Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν ειναι η μπαταριες που κάνουν τον θόρυβο, αλλά οι σωλήνες που είναι είτε μεσα στον τοιχο, είτα ακουμπαν τον τοιχο. Αυτο σε συνδιασμό με την μη μονωση προκαλεί τον θόρυβο (φαντάσου τον ήχο του νερού στον σωλήνα, σε ένα υλικό όπως το τούβλο που ειναι μια χαρά αγωγός για τον ήχο).

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, sistah είπε

Ειμαι και εγω παθων των αρπα κολλα πολυκατοικιων του 2003 οπου η γωνια του δωματιου γεμιζε μουχλα μιας και οταν εβρεχε ακουγες το ρυακι των σωληνωσεων λες και ηταν μεσα στο σπιτι,  αλλα και των squeaky βρυσων σε κουζινα-μπανιο.

Aυτο είναι συνηθες προβλημα. Μπορει να αντιμετωπιστει?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, madampapadam είπε

και το σκυλί να φοράει φίμωτρο

Που το ειδες αυτο ακριβως;
Οχι οτι δεν ειναι η ολη κατασταση παρανομη,αλλα αυτο που λες πραγματικα δεν ξερω πως σου κατεβηκε.

Δημοσ.

αλλα οι μπαταριες το προκαλουν  κληνουν αποτομα και σκαει με ορμη το νερο  λεγεται καπως το φενομενο αν βγαλω τα βιβλια του λυκιου θα το θυμηθω. περιγραφεισ καλα ομως γιατι το κανουν.  λυνεται τελιως με ενα δοχειο διαστολης. διαβασα ολο το θρεντ και δεν βρηκα τι εγηνε τελεικα μετην υποθεση του φιλου πως το ελησε το προβλημα. επισης παρατηρησα οτι δεν αναφερεται πουθενα η πολυστροματικη σοληνα με μονωση που δεν παγωνει δεν χαλαει με τον ηλιο και φυσικα δεν περναει μεσα απο τον τοιχο ωστε να μεταφερονται οι κραδασμοι. την περνας ειτε εξωτερικα του τοιχου ειτε εσωτερικα ειτε και τα δυο δεν εχει θεμα αυτη την σοληνα περνανε κανονικα οταν το δικτυο μεσα στουσ τοιχους παρουσιασει σημαντικα προβληματα για μονημη λυση.

4 ώρες πριν, Gkostas2007 είπε

Παιδιά δεν ειναι η μπαταριες που κάνουν τον θόρυβο, αλλά οι σωλήνες που είναι είτε μεσα στον τοιχο, 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, madampapadam είπε

Δηλαδή έκαναν τόσο δυνατά σαν των απο κάτω μου και μόλις άλλαξες μπαταρίες διορθώθηκε το πρόβλημα; Ήταν τελικά κάτι τόσο εύκολο κι εμένα με ταλαιπωρούν τόσους μήνες; ΑΝ θέλεις πήγαινε στο αρχικό μου σχόλιο 2-3 σελίδες πίσω έχω ανεβάσει και άλλο βιντεάκι γιατί το ένα δεν έπαιζε. Μπορείς να τα ακούσεις και να μου πεις.

Και σε μένα όπως έχω γράψει πιο πάνω όλη η πολυκατοικία είχε πρόβλημα. Όταν άλλαζε βρύσες το κάθε διαμέρισμα, τέλος το πρόβλημα.

Σε άλλο σπίτι άλλαξα βρύση και έβαλα καινούργια και τότε παρουσιάστηκε. Την επέστρεψα σε λίγο καιρό, πήρα άλλο μοντέλο που το είχαν και άλλοι και σίγουρα δεν θα έκανε θόρυβο και φυσικά μετά απο αυτό, απόλυτη ησυχία.

προσωπικά θεωρώ φταίνε οι βρύσες και όχι οι σωλήνες.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Και σε μένα όπως έχω γράψει πιο πάνω όλη η πολυκατοικία είχε πρόβλημα. Όταν άλλαζε βρύσες το κάθε διαμέρισμα, τέλος το πρόβλημα.

Σε άλλο σπίτι άλλαξα βρύση και έβαλα καινούργια και τότε παρουσιάστηκε. Την επέστρεψα σε λίγο καιρό, πήρα άλλο μοντέλο που το είχαν και άλλοι και σίγουρα δεν θα έκανε θόρυβο και φυσικά μετά απο αυτό, απόλυτη ησυχία.

προσωπικά θεωρώ φταίνε οι βρύσες και όχι οι σωλήνες.

Κι εγώ έτσι πισιτεύω, μακάρι να είναι αυτό. Μίλησα σήμερα με έναν μηχανικό και είπε αποκλείεται να είναι οι σωλήνες. Κατα 99% είναι η βρύση. ΤΟ θέμα είναι πότε θα φωνάξουν επιτέλους υδραυλικό και πότε θα συνεργαστούν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...