keravnos21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, madampapadam είπε Κυριακή πρωί που λέτε, ξύπνησα πάλι με αυτόν τον υπέροχο θόρυβο! Εδώ και 4 μήνες αυτή είναι η καθημερινότητά μου δυστυχώς όλη μέρα που μπαίνουν για μπάνιο. Papoys1 δεν παίρνουν χαμπάρι απο αντίποινα και θορύβους, είχαν συνηθίσει σε προηγούμενους ενοικιαστές που έκαναν χαμό στο σπίτι είχαν και πιτσιρίκια και έχουν συνηθίσει. Δεν βλέπω να τους νοιάζει, εδώ τους είπαμε ότι είμαστε βράδυ και ότι πρωί μας ξυπνάνε και την επόμενη μπήκαν για μπάνιο στις 8:00 σαν να το έκαναν επίτηδες. Ο θόρυβος είναι επειδή μπαίνει στη βάση είτε κοπανάει στον τοίχο, γιατί άλλες φορές ακούγεται πιο σιγά άλλες πιο δυνατά, αυτός δεν το πετάει έτσι ενώ η κοπέλα του ΜΠΑΜ το διαλύει! Έχω καταλάβει πως δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Τη μια τους λες σε ξυπνάνε και είμαι βράδυ εκείνη τη βδομάδα, και το πρωί μπαίνουν για μπάνιο. Λέπια θα βγάλετε! Πραγματικά η μετακόμιση είναι λύση και ήδη ψάχνουμε αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα. Οπως καταλαβαινεις λοιπον το προβλημα το δημιουργησε ο ιδιοκτητης που σου νοικιαζει το διαμερισμα γιατι οπως ειπες οι προηγουμενοι εκαναν χαμο,οποτε ειναι σε φαση payback time ,οταν ηθελαν την υσηχια τους δεν την ειχαν και προσωπικα αυτο εχω κανει και εγω, λογω του οτι οι υπολοιποι ιδιοκτητες εβαζαν οποιον εβρισκαν εγινε η ζωη μου μαρτυριο μεσα στο ιδιο μου το σπιτι , αναγκαστηκα να μετακομισω σε αλλο σπιτι μαντεψε λοιπον τι εκανα και εγω οταν εφυγα, το νοικιασα σε ενα παλικαρι που εψαχνε χωρο για να παιζει με την μπαντα του payback time bitch τωρα κανει προβες μια μπαντα μερα νυχτα. 1
FckingZack Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μακρια απο οικοδομες ! Μενω εδω κ ενα χρονο σε μονοκατοικια κ βρηκα τν υγεια μου. Εχω διαμερισμα δικο μου και το νοικιαζω.Εκτός οτι σε σχολιαζει η καθε πεταμενη αργοσχολη κουτσομπολα .ειναι κ η μόνωση gtp.Ουτε να μαμισης μπορεις. Απατεωνες πολιτικοι μηχανικοι θελουν να μας κανουν σαρδελες ο ενας πανω στον αλλο,Λες κ χωρος δεν υπαρχει για μονοκατοικιες... Ειχα μια πεταμενη φοιτητρια απο πανω μου, που εκανε μετακομιση τα επιπλα οτι ωρα να ναι (μιλαμε τωρα εκει που κοιμασαι 5 η ωρα το βραδυ να σερνουν καναπεδες κ τετοια) . Μετα απο καιρο που έκανα παρατηρήσεις στον ιδιοκτητη του σπιτιου τπτ απολυτως κ αστυνομια τπτ .Τρελαθηκα μια μερα κ αλλαξα το ονομα του WiFi σε "Tsiboukia h (το ονομα της κοπελας)ο πατερας της μπατσος καλει την αστυνομία(ΛΜΑΟ) και μου λενε οτι πρεπει να παω απο το τμημα να με ρωτήσουν καποια πραγματα.Οταν πηγα εμαθα οτι τους ελεγε οτι φοβατε για τν κορη του να μν τ Βιασω κ τν σκοτοσω οπως εκανε ενας μαναβης περιση η πρόπερσι στη Ξανθη! Ο αστυνομικος εντωμεταξύ συμμαθητής μ απο το δημοτικο!!κ ξερει ποιος ειμαι κ οτι δεν εχω πειραξει ουτε μυρμήγκι. Συνεννοηση δεν βγηκε ποτε νοικιασα το σπιτι,και βρηκα μονοκατοικια με αυλη και 3ς φορες την εβδομαδα βαζω μαγκαλι καλω φιλους κ γινεται χαμος! αφηστε τους καρμοίρηδες στις οικοδομες. αυτα απο μενα , μονο που το θυμήθηκα τσατίστηκα ειλικρινα. και κατι ακομα 3ς φορεσ πειρα την αστυνομια και οταν ειρθαν μου ειπανε οτι δν εκανε φασαρια. (Δλδ επρεπε να εχω μπατσο στο σπιτι να κοιμαται μαζι μου ... ) Οι μπατσοι ειναι οι χειροτεροι παιδια.
Tragic! Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 57 λεπτά πριν, FckingZack είπε Μακρια απο οικοδομες ! Μενω εδω κ ενα χρονο σε μονοκατοικια κ βρηκα τν υγεια μου. Εχω διαμερισμα δικο μου και το νοικιαζω.Εκτός οτι σε σχολιαζει η καθε πεταμενη αργοσχολη κουτσομπολα .ειναι κ η μόνωση gtp.Ουτε να μαμισης μπορεις. Απατεωνες πολιτικοι μηχανικοι θελουν να μας κανουν σαρδελες ο ενας πανω στον αλλο,Λες κ χωρος δεν υπαρχει για μονοκατοικιες... Ειχα μια πεταμενη φοιτητρια απο πανω μου, που εκανε μετακομιση τα επιπλα οτι ωρα να ναι (μιλαμε τωρα εκει που κοιμασαι 5 η ωρα το βραδυ να σερνουν καναπεδες κ τετοια) . Μετα απο καιρο που έκανα παρατηρήσεις στον ιδιοκτητη του σπιτιου τπτ απολυτως κ αστυνομια τπτ .Τρελαθηκα μια μερα κ αλλαξα το ονομα του WiFi σε "Tsiboukia h (το ονομα της κοπελας)ο πατερας της μπατσος καλει την αστυνομία(ΛΜΑΟ) και μου λενε οτι πρεπει να παω απο το τμημα να με ρωτήσουν καποια πραγματα.Οταν πηγα εμαθα οτι τους ελεγε οτι φοβατε για τν κορη του να μν τ Βιασω κ τν σκοτοσω οπως εκανε ενας μαναβης περιση η πρόπερσι στη Ξανθη! Ο αστυνομικος εντωμεταξύ συμμαθητής μ απο το δημοτικο!!κ ξερει ποιος ειμαι κ οτι δεν εχω πειραξει ουτε μυρμήγκι. Συνεννοηση δεν βγηκε ποτε νοικιασα το σπιτι,και βρηκα μονοκατοικια με αυλη και 3ς φορες την εβδομαδα βαζω μαγκαλι καλω φιλους κ γινεται χαμος! αφηστε τους καρμοίρηδες στις οικοδομες. αυτα απο μενα , μονο που το θυμήθηκα τσατίστηκα ειλικρινα. και κατι ακομα 3ς φορεσ πειρα την αστυνομια και οταν ειρθαν μου ειπανε οτι δν εκανε φασαρια. (Δλδ επρεπε να εχω μπατσο στο σπιτι να κοιμαται μαζι μου ... ) Οι μπατσοι ειναι οι χειροτεροι παιδια. Το μόνο κακό, και κρίμα πραγματικά, ότι είχες κάθε δίκιο αλλά το έχασες δείχνοντας ότι είσαι χαμηλού νοητικού και μορφωτικού επιπέδου άτομο παρ' όλο που απλά είχες αγανακτήσει, αλλά αυτό βγάζεις προς τα έξω έστω και αν είναι αναληθές.
slk200gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Επειδη περασα αυτα και πολυ χειροτερα ,ενα θα πω απο την πείρα μου,ΦΕΥΓΕΙΣ ,πιο φτηνο για την τσέπη και την υγεια σου Edit και εγω σε μονοκατοικία πηγα
rus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, keravnos21 είπε μαντεψε λοιπον τι εκανα και εγω οταν εφυγα, το νοικιασα σε ενα παλικαρι που εψαχνε χωρο για να παιζει με την μπαντα του payback time bitch τωρα κανει προβες μια μπαντα μερα νυχτα.
YourTrueLegend Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 hour ago, FckingZack said: Τρελαθηκα μια μερα κ αλλαξα το ονομα του WiFi σε "Tsiboukia h (το ονομα της κοπελας) Κλαιω
Tragic! Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Όσοι λέτε "φύγε απλά" είστε απλά απαράδεκτοι. Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης; Το θεωρώ μακράν πιο Δημοκρατικό (όσο και αν θεωρώ τη βία την αισχάτη των λύσεων) το να πλακώσεις στο ξύλο τον αποπάνω, αποκάτω ή όποιος είναι αυτός, από το να γίνεις αυτοεξόριστος της οικίας σου για πάρτη του. Βίαιο είναι το να είσαι στον ιερό χώρο της οικίας σου και να μη μπορείς να απολαύσεις την θαλπωρή της οικογένειας σου, την ευχαρίστηση του προσωπικού σου χρόνου και γενικά την ηρεμία σου εξ' αιτίας του κάθε άξεστου που δρά εις βάρος σου αδιαφορώντας για την ψυχική και ενίοτε σωματική υγεία σου. Δε με ενδιαφέρει αν ο άλλος είναι πειραγμένος στο μυαλό, αν είναι ηλικιωμένος, αν έχει καλλιτεχνικό οίστρο στο κλαρίνο στις 3 το μεσημέρι ή αν έχει καύλες και θέλει να ρίχνει κρεβατόξυλα το ξημέρωμα. Υπάρχουν ώρες κοινής ησυχίας που πρέπει να τηρούνται από όλους και δεν έχω κανένα θέμα να επικαλεστώ τις αρμόδιες αρχές ώστε να επιβάλλουν την τάξη. Άν ούτε αυτές κάνουν κάτι, παίρνω τη δικαιοσύνη αυθαίρετα στα χέρια μου και του γκρεμίζω την πόρτα αρχίζοντας τις κουτουλιές κατά πάντων. Όποιος δεν συμμορφώνεται με το καλό στους ισχύοντες νόμους θα συμμορφωθεί με το ζόρι υπό την αυτοδικία των όσων παρενοχλεί.- 2 1
webparts Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Tragic! είπε παίρνω τη δικαιοσύνη αυθαίρετα στα χέρια μου Αυτο θα φορεθει πολυ στην ελλαδα τα επομενα χρονια,σημειωστε τα λογια μου. Αφου η αστυνομια δεν κανει κατι αναγκαστικα θα κανουμε εμεις.
madampapadam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, webparts είπε Αυτο θα φορεθει πολυ στην ελλαδα τα επομενα χρονια,σημειωστε τα λογια μου. Αφου η αστυνομια δεν κανει κατι αναγκαστικα θα κανουμε εμεις. Πραγματικά όμως η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Όταν είχα ρωτήσει για το συγκεκριμένο θέμα στην αστυνομία μου είπανε πρέπει να καλέσεις να βεβαιώσουμε τη παράβαση. Πότε λέω 10 λεπτά που κάνουν μπάνιο; Μέχρι να έρθετε θα σταματήσουν. Και μου έλεγε μετά ότι μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας. Δηλαδή ένας άνθρωπος ζει μόνο με ησυχία απο 15:30-17:30 και απο 23:00-7:30; Τις υπόλοιπες ώρες κάνει ο καθένας ότι γουστάρει; Να πάρω κι εγώ ένα παλιό χαλασμένο κλιματιστικό που η εξωτερική μονάδα κάνει σαν κομπρεσέρ και να το έχω να δουλεύει όλη μέρα και να σταματάω μόνο 2 ώρες το μεσημέρι να σηκώνει όλη τη γειτονιά, κάθε μέρα, όλη μέρα μόνο με διάλειμμα 2 ωρών το μεσημέρι. Ζήστε έτσι αν μπορείτε!. Ζει άνθρωπος έτσι; Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα λέει. Πρέπει να κάνω μήνυση. Αν είναι να δώσω 150€ για μήνυση τα δίνω και φτιάχνουν τη βρύση και τις σωλήνες απο την αρχή και μάλιστα άμεσα όχι να περιμένω τα δικαστήρια. Γι'αυτό κι εγώ δεν τους παίρνω στα σοβαρά πλέον.
Tragic! Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 47 λεπτά πριν, webparts είπε Αυτο θα φορεθει πολυ στην ελλαδα τα επομενα χρονια,σημειωστε τα λογια μου. Αφου η αστυνομια δεν κανει κατι αναγκαστικα θα κανουμε εμεις. Εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν σε πιο δημοκρατικες μεθοδους με συνεπεια βεβαια τον βιασμο της ψυχοσωματικης μας ακεραιοτητας στο ιδιο μας το σπιτι. 4 ώρες πριν, slk200gr είπε Καλα απο εξυπνάδες κσι φιλοσοφίες χορτάσαμε Αν μπορεις προτεινε κατι καλυτερο. Η επετρεπε να γλεντανε εις βαρος σου και εσυ να το υπομενεις σταυρωμενων των χειρων.
webparts Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, Tragic! είπε Εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν σε πιο δημοκρατικες μεθοδους με συνεπεια βεβαια τον βιασμο της ψυχοσωματικης μας ακεραιοτητας στο ιδιο μας το σπιτι. Καθενας πρατει οπως πρεπει και εισπρατει οτι πρεπεi
Tragic! Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, webparts είπε Καθενας πρατει οπως πρεπει και εισπρατει οτι πρεπεi Ναι, αρκει να το κραταει για τον εαυτο του και να μην το προτεινει ως αντικειμενικη λυση κοντρα στην πραγματικοτητα γιατι τετοια ειναι. Εκτος και αν αποσκοπει στον εγκλεισμο της μισης οικουμενης στο τρελαδικο, εξαιτιας της αλλης μισης. Γιατι οι ενοχλητικοι αυξανουν και πληθαινουν δυστυχως.
webparts Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Το ποσοστο των ηλιθιων στον πλανητη ειναι γυρω στο 70%. Οποτε δεν παιζει το μιση μιση
Tragic! Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, webparts είπε Το ποσοστο των ηλιθιων στον πλανητη ειναι γυρω στο 70%. Οποτε δεν παιζει το μιση μιση Καλά, υπάρχουν και οι ηλίθιοι που ενοχλούν άλλους ηλίθιους. Εκεί βέβαια τα πατσίζουν με αντίποινα οπότε τους ζηλεύω (αδυνατώ να συμμετέχω σε τόσο ηλίθιες κόντρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις