Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αυτήν από φθηνή άμεσα διαθέσιμη https://www.caseking.de/en/gigabyte-radeon-rx-580-gaming-8g-8192-mb-gddr5-gcgb-191.html τριαντα και σαράντα ευρώ παραπάνω για ελάχιστα καλύτερη υλοποίηση δεν έδινα. Ακύρωσε την προηγούμενη παραγγελία και κάνε μία εκ νέου προσθέτοντας στην παλιά την gpu, για να μη σε χρεώσουν διπλά μεταφορικά εκτός αν επικοινωνήσεις να την συμπληρώσουν. Τελικά βγαίνει πιό φθηνο το caseking; Μήπως να το ξαναέβλεπες; Αυτό είναι το Γερμανικό 'skroutz' με τον 1700 ως παράδειγμα https://geizhals.de/amd-ryzen-7-1700-yd1700bbaebox-a1582201.html
Th3spr0t0s Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Στο casekιng μου έβγαιναν ποιο ακριβά να τα πάρω όλα από εκεί και δεν είχε και διαθέσιμη την ίδια μητρική και τις μνήμες, το καλό είναι πώς έχει λιγότερα μεταφορικά από το mindfactory και την συναλλαγή με paypal την χρεώνει εφάπαξ 2€ αντί ποσοστιαία που κάνει το mindfactory και μου βγήκαν άλλα 10€ . Το mindfactory δεν έχει αυτή την στιγμή μεγάλη διαθεσιμότητα σε Radeon RX580, για αυτό είπα να παραγγείλω την κάρτα από το casekιng, να το δοκιμάσω και αυτό και να το έχω υπόψιν για μελλοντικές αγορές, θα μου βγουν κανένα 20€ παραπάνω συνολικά τα έξοδα αλλά σε σχέση με την Ελλάδα (που δεν υπάρχουν και διαθέσιμα αυτή την στιγμή) και πάλη είναι φθηνότερα Μόλις τελιώσω και με την επιλογή της κάρτας γραφικών και μου έρθουν τα κομμάτια θα σας πω εντυπώσεις
Th3spr0t0s Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Σε ευχαριστώ, κουτί θα πάρω από Ελλάδα, οπότε θα κάνω και μία έρευνα στα καταστήματα μέσα στην εβδομάδα, να δω και κανένα από κοντά και να μαζέψω και τα +100€ γιατί μετά δεν θα έχω ούτε για τους λογαριασμούς
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δεν είναι μόνο η μόστρα σκέψου usb3 cable management ροή-θερμοκρασιες εύκολο καθάρισμα και θα το καμαρώνεις κιόλας
Millennium Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ποια καρτα γραφικων τελικα; Η LG δε ταιριαζει με το υπολοιπο συστημα αλλα αφου την εχεις παρει τωρα προχωρας..
Th3spr0t0s Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Την Gigabyte Radeon RX 580 Aorus XTR 8G λέω να πάρω, αλλά θα την παραγγείλω αύριο να το σκεφτώ λίγο ακόμα. Για κουτί μάλλον θα πάω στο Phanteks Eclipse P400, απλός αφού έχω χρόνο μέχρι να μου έρθουν τα υπόλοιπα δεν θέλω να πιεστώ οικονομικά και είναι και ευκαιρία να δω και από κοντά κανένα μήπως μου αρέσει περισσότερο Η LG γιατί δεν ταιριάζει? Αν μπορείς πες μου να ακυρώσω την παραγγελία, δεν την έχω παραλάβει ακόμα αλλά λογικά από Τετάρτη θα μου έρθει.
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Την Gigabyte Radeon RX 580 Aorus XTR 8G λέω να πάρω, αλλά θα την παραγγείλω αύριο να το σκεφτώ λίγο ακόμα. Για κουτί μάλλον θα πάω στο Phanteks Eclipse P400, απλός αφού έχω χρόνο μέχρι να μου έρθουν τα υπόλοιπα δεν θέλω να πιεστώ οικονομικά και είναι και ευκαιρία να δω και από κοντά κανένα μήπως μου αρέσει περισσότερο Η LG γιατί δεν ταιριάζει? Αν μπορείς πες μου να ακυρώσω την παραγγελία, δεν την έχω παραλάβει ακόμα αλλά λογικά από Τετάρτη θα μου έρθει. Καλή επιλογή κ αυτή. Ήμουν ανάμεσα σ αυτή και την limited αλλά με κέρδισε η limited
Millennium Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Την Gigabyte Radeon RX 580 Aorus XTR 8G λέω να πάρω, αλλά θα την παραγγείλω αύριο να το σκεφτώ λίγο ακόμα. Για κουτί μάλλον θα πάω στο Phanteks Eclipse P400, απλός αφού έχω χρόνο μέχρι να μου έρθουν τα υπόλοιπα δεν θέλω να πιεστώ οικονομικά και είναι και ευκαιρία να δω και από κοντά κανένα μήπως μου αρέσει περισσότερο Η LG γιατί δεν ταιριάζει? Αν μπορείς πες μου να ακυρώσω την παραγγελία, δεν την έχω παραλάβει ακόμα αλλά λογικά από Τετάρτη θα μου έρθει. Καλη η gigabyte ενταξει,και το P400 ωραιο.Για την LG ισχυει το "μπορουσες πολυ καλυτερα" για τετοιο συστημα οπως ειπα.Καλη οθονη για τα λεφτα,για πιο φτηνα συστηματα ομως.Δεν εχεις και ποιοτικη ισορροπια με αυτην και με τη καρτα (και με αλλα parts).Εγω θα βαζα καλυτερη οθονη αλλης κατηγοριας. Αν αλλαξεις γνωμη και την ακυρωσεις το ψαχνουμε...σε αυτη τη περιπτωση αν θες ρωτα και στις "οθονες" στο φορουμ.
Th3spr0t0s Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Καλή επιλογή κ αυτή. Ήμουν ανάμεσα σ αυτή και την limited αλλά με κέρδισε η limited Και εμένα με τρώει αλλά με πιάνει και το ότι σε δύο χρόνια θα θέλει άλλαγμα, θα αποφασίσω αύριο Καλη η gigabyte ενταξει,και το P400 ωραιο.Για την LG ισχυει το "μπορουσες πολυ καλυτερα" για τετοιο συστημα οπως ειπα.Καλη οθονη για τα λεφτα,για πιο φτηνα συστηματα ομως.Δεν εχεις και ποιοτικη ισορροπια με αυτην και με τη καρτα (και με αλλα parts).Εγω θα βαζα καλυτερη οθονη αλλης κατηγοριας. Αν αλλαξεις γνωμη και την ακυρωσεις το ψαχνουμε...σε αυτη τη περιπτωση αν θες ρωτα και στις "οθονες" στο φορουμ. Θα στείλω μήνυμα αύριο να το δουν την Τρίτη αν είναι να μην την πάρω. Όταν λές καλύτερη στα 1080p ή παραπάνω?
Millennium Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Θα στείλω μήνυμα αύριο να το δουν την Τρίτη αν είναι να μην την πάρω. Όταν λές καλύτερη στα 1080p ή παραπάνω? Καλυτερη (και ακριβοτερη) 1080p ή και μεγαλυτερης αναλυσης αναλογως και με το ποσο που θα διαθεσεις και με το τι θα ψαξεις.Παρε το εσυ αποφαση πρωτα δες και ποσα θα μπορεσεις να δωσεις για κατι καλυτερο...Αν παρεις απο eu εχεις διαφορες επιλογες.Αν εισαι γενικα ανοιχτος σε προτασεις θα το κοιταξουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ο millennium να ξέρεις θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστακι! Αν κρατήσεις την 480 που ο λόγος που στην πρότεινα ήταν το 23αρι σου για τα games οθόνες όπως η 24mp68 ή η lg29um68 με μεγαλύτερο real estate για την επεξεργασία θα ήταν καλυτερες επιλογές (με freesync αμφοτερες). Αν ανέβεις ανάλυση τότε πολύ φοβάμαι ότι θες gtx1070 για τα games. Δεν είναι άσχημο πάντως αυτό που παράγγειλες. Επισης η αλήθεια είναι ότι έδωσες την εντύπωση ότι το έχεις ήδη στην κατοχή σου.
Th3spr0t0s Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Καλό μήνα.Την οθόνη την έβαλα παραγγελία με αντικαταβολή την Παρασκευή για να φεύγει τουλάχιστον το θέμα αυτό από το κεφάλι μου, λογικά τους προλαβαίνω πριν την στείλουν, τούς έστειλα μήνυμα και θα τους πάρω και τηλέφωνο αύριο το πρωί που είναι εργάσιμη. Η LG 29UM68 συνεργάζεται σωστά με την rx580?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Όλες συνεργάζονται απλά έχεις + το freesync και το μεγάλο εύρος με τη συγκεκριμένη. Περίμενε να σου απαντήσει ο millennium μήπως είχε κάτι άλλο στο μυαλό του πρίν πεταχτώ.
Th3spr0t0s Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Όλες συνεργάζονται απλά έχεις + το freesync και το μεγάλο εύρος με τη συγκεκριμένη. Περίμενε να σου απαντήσει ο millennium μήπως είχε κάτι άλλο στο μυαλό του πρίν πεταχτώ. Σε ευχαριστώ radiohead, θα περιμένω και την πρόταση του millennium. Για να δώσω επιπλέον ευρώ για gtx 1070 τώρα το θεωρώ ότι ανεβαίνω πολύ, όταν φτιάξει λίγο η αγορά στις οθόνες 4k σε καμιά διετία ίσως αλλάξω κάρτα γραφικών και οθόνη μαζί . Η LG 29UM68 είναι 2k από ότι βλέπω, η αλήθεια είναι ότι στο κομμάτι της δουλειάς θα με βόλευε ίσος η διευρυμένη οθόνη (έως τώρα δουλεύω σε μία eizo CG220 που την είχα πάρει μεταχειρισμένη το 2007 και την χρησιμοποιώ μόνο για την δουλειά). Στον τομέα των παιχνιδιών βολεύει η ULTRAWIDE?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα