Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, madampapadam said:

ΤΟ να υπάρχει υδραυλικό πρόβλημα όμως και να μπαίνει ο άλλος μια τα χαράματα, μια τα μεσάνυχτα, μια το μεσημέρι, ενδιάμεσα να πλένει και να ξυρίζει πόδια, να λούζεται, τότε δεν συνηθίζεις. Κάθε μέρα σε αιφνιδιάζει και δεν μπορείς να ορίσεις το ωράριό σου με τίποτα! Κρατάει τουλάχιστον ένα 10λεπτο και σε έχει ξυπνήσει για πλάκα.
Δε μιλάμε για μια κατάσταση που απλά πρέπει να συνηθίσεις, όπως η καμπάνα, όπως να ζει απέναντι απο σχολείο ή πλατεία, όπως το να ζεις σε μια λεωφόρο, δηλαδή θα πάμε να κάψουμε όλα τα οχήματα για να μην περνάνε κάτω απο το σπίτι μας; Εδώ μιλάμε για μια κατάσταση βλάβης που πρέπει να διορθωθεί αλλά σε γράφουν κανονικότατα.

Μεγαλη αληθεια το παραπανω!
Παρομοιως εχω ζησει με καμπανα αλλα και πανω στην Μεσογειων. Και τα 2 συνηθιζονται πολυ γρηγορα ακομα και απο καποιον που δεν αντεχει πολλους θορυβους οπως εγω.
Αυτο που δεν αντεχεται ομως ειναι να σηκωνει τον κοσμο αναποδα καποιος που αποφασισε οτι ολη η περιοχη του ανηκει ή τα υδραυλικα.
Ειμαι και εγω παθων των αρπα κολλα πολυκατοικιων του 2003 οπου η γωνια του δωματιου γεμιζε μουχλα μιας και οταν εβρεχε ακουγες το ρυακι των σωληνωσεων λες και ηταν μεσα στο σπιτι,  αλλα και των squeaky βρυσων σε κουζινα-μπανιο.
Μεχρι να παω να παρω 2 μπαταριες, μειωσα την ροη και καπως σταματησε να σκουζει τοσο πολυ.
Εκ των υστερων εμαθα απο τους πολυ υπομονετικους και συμπαθεστατους γειτονες απο κατω μου οτι βρηκαν την ηρεμια τους παλι,
αν και γνωριζαν την αιτια μιας και ειχε παει αλυσιδωτα σε ολα τα διαμερισματα.
Μεχρι και που εφυγα, ειχε ερθει η σειρα για τους απο πανω μου και τοτε καταλαβα πληρως ποσο ενοχλητικο ειναι το υδραυλικο.

P.S. Τις μπαταριες τις αλλαξα μονη μου, πηρα 2 των 20 απο το IKEA και εγινε η δουλεια με μηδενικη εμπειρια.
(ξερω οτι δεν ηταν αναγκη να επωμιστω το κοστος αλλα ηθελα να τελειωνω με το θεμα και ηξερα οτι μπορω να κανω την αλλαγη χωρις να προκαλεσω προβλημα στην εγκατασταση)

Επεξ/σία από sistah
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sistah είπε

P.S. Τις μπαταριες τις αλλαξα μονη μου, πηρα 2 των 20 απο το IKEA και εγινε η δουλεια με μηδενικη εμπειρια.
(ξερω οτι δεν ηταν αναγκη να επωμιστω το κοστος αλλα ηθελα να τελειωνω με το θεμα και ηξερα οτι μπορω να κανω την αλλαγη χωρις να προκαλεσω προβλημα στην εγκατασταση)

Δηλαδή έκαναν τόσο δυνατά σαν των απο κάτω μου και μόλις άλλαξες μπαταρίες διορθώθηκε το πρόβλημα; Ήταν τελικά κάτι τόσο εύκολο κι εμένα με ταλαιπωρούν τόσους μήνες; ΑΝ θέλεις πήγαινε στο αρχικό μου σχόλιο 2-3 σελίδες πίσω έχω ανεβάσει και άλλο βιντεάκι γιατί το ένα δεν έπαιζε. Μπορείς να τα ακούσεις και να μου πεις.

Επεξ/σία από madampapadam
Δημοσ.
9 ώρες πριν, slk200gr είπε

στο ειπα αλλα εσυ διαβαζει επιλεκτικα ,αν θελει να μπλεξει οπως εγω 2 αυτοφοροα (μεταφραζεται σ 5 δικαστηρια ) ,ι διακστηριο για αποζημιωση (που εγιναν σε 3 δικαστηρια ) και εχω αλλα 2 δικαστηρια που λογω των απεργιων  πηγαν απλα πισω ,το κοστος της ανοησιας μου να μην φυγω και που εσυ προτεινεις απο το πληκτρολογιοα ειναι μεχρι τωρα 13720 ε + προσελευση στα δικαστηρια που τα πρωτα παιρναν αναβολη ,την ψυχικη μου ηρεμια κτλ κτλ γιαυτο οπως και ανεφερα εγω και καποιος αλλος εδω μεσα μετακομισα σε μονοκατικια και ησυχασα (στερνη μου γνωση να σε ειχα προτυτερα)

Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα, ούτε έχω σκοπό να βγώ κερδισμένος. Δουλεύω και βγάζω αρκετά χρήματα, δεν περίμενα την υποτυπώδη αποζημίωση ενός μπαχαλάκια για να βρώ την βιοποριστική μου λύση. Όταν με κάτι έχω πρόβλημα, και ο αλλος δε συμμορφώνεται δεν έχω θέμα να το τραβήξω στα άκρα. Για να μη νομίζουν ορισμένοι ότι θα την βγάζουν κι από πάνω στο έτσι.

Στην τελική, όσα δίνω εγώ δίνει και αυτός+extra. Άλλη φορά ας πρόσεχε με ποιόν τα βάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, madampapadam said:

Δηλαδή έκαναν τόσο δυνατά σαν των απο κάτω μου και μόλις άλλαξες μπαταρίες διορθώθηκε το πρόβλημα; Ήταν τελικά κάτι τόσο εύκολο κι εμένα με ταλαιπωρούν τόσους μήνες; ΑΝ θέλεις πήγαινε στο αρχικό μου σχόλιο 2-3 σελίδες πίσω έχω ανεβάσει και άλλο βιντεάκι γιατί το ένα δεν έπαιζε. Μπορείς να τα ακούσεις και να μου πεις.

Ειναι δυσκολο να καταλαβω τον ηχο και στα 2 video μιας και το mic πιανει ενα πολυ generic βουητο.
Eμενα ξεκινησε σιγα σιγα και στο τελος κατεληξε να τσιριζει στην κυριολεξια, ηταν ξεκαθαρο οτι εσκουζε η μπαταρια και το λιγοτερο που μπορουσα να κανω ειναι να δοκιμασω μια νεα μπαταρια χαμηλου κοστους.
Εφοσον ο γνωστος σου ανεφερε την ιδια λυση με την δικια μου, η λογικη λεει οτι ειναι πολυ πιθανο να ευθυνονται οι μπαταριες.
Απο εκει και περα χωρις την εκτιμηση καποιου (δευτερου) ειδικου, μην υποθεσεις οτι αυτη ειναι και η σιγουρη λυση.
Να σημειωσω οτι οι βρυσες που αλλαξα ηταν του νιπτηρα και οχι του ντουζ/μπανιου.

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.
9 ώρες πριν, slk200gr είπε

στο ειπα αλλα εσυ διαβαζει επιλεκτικα ,αν θελει να μπλεξει οπως εγω 2 αυτοφοροα (μεταφραζεται σ 5 δικαστηρια ) ,ι διακστηριο για αποζημιωση (που εγιναν σε 3 δικαστηρια ) και εχω αλλα 2 δικαστηρια που λογω των απεργιων  πηγαν απλα πισω ,το κοστος της ανοησιας μου να μην φυγω και που εσυ προτεινεις απο το πληκτρολογιοα ειναι μεχρι τωρα 13720 ε + προσελευση στα δικαστηρια που τα πρωτα παιρναν αναβολη ,την ψυχικη μου ηρεμια κτλ κτλ γιαυτο οπως και ανεφερα εγω και καποιος αλλος εδω μεσα μετακομισα σε μονοκατικια και ησυχασα (στερνη μου γνωση να σε ειχα προτυτερα)

ξερεις αυτο δεν ισχυει πια  (εδω και 9-10 χρονια )ηταν το μονο δικαστηριο που κερδισα κατευθειαν και πρωτοδικα φερνοντας τελεσιδικη αρειοπαγιτικη αποφαση που λεει οτι αν ο θορυβος ειναι εντονος και συνεχομενος ,ασχετα που δεν ειναι ωρα  κοινης ησυχιας προβλεπεται ποινη +αποζημιωση (στην περιπτωση μου εφαγε 24 μηνες με αναστολη 600 ε ηθικη βλαβη + 70 ε δικαστικα εξοδα !!!!!!!!1 εμενα εκεινο το δικαστηριο μου βγηκε 1180 ε )

Αυτό που λέω κι εγώ. Δε γίνεται να είναι εντάξει κάποιος που ενοχλεί όλη μέρα και απλά ηρεμεί δυο ώρες μόνο το μεσημέρι! Πάντως όπου ρώτησα μου λέγανε ότι δε μπορώ να κάνω τίποτα παρα μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας. Οι ώρες κοινής ησυχίας έγιναν για να υπάρχει απόλυτη ηρεμία στην οικία σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υπόλοιπες θα γίνεται πόλεμος. Απλά υπάρχει ένα όριο σε κάποιες εργασίες, αν θέλεις να καρφώσεις ή να τρυπήσεις ένα τοίχο με τρυπάνι. Κάποιοι νομίζουν πως ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να καρφώνουν και να τρυπάνε όλη μέρα κάθε μέρα όλα τα χρόνια σταματώντας μόνο τις ώρες κοινής ησυχίας.

Πάντως το να πας στο δικαστήριο είναι ψυχοφθόρο για εσένα τον ίδιο. ΤΟ καλύτερο είναι αν δεν καταλαβαίνει ο άλλος πολύ απλά του κάνεις ψυχολογικό πόλεμο ενόχληση τις ώρες που κοιμάται αυτός για να αναγκαστεί να σε σεβαστεί. 

Δημοσ.

Εγω εχω προβλημα με ενα πινσερ σκυλι απεναντι, εχουν ενα ρετιρε και το εχουν εξω συνεχεια στο μπαλκονι/ταρατσα (εκτος αμα βρεχει) και γαυγιζει συνεχεια με οτι περναει ανθρωπος ,αμάξι, αδέσποτη γάτα.

Εχει και διαπεραστικη φωνη οταν γαυγιζει και εγω βρισκομαι απεναντι 1οροφο το υπνοδωματιο μου, εχω τρελαθει τους εχω κανει παρατήρηση πολλες φορες.

Αρχικα το ειχαν εξω και ωρες κοινης ησυχίας και μολις τους απειλησα για αστυνομια, αρχισαν αν το βγαζουν εξω 17:31, με εαρινο ωραριο ωρας κοινης ησυχίας.

Τωρα παλι καπου το εχασαν το ωραριο και γαυγιζει ολη μερα παλι. παλι φασαρια κανω και κρυβονται το μονο που κανουν ειναι να το φωναζουν μεσα στο σπιτι, αλλα μετα παλι τα ιδια.

Δεν το βγαζουν και βολτα και αυτοι οι σιχαμενοι ποτε, ειναι αθλιο, ασχημο και αντικοινωνικο, φοβαται τα παντα ειναι σαν να εχεις γεννηθει σε ενα πυργο και να κοιτας μια ζωη απο ψηλα οχηματα ανθρωπους κτλπ σαν εξωγηινους.

μου χει σπασει τα νευρα και εχω και βραδυνη δουλεια ωστε καθε μερα να κοιμαμαι το μεσημερι γιατι ξυπναω 4 το πρωι.

Αληθεια αν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας επιτρεπεται να γαυγιζει ολη μερα; Ειναι οκ με τον νομο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sistah είπε

Ειναι δυσκολο να καταλαβω τον ηχο και στα 2 video μιας και το mic πιανει ενα πολυ generic βουητο.
Eμενα ξεκινησε σιγα σιγα και στο τελος κατεληξε να τσιριζει στην κυριολεξια, ηταν ξεκαθαρο οτι εσκουζε η μπαταρια και το λιγοτερο που μπορουσα να κανω ειναι να δοκιμασω μια νεα μπαταρια χαμηλου κοστους.
Εφοσον ο γνωστος σου ανεφερε την ιδια λυση με την δικια μου, η λογικη λεει οτι ειναι πολυ πιθανο να ευθυνονται οι μπαταριες.
Απο εκει και περα χωρις την εκτιμηση καποιου (δευτερου) ειδικου, μην υποθεσεις οτι αυτη ειναι και η σιγουρη λυση.
Να σημειωσω οτι οι βρυσες που αλλαξα ηταν του νιπτηρα και οχι του ντουζ/μπανιου.

Δες όλο το βίντεο, φαίνεται πότε σταματάει ο θόρυβος. Στο δικό μου το κινητό και τον υπολογιστή ακούγεται πεντακάθαρα και πολύ δυνατά, ίσως δεν έχει φωνή.
Έχω και βίντεο που σφυρίζει απλά επειδή ήταν υψηλή η ανάλυση δεν με αφήνει να το ανεβάσω, πρέπει να το κάνω 3 δευτερόλεπτα βίντεο για να γίνει 2ΜΒ

7 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Εγω εχω προβλημα με ενα πινσερ σκυλι απεναντι, εχουν ενα ρετιρε και το εχουν εξω συνεχεια στο μπαλκονι/ταρατσα (εκτος αμα βρεχει) και γαυγιζει συνεχεια με οτι περναει ανθρωπος ,αμάξι, αδέσποτη γάτα.

Εχει και διαπεραστικη φωνη οταν γαυγιζει και εγω βρισκομαι απεναντι 1οροφο το υπνοδωματιο μου, εχω τρελαθει τους εχω κανει παρατήρηση πολλες φορες.

Αρχικα το ειχαν εξω και ωρες κοινης ησυχίας και μολις τους απειλησα για αστυνομια, αρχισαν αν το βγαζουν εξω 17:31, με εαρινο ωραριο ωρας κοινης ησυχίας.

Τωρα παλι καπου το εχασαν το ωραριο και γαυγιζει ολη μερα παλι. παλι φασαρια κανω και κρυβονται το μονο που κανουν ειναι να το φωναζουν μεσα στο σπιτι, αλλα μετα παλι τα ιδια.

Δεν το βγαζουν και βολτα και αυτοι οι σιχαμενοι ποτε, ειναι αθλιο, ασχημο και αντικοινωνικο, φοβαται τα παντα ειναι σαν να εχεις γεννηθει σε ενα πυργο και να κοιτας μια ζωη απο ψηλα οχηματα ανθρωπους κτλπ σαν εξωγηινους.

μου χει σπασει τα νευρα και εχω και βραδυνη δουλεια ωστε καθε μερα να κοιμαμαι το μεσημερι γιατι ξυπναω 4 το πρωι.

Αληθεια αν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας επιτρεπεται να γαυγιζει ολη μερα; Ειναι οκ με τον νομο;

Όχι δεν επιτρέπεται. Πρόστιμο 400€ το ξέρω γιατί έφαγε γνωστός πρόσφατα επειδή το είχε όλη μέρα έξω και γαύγιζε. Πάρε αστυνομία να έρθουν να το βεβαιώσουν (αν είσαι τυχερός και έρθουν και δεν σε στήσουν), είναι αναγκασμένοι να τους κόψουν πρόστιμο και το σκυλί να φοράει φίμωτρο. Απαγορεύεται επίσης να το έχεις σνέχεια όλη μέρα στο μπαλκόνι ακόμη και αν δεν γαυγίζει, υπάρχει νόμος ψάξτο. Η περίπτωσή σου μου φαίνεται θα έλεγα πιο εύκολη.

• Thanks 1
Δημοσ.
23 minutes ago, madampapadam said:

Δες όλο το βίντεο, φαίνεται πότε σταματάει ο θόρυβος. Στο δικό μου το κινητό και τον υπολογιστή ακούγεται πεντακάθαρα και πολύ δυνατά, ίσως δεν έχει φωνή.
Έχω και βίντεο που σφυρίζει απλά επειδή ήταν υψηλή η ανάλυση δεν με αφήνει να το ανεβάσω, πρέπει να το κάνω 3 δευτερόλεπτα βίντεο για να γίνει 2ΜΒ

Και τα 2 τα ειδα, δεν ειναι και μεγαλα...
Σου ξαναλεω, το ακουω το βουητο αλλα αλλο να εισαι εκει και αλλο να τραβας απο το κινητο σου.
Εγω παρομοια εμπειρια κατεθεσα, μην περιμενεις να βγαλω πορισμα απο ενα video....
Επισης υπαρχουν και υπηρεσιες που ανεβαζεις το video σου, οπως streamable/youtube κτλ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tragic! είπε

Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα, ούτε έχω σκοπό να βγώ κερδισμένος. Δουλεύω και βγάζω αρκετά χρήματα, δεν περίμενα την υποτυπώδη αποζημίωση ενός μπαχαλάκια για να βρώ την βιοποριστική μου λύση. Όταν με κάτι έχω πρόβλημα, και ο αλλος δε συμμορφώνεται δεν έχω θέμα να το τραβήξω στα άκρα. Για να μη νομίζουν ορισμένοι ότι θα την βγάζουν κι από πάνω στο έτσι.

Στην τελική, όσα δίνω εγώ δίνει και αυτός+extra. Άλλη φορά ας πρόσεχε με ποιόν τα βάζει.

Τοτε στο ευχομαι απο την καρδια μου να τα παθεις γιατι προς το παρων σε ολα σου γα μηνύματα και εδω και σε αλλα μπουρδαλιζεις μονο 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Αυτό είναι παραμέληση άρα και κακοποίηση ζώου και διώκεται ποινικά.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, madampapadam είπε

Όχι δεν επιτρέπεται. Πρόστιμο 400€ το ξέρω γιατί έφαγε γνωστός πρόσφατα επειδή το είχε όλη μέρα έξω και γαύγιζε. Πάρε αστυνομία να έρθουν να το βεβαιώσουν (αν είσαι τυχερός και έρθουν και δεν σε στήσουν), είναι αναγκασμένοι να τους κόψουν πρόστιμο και το σκυλί να φοράει φίμωτρο. Απαγορεύεται επίσης να το έχεις σνέχεια όλη μέρα στο μπαλκόνι ακόμη και αν δεν γαυγίζει, υπάρχει νόμος ψάξτο. Η περίπτωσή σου μου φαίνεται θα έλεγα πιο εύκολη.

Για φίμωτρο ξερω εξω οταν το πανε βολτα οτι πρεπει να φοραει. Τωρα για το μπαλκονι/ταρατσα δεν νομιζω να ειναι υποχρεωμενοι, αφου δεν το πανε βολτα ποτε οι σαπιοι...

Πηραν σκυλι για να το κοιτανε...

Συνεχεια παλι δεν το εχουν το βγαζουν "στρατηγικες ωρες" μπορει στο 24ωρο τις 14-15 ωρες να ειναι εξω βεβαια σπαστα και να γαυγιζει συνεχεια, ειναι σπασιμο νευρων

Να γαυγιζει 8 με 11 το πρωι μετα 12παρα με 14μιση, μετα για 5 λεπτα στις 16:00 (ισα ισα να σε ξυπνησει) μετα στις 17μιση με 22και το βραδυ,ε τι θα γινει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tragic! είπε

Αυτό είναι παραμέληση άρα και κακοποίηση ζώου και διώκεται ποινικά.

Ειναι πράγματι, αν ομως δεν το εχουν δεμενο καλη τυχη στην απόδειξη 

54 λεπτά πριν, madampapadam είπε

Φίμωτρο στο μπαλκονι?ρε τι πινετε?σοβαρευτείτε 

2 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Για φίμωτρο ξερω εξω οταν το πανε βολτα οτι πρεπει να φοραει. Τωρα για το μπαλκονι/ταρατσα δεν νομιζω να ειναι υποχρεωμενοι, αφου δεν το πανε βολτα ποτε οι σαπιοι...

Πηραν σκυλι για να το κοιτανε...

Συνεχεια παλι δεν το εχουν το βγαζουν "στρατηγικες ωρες" μπορει στο 24ωρο τις 14-15 ωρες να ειναι εξω βεβαια σπαστα και να γαυγιζει συνεχεια, ειναι σπασιμο νευρων

Να γαυγιζει 8 με 11 το πρωι μετα 12παρα με 14μιση, μετα για 5 λεπτα στις 16:00 (ισα ισα να σε ξυπνησει) μετα στις 17μιση με 22και το βραδυ,ε τι θα γινει.

Ως προεδρος Φιλοζωικής αν το εχουν μονο στο μπαλκονι και οχι δεμενο  λογικα θα εχει πολλες βρωμιες και μυρουδιές, εκει μπαινει το υγειονομικό το οποίο ερχετε βολίδα για ευνόητους λογους ,αν καταγραψουν το συμβαν μπορεις να κανεις πολλα αν οχι ,θα το πω παλι και ας εχεις δίκιο, καλη τυχη 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, slk200gr είπε

Τοτε στο ευχομαι απο την καρδια μου να τα παθεις γιατι προς το παρων σε ολα σου γα μηνύματα και εδω και σε αλλα μπουρδαλιζεις μονο 

Το να μου το ευχηθείς είναι κάκιστο.

Τον άλλον που θα μπλέξει μαζί μου δεν τον σκέφτεσαι;

slk200gr δε θυμάμαι αν είχαμε διαφωνίες ποτέ, για να μου μιλάς σα να σου έχω δημιουργήσει ψυχολογικά παίζει, αλλά ένα έχω να σου πώ:

Μη με κοντράρεις άλλο, βγάζεις προς τα έξω τα απωθημένα σου και εκτείθεσαι!

25 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Ειναι πράγματι, αν ομως δεν το εχουν δεμενο καλη τυχη στην απόδειξη

Πάντως για να βαριούνται οι βρωμιάρηδες να αφιερώσουν 15 λεπτά απο τή μέρα τους για να το κάνουνε 3 βόλτες, δεν το κόβω να μαζεύουν τις ακκαθαρσίες του. Εστία μικροβίων θα είναι εκεί πέρα και λογικά δε θα παλεύεται η μπόχα.

Ξέρεις, κατουρημένα πλακάκια, αφοδευμένα μπώλς κλπ. Είχα έναν τέτοιον γείτονα κάποτε, βέβαια είχε πάρα πολλά χρήματα και έψαχνε στα σκουπίδια οπότε μάλλον είχε πρόβλημα.

Εμείς καλέσαμε την φιλοζωϊκή κάνοντας επώνυμη καταγγελία (με κάθε ρίσκο) και μάζεψε το σκυλάκι τουλάχιστον που υπέφερε τόσο καιρό.

Για τη συνέπεια δε της φιλοζωϊκής εξεπλάγην πολύ ευχάριστα! Την ίδια μέρα ήταν εκεί!

Δημοσ.

Σκυλος που γαυγιζει.....,εγω σε κοντραρω? Για κανε ανασκόπηση στα μηνύματα μας ,ουτε καν ασχολούμαι με " πλουσιους σαν και σενα " απλα οκ πφεπει να σου απαντησω για να μην χαίρεσαι  με τις μπαρουφες που πετας ,αααα δεν ειχαμε αλλες διαφωνιες  ε?αντε καλα φαινεται οτι απο τις πολλες αερολογίες ξεχνας σε ποιους επιτίθεσαι

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Σκυλος που γαυγιζει.....,εγω σε κοντραρω? Για κανε ανασκόπηση στα μηνύματα μας ,ουτε καν ασχολούμαι με " πλουσιους σαν και σενα " απλα οκ πφεπει να σου απαντησω για να μην χαίρεσαι  με τις μπαρουφες που πετας ,αααα δεν ειχαμε αλλες διαφωνιες  ε?αντε καλα φαινεται οτι απο τις πολλες αερολογίες ξεχνας σε ποιους επιτίθεσαι

Πλούσιος; Να χαρώ με τη απάντηση σου;

Τσέκαρε:

• 2102817068
  • 2310235480
  • 2810232401

Για να κλείνει ο διάλογος (ή και μονόλογος) του παραλόγου, ΔΕ με ενδιαφέρει να ανασκοπήσω τα μηνύματα μας, ΔΕ με ενδιαφέρει -ποιός είσαι -τι κάνεις και -άν έχεις πρόβλημα μαζί μου. Εγώ δεν έχω γιατί δε σε ξέρω! Τέλος θα παρακαλέσω οποιονδήποτε διαχειριστή να σβήσει τις λογομαχίες γιατί το κουράσαμε το θέμα (συμπ. και του παρόντος μου μηνύματος)

Bye bye !

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...