Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω στο γραφείο στη δουλειά από τον Οκτώβριο και δεν έχει πάθει τίποτα. Με πολλή χρήση και δε νιώθει απλά.

Το έχω πλύνει 2 και 3 φορές με νερό κανονικά και δεν έχει φθαρεί καθόλου.

Δημοσ.

Παιδιά λέει παραλαβή Παρασκευή 5 Μαίου! Θα είναι με αυτήν την τιμή? Γιατί εμένα λογικά θα μου έρθει Δευτέρα-Τρίτη αν τα παραλάβουν Παρασκευή (μέχρι να δουν απόθεμα και παραγγελίες).

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά λέει παραλαβή Παρασκευή 5 Μαίου! Θα είναι με αυτήν την τιμή? Γιατί εμένα λογικά θα μου έρθει Δευτέρα-Τρίτη αν τα παραλάβουν Παρασκευή (μέχρι να δουν απόθεμα και παραγγελίες).

Σε ότι τιμή κάνεις την παραγγελία αυτή είναι και τιμή που θα πληρώσεις. Θα το διασταυρώσεις και από email επιβεβαίωσης που θα σου στείλουν. Αν μία στο εκατομμύριο γίνει καμία στραβή απλά ακύρωσε την παραγγελία. 

ακόμη και στα 20 που είχε (και το έιχα πάρει και εγώ) είναι άψογο...  καλά για 10 ευρώ δεν το συζητάω κάν, όποιος ψάχνει για mousepad αυτή τη στιγμή είναι ευκαιρία..

Συμφωνώ απόλυτα. Το εν λόγω mousepad έχω ένα χρόνο και είναι κατά την γνώμη μου εξαιρετικό. Έχει πολύ καλή αίσθηση και κορυφαία ποιότητα. Έχει πολύ γερή περιμετρική ραφή που δεν έχουν άλλα ποιο ακριβά. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα mousepad των 25, 35, και 45 ευρώ. Στα 9,90 οποιοδήποτε άλλο δεν αξίζει την διαφορά στα χρήματα. Σε αυτά τα λεφτά εγώ έχω πάρει και δεύτερο απλά για να βρίσκεται 

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση για ηδη κατοχους, αναρωτιεμαι, θα μπορουσε να κοπει σε μικροτερα κομματια?

(Ειχα κοψει ενα μεγαλο παλια και με ειχαν βολεψει τα μικρα σε φορητα κλπ.)

Δημοσ.

Επειδή στο τελείωμα είναι η ραφή που το κρατάει δεμένο,αν το κόψεις σε μικρότερα σε λίγο καιρό θα αρχίσει να χαλάει.

Μην το κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση για ηδη κατοχους, αναρωτιεμαι, θα μπορουσε να κοπει σε μικροτερα κομματια?

(Ειχα κοψει ενα μεγαλο παλια και με ειχαν βολεψει τα μικρα σε φορητα κλπ.)

Καλύτερα να πάρεις 10 μικρά απ το να χαλάσεις το μεγάλο :P

Δημοσ.

Πήρα 2, ένα για μαουσπαντ και άλλο ένα για να το έχω για χαλακι για γιόγκα και για κοιλιακούς ????????????

οντως τωρα η κανεις πλακα?

Δημοσ.

Δεν έχει θέμα για CSGO σωστά;

Τί πρόβλημα να έχει ? Αν μη τι άλλο θα μπορείς να ρυθμίσεις και το ποντίκι στα 100dpi :P. Μισό μέτρο για 360 στροφή lol

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...