο χτένι! Ξεχάσαμε πως είναι να ξυπνάς μόνος σου! Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Τι άλλο να κάνουμε; Να εμφανιστούμε με τον υδραυλικό μας στη πόρτα τους να το ελέγξει; Να Επικοινωνήσουμε ξανά με τον ιδιοκτήτη; Είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε το πρόβλημά τους για να ηρεμήσει το κεφάλι μας δεν τη παλεύουμε άλλο! Όπως και να'χει η επισκευή ή αλλαγή μπαταρίας λιγότερο θα μας κοστίσει απο μια μήνυση, ή μετακόμιση ξανά απο την αρχή σε άλλο σπίτι! Ακούστε και τα βίντεο. Το γκντουπ στο τέλος είναι το τηλέφωνο που τοποθετούνε στη βάση. Το μπάνιο τους είναι ακριβώς κάτω απο τον διάδρομο τα δωμάτια και το σαλόνι σε σημείο τέτοιο που ενοχλεί όλο το σπίτι. Το δεύτερο βίντεο είναι πρόσφατο πριν λίγες μέρες. Η ταινία μου.mp4 Θόρυβος βρύσης 2.mp4 Και είχα την απατηλή εντύπωση πως ήμουν ο μόνος που είχε το ίδιο ακριβώς θέμα με το δικό σου. Μάλιστα στη δική μου περίπτωση εχω την εντύπωση ότι ειναι κατιτίς περισσότερος ο παραγόμενος θόρυβος. Ακούω κανονικότατα το φύσημα που κάνει ο ήχος απο το τηλέφωνο του μπάνιου καθώς επίσης και το γκντούπ που κάνει καθώς το αφήνει στη βάση του (βασικά δεν υπάρχει βάση και χτυπάει ταυτόχρονα και πάνω στο μάρμαρο της μπανιέρας οπότε ειναι ακόμα πιο οδυνηρό το ηχητικό αποτέλεσμα). Συν τοις άλλοις, εγώ έχω κι άαααλο πρόβλημα με το καζανάκι του αλλά και με ανεπιθύμητους παραγόμενους-μεταφερόμενους ήχους μέσω προβληματικών (?) σωληνώσεων.. Και είμαι στην προκειμένη ο από κάτω. Και μιλάμε και για πολυκατοικία του 2014... Το μόνο κάπως ανακουφιστικό ειναι ότι πάνω κάτω έχω τα ίδια ωράρια με τους αποπάνω τις καθημερινές κυρίως (δ/υ γαρ αυτοί), απλά κάποιες φορές με προλαβαίνουν και ξυπνούν κανά μισάωρο νωρίτερα και μοιραία εκείνες τις φορές οι ανεπιθύμητοι παραγόμενοι-μεταφερόμενοι ήχοι δρουν ως ένα φυσικό αλλά βάρβαρο ξυπνητήρι (και δεν βάζω ποτε ξυπνητήρια στη ζωη μου)
madampapadam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κυριακή πρωί που λέτε, ξύπνησα πάλι με αυτόν τον υπέροχο θόρυβο! Εδώ και 4 μήνες αυτή είναι η καθημερινότητά μου δυστυχώς όλη μέρα που μπαίνουν για μπάνιο. Papoys1 δεν παίρνουν χαμπάρι απο αντίποινα και θορύβους, είχαν συνηθίσει σε προηγούμενους ενοικιαστές που έκαναν χαμό στο σπίτι είχαν και πιτσιρίκια και έχουν συνηθίσει. Δεν βλέπω να τους νοιάζει, εδώ τους είπαμε ότι είμαστε βράδυ και ότι πρωί μας ξυπνάνε και την επόμενη μπήκαν για μπάνιο στις 8:00 σαν να το έκαναν επίτηδες. Ο θόρυβος είναι επειδή μπαίνει στη βάση είτε κοπανάει στον τοίχο, γιατί άλλες φορές ακούγεται πιο σιγά άλλες πιο δυνατά, αυτός δεν το πετάει έτσι ενώ η κοπέλα του ΜΠΑΜ το διαλύει! Έχω καταλάβει πως δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Τη μια τους λες σε ξυπνάνε και είμαι βράδυ εκείνη τη βδομάδα, και το πρωί μπαίνουν για μπάνιο. Λέπια θα βγάλετε! Πραγματικά η μετακόμιση είναι λύση και ήδη ψάχνουμε αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα. Froskeas. Καλά υπάρχει και πιό δυνατός απο αυτόν ώρες ώρες όταν ανοίγουν στο τέρμα τη βρύση, τώρα μπορεί να την είχαν σε μικρότερη πίεση κάπου στη μέση. Οπότε καταλαβαίνεις τι περνάω. ΤΟ μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι πως αυτοί είναι πρωινοί συνέχεια ή σπαστό πρωί απόγευμα αν έχω καταλάβει καλά, εμείς είμαστε πρωί, απόγευμα, βράδυ. Σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Όταν είμαστε πρωί και θέλουμε να πέσουμε στις 00:00 για ύπνο μόλις αρχίσει να μας παίρνει ο γλυκό ο ύπνος μπαίνουν στις 00:20. Όταν είμαστε απόγευμα και θέλουμε να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω μέχρι τις 10:00 το πρωί ξυπνάμε βάρβαρα απο τις 6:30 ή τις 8:00. Καλά για βράδυ δεν το συζητώ, τρέμει το φυλλοκάρδι μου όποτε έρχεται η βραδινή βάρδια. Δεν κοιμάσαι, πολύ απλά! Τα ίδια ακριβώς έχουμε κι εμείς. Ακούγονται και τα βήματα στις φτέρνες όταν περπατάνε οι απο κάτω φαντάσου! Η πολυκατοικία είναι τελείως χάρτινη! Αφού πριν μπουν για μπάνιο το καταλαβαίνω. Ακούω τη πόρτα του μπάνιου που κλείνει και τη φτέρνα καθώς μπαίνουν τα πόδια μέσα στο ντουζ. ΑΠο το μπάνιο ειδικά μιλάνε και τους ακούω. Αλλά γιατί ο νιπτήρας, το καζανάκι και στη κουζίνα τους δεν ακούγεται τίποτα μα απολύτως τίποτα; ΑΚούγεται μόνο απο το τηλέφωνο του ντουζ απ'οτι διαπίστωσα. Τι να είναι πια και να μη γίνεται πέρα απο μια μπαταρία; Να το αλλάξουμε εμείς το ρημάδι το τηλέφωνο ή τη βρύση να ηρεμήσουμε. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από madampapadam
3DJIN Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 σαπιες κατασκευες και σαπιες πολυκατοικιες, μετακόμιση αμεσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις