Προς το περιεχόμενο

Θήκη / Glass Xiaomi Redmi Note 4 / 4x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! Πρόσφατα αγόρασα το Redmi Note 4x από το Πλαίσιο (την global έκδοση που εισήγαγε επίσημα η Infoquest). Μέχρι τώρα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το κινητό.

Όπως είδα μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων του 4 και του 4x που έχει βγάλει η Xiaomi, υπάρχει διαφορετική τοποθέτηση του infrared sensor και του noise cancellation στην κορυφή του κινητού. Στη δικιά μου συσκευή είναι τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο στη μία ακρή ενώ η άλλη εκδοχή τοποθετεί το ένα (το noise cancellation νομίζω) στο κέντρο της πάνω πλευράς.

Δυστυχώς οι περισσότερες θήκες που βρήκα και μου άρεσαν είχαν οπές για την άλλη έκδοση από τη δική μου, όπως φαίνονταν από φωτογραφίες. Χαρακτηριστικά: Link.png Site: Mercury- Goospery Canvas Diary

Έχει  κάποιος που να έχει την έκδοση που εισάγει η Infoquest κάποια καλή θήκη να μου προτείνει (όπως και tempered glass)

Δημοσ.

Προσοχή.. Μπαίνουν αλλά δεν ταιριάζουν όλες οι τρύπες... Εγώ φοράω από το 4 γιατί δνε βρήκα :)

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το Tempered Glass όμως είναι ίδιο για όλα έτσι; Επειδή άλλη διαφορά εκτός από το ότι έχουν το led notificator σε άλλη πλευρά δεν μπόρεσα να βρω για την οθόνη.

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το Tempered Glass όμως είναι ίδιο για όλα έτσι; Επειδή άλλη διαφορά εκτός από το ότι έχουν το led notificator σε άλλη πλευρά δεν μπόρεσα να βρω για την οθόνη.

Οχι δεν ειναι ίδιο... Χτες βρήκα 3 κομμάτια από μέλους του φόρουμ. Πριν φορούσα που κάνει για όλα τα κινητά αλλά δεν επιανε όλη την οθόνη.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι ίδιο... Χτες βρήκα 3 κομμάτια από μέλους του φόρουμ. Πριν φορούσα που κάνει για όλα τα κινητά αλλά δεν επιανε όλη την οθόνη.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο; Ξέρεις μήπως κάποιο συγκεκριμένο tempered glass που να κάνει για το global?

Δημοσ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο; Ξέρεις μήπως κάποιο συγκεκριμένο tempered glass που να κάνει για το global?

Είναι μερικά χιλιοστά στην κάμερα μπροστά και στους αισθητήρες. Δεν ξέρω... Τα αγόρασα κ εγώ απο άλλον.

Δημοσ.

Για tempered glass βρήκα σε άλλο φόρουμ αυτό, είναι made in germany. Εμένα θα αργήσει το κινητό αλλιώς θα δοκίμαζα κάποιο.

http://www.protectionfilms24.com/products/screen-protectors/article-selection.html?geraeteklasse=105&marke=Xiaomi&modell=31534&currency=EUR

Αρχικά σκεφτόμουν κάποιο της Nillkin που είναι ποιοτικά αλλά βλέπω δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια λόγω κυρτότητας και υπάρχουν κενά.

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-PRO-0-2-mm-Tempered-Glass-Screen-Protectors-For-XIAOMI-RedMi-Note-4X-/162424465444?hash=item25d140a824:g:S~oAAOSwB-1YwWZK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...