vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις. Κατεληξα να παω με την πρωταση σας Αν εννοείς να πάρεις το xiaomi note 4x πρόσεξε πριν το πάρεις να δεις αν γράφει με κόκκινα γράμματα έξω από το κουτί "global edition". Φοβερό το κινητό να ξέρεις απλά έχει μερικές παιδικές ασθένειες το λειτουργικό,όχι κάτι σοβαρό, του έχω βάλει 364 εφαρμογές και δεν κάνει κιχ.
vag21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πηγαινε σε Redmi Note 4X που εχει Snapdragon, 800αρα και εγγυηση InfoQuest και επειδη δεν το αναφερουν πολλοι: To 4X ειναι διαφορετικο μοντελο απο το 4 και απο το 4 Snapdragon, γιατι εχουν διαφορετικες διαστασεις και το 4Χ εχει καλυτερη πισω καμερα, και εχει διαφορετικες θεσεις για IR Blaster και Noise cancellation mic. επειδη το μονο που με κολαει και δεν το εχω τσιμπησει ακομα,ειναι τα κακα λογια που διαβαζω γενικα για τις καμερες της xiaomi,εχει αισθητη βελτιωση το 4x?πλησιαζει π.χ το samsung j7(μιας και απο οτι διαβασα καποια χρησιμοποιουν καμερα της samsung και αλλα sony) ή καμια σχεση?
KOLES1973 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Κατά τ'άλλα επειδή υπάρχουν πολλές παρεξηγήσεις με αυτό το μοντέλο μιας και η Xiaomi το'χει ξεφτιλίσει τελείως με τα ονόματα οι εκδόσεις είναι: 1) Redmi Note 4: Επεξεργαστής Helio x20, δεν εχει 800άρα Band (B20) χρήσιμη για 4g στην επαρχία 2) Redmi Note 4X: Επεξεργαστής Snapdragon 625 χωρίς 800άρα 3) Redmi Note 4 (snapdragon): Επεξεργαστής Snapdragon 625 χωρίς 800άρα 4) Redmi Note 4 Global Edition/ Redmi Note 4X της infoquest: Επεξεργαστής Snapdragon 625 με 800άρα α) Προσοχή, γιατί πολλά μαγαζιά λένε global στο όνομα αλλά εννοούν την Rom) β) Η infoquest (επίσημος αντιπρόσωπος Xiaomi στην Ελλάδα) βαπτίζει έτσι το global οπότε έχει την 800άρα γ) Για να σιγουρευτείτε ότι είναι όντως με την 800άρα, στο πλάι το κουτί γράφει Global Edition με κόκκινα γράμματα και είναι το μοντέλο -> Model: 2016102 Aυτά που διάβασα ισχύουν??
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Κατά τ'άλλα επειδή υπάρχουν πολλές παρεξηγήσεις με αυτό το μοντέλο μιας και η Xiaomi το'χει ξεφτιλίσει τελείως με τα ονόματα οι εκδόσεις είναι: 1) Redmi Note 4: Επεξεργαστής Helio x20, δεν εχει 800άρα Band (B20) χρήσιμη για 4g στην επαρχία 2) Redmi Note 4X: Επεξεργαστής Snapdragon 625 χωρίς 800άρα 3) Redmi Note 4 (snapdragon): Επεξεργαστής Snapdragon 625 χωρίς 800άρα 4) Redmi Note 4 Global Edition/ Redmi Note 4X της infoquest: Επεξεργαστής Snapdragon 625 με 800άρα α) Προσοχή, γιατί πολλά μαγαζιά λένε global στο όνομα αλλά εννοούν την Rom) β) Η infoquest (επίσημος αντιπρόσωπος Xiaomi στην Ελλάδα) βαπτίζει έτσι το global οπότε έχει την 800άρα γ) Για να σιγουρευτείτε ότι είναι όντως με την 800άρα, στο πλάι το κουτί γράφει Global Edition με κόκκινα γράμματα και είναι το μοντέλο -> Model: 2016102 Aυτά που διάβασα ισχύουν?? Είπαμε αν θες Β20 παίρνεις " global edition" να γράφει το κουτάκι.
UncL Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 @vairass οταν λες παιδικες ασθενειες τι εννοεις ακριβως;
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 @vairass οταν λες παιδικες ασθενειες τι εννοεις ακριβως; Που και που μου βγάζει η εφαρμογή τερμάτισε κάτι τέτοιο και κλείνει η εφαρμογή, στέλνεις report, λογικα κακή διαχείριση μνήμης.
saruman123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν εννοείς να πάρεις το xiaomi note 4x πρόσεξε πριν το πάρεις να δεις αν γράφει με κόκκινα γράμματα έξω από το κουτί "global edition". Φοβερό το κινητό να ξέρεις απλά έχει μερικές παιδικές ασθένειες το λειτουργικό,όχι κάτι σοβαρό, του έχω βάλει 364 εφαρμογές και δεν κάνει κιχ. Πότε βρε πρόλαβες και το φορτωσες
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πότε βρε πρόλαβες και το φορτωσες Ε το έχω ένα μήνα και κάτι...
thanasiskg Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 το huawei P9 lite στο gsmarena υπαρχει ?? γτ δεν το βρισκω επειδη ειδα το ανεφερε στην αρχη
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 το huawei P9 lite στο gsmarena υπαρχει ?? γτ δεν το βρισκω επειδη ειδα το ανεφερε στην αρχη Τσάμπα λεφτά άστο αυτό.
stakar1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Να ρωτήσω κ εγω γιατι εχω χαθει με την xiaomi Κατ αρχην το redmi 4Α είναι καλό κινητό ? για .... Χρηση Internet + b20 800mhz - εφαρμογες fb - twiter - viber και τετοια - καμερα σχετικα καλή - max 5" - και να μην εχει θεμα με roms και τέτοιες ιστοριες γιατι προκειται για την κοπελα μου και δεν θέλω να μπλέξω με τετοια ! Επισης αν το παρω από kotsovolos - plaisio - mediamarkt θα είναι όλα οκ , 2ετη εγγυηση Infoquest και δεν θα μπλέξω με αλλαγες rom γιατι θα είναι στα ελληνικα ? **Εγω ηθελα το redmi 4 prime 5" αλλά το βρηκα μονο skroutz και δεν εχω ιδεα τι είναι (global & rom & b20 800mhz και τρεχα γυρευε!) Ευχαριστώ
thanasiskg Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Τσάμπα λεφτά άστο αυτό. ποιο ειναι θελω να μαθω γτ δεν το βρισκω , εχω ακουσει οτι εχει διαφορετικα ονοματα
saruman123 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Να ρωτήσω κ εγω γιατι εχω χαθει με την xiaomi Κατ αρχην το redmi 4Α είναι καλό κινητό ? για .... Χρηση Internet + b20 800mhz - εφαρμογες fb - twiter - viber και τετοια - καμερα σχετικα καλή - max 5" - και να μην εχει θεμα με roms και τέτοιες ιστοριες γιατι προκειται για την κοπελα μου και δεν θέλω να μπλέξω με τετοια ! Επισης αν το παρω από kotsovolos - plaisio - mediamarkt θα είναι όλα οκ , 2ετη εγγυηση Infoquest και δεν θα μπλέξω με αλλαγες rom γιατι θα είναι στα ελληνικα ? **Εγω ηθελα το redmi 4 prime 5" αλλά το βρηκα μονο skroutz και δεν εχω ιδεα τι είναι (global & rom & b20 800mhz και τρεχα γυρευε!) Ευχαριστώ Όπως τα λες το πέρνεις και φεύγεις και δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο.Το pro έχει ο Κωτσόβολος που είναι καλύτερο από το prime Και το έχει http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171004-xiaomi-redmi-4-pro-32gb-dual-sim-gold
vchristod84 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Όπως τα λες το πέρνεις και φεύγεις και δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο. Το pro έχει ο Κωτσόβολος που είναι καλύτερο από το prime Και το έχει http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171004-xiaomi-redmi-4-pro-32gb-dual-sim-gold Τι διαφορά έχει το pro απ'το prime?
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Όπως τα λες το πέρνεις και φεύγεις και δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο. Το pro έχει ο Κωτσόβολος που είναι καλύτερο από το prime Και το έχει http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171004-xiaomi-redmi-4-pro-32gb-dual-sim-gold κατσε γιατι εχασα επεισοδια απο τοτε που αγορασα συσκευη...σε τι ειναι καλυτερο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα