gazp Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουριο πληκτρολογιο για το συστημα της υπογραφης καθως εχω μεινει με ενα παναρχαιο της Microsoft. Εψαχνα για mechanical αλλα πανε παρα πολυ ψηλα οι τιμες, ειδικα σε κατι corsair που κοιταζα. Εχω και τη λοξα να ειναι και RGB το πληκτρολογιο οποτε οι επιλογες μου περιοριζονται λογω μπατζετ, το οποιο ειναι 30-70€ αυστηρα (αλλα αν υπαρχει κατι πραγματικα καλο στα 80€ πχ το συζηταμε) Απο Non mechanical σκεφτομουν τα CoolerMaster MasterKeys Lite Combo RGB η το Corsair K55 RGB αλλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω 60-70€ για non mechanical πηκτρολογιο, μονο και μονο για το RGB... Απο φθηνα μηχανικα το μονο που μου φανηκε καλη αγορα ειναι το Motospeed Inflictor CK 104 το οποιο ειναι και μηχανικο απλα με χαλαει λιγο το design. Η λογικη λεει motospeed, αλλα μηπως εχετε καποια προταση ακομα? Επισης, εχει αγορασει κανεις το motospeed με blue switches να πει τις εντυπωσεις του? Ευχαριστω
AiWaaa Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Προσωπικα δεν θα εδινα πανω απο 20 ευρω για μεμβρανη όσο ομορφο σχεδιαστικά και εαν ήταν και ας είχε και πανεμορφα rgb profiles.. Oσον αφορα το motospeed πραγματικά ειναι ο ορισμος του vfm.. Πολύ στιβαρό καλή κατασκευή και εύκολο στον καθαρισμο. Τα rgb profiles του ειναι αρκετά και θεωρώ θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό user με τις δυνατότητες παραμετροποίησης που έχει.. Αναμεσα στα 3 θα πηγαινα στο τελευταιο αν και δεν θα εδινα τα 55 που ζητάει.. Οι μπλε διακόπτες ειναι εξαιρετικοί αν και λίγο θορυβώδεις.. Το εχει φιλος το αγάπησα το περιμένω και εγω απο κινα μερια.. Στα 36 που το πήρα το θεωρώ απο τις καλύτερες αγορές που έχω κανει ποτε σε περιφερειακό.. Στα 60 μαζί με τα μεταφορικά ειναι η αλήθεια οτι θα το σκεφτόμουν οχι οτι δεν τα αξίζει.. 3
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Έφυγες για ck 104. Απ αυτό σου γράφω τώρα και είναι πραγματικά τέλειο. Εγώ που πήγα σ αυτό από microsoft sidewinder x6, μου πήρε 2 μέρες να το συνηθίσω (Πήρα με τους κόκκινους διακόπτες) 1
Chrysostomos Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 θα συμφωνήσω για το ck 104. και εγώ αυτό με τους κόκκινους πήρα. 2
gazp Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Τελεια, ειχα ηδη ψηθει για το motospeed τωρα ροδισα καλα - καλα. Σκεφτομουνα για blue switches για typing αλλα σκαλωνω λιγο στο θεμα θορυβου. Απ οτι βλεπω εδω στην Ελλαδα εχει μονο το κοκκινο και αν σκεφτει κανεις και την τιμη μαλλον το εξωτερικο ειναι μονοδρομος. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια, αμα ειναι θα γραψω ενα review μολις το παραλαβω
Dantε Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν το θες για typing,πας σε μπλε. Ειναι απολαυση πραγματικα. Το ειχα παρει και με μπλε και κοκκινους. Παρε και o ring και βαλε,ψιλοκανουν δουλεια.
gazp Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πλεον εχω μεινει με το διλλημα αν θα παω σε red η brown switches. Οι μπλε απορριφθηκαν λογω θορυβου. Και παλι ευχαριστω edit: τωρα ειδα οτι βγαινει μονο με blue η red switches
AiWaaa Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αμα δεν μενεις μονος οντως ειναι θεμα οι μπλε διακοπτες ειδικα το βραδυ.. Προσωπικα δεν βρισκω μεγαλη διαφορα εκτος θορυβου για gaming στους μπλε σε σχεση με τους κοκκινους.. Υπαρχει σε γενικες γραμμες αλλα δεν βρισκω ιδιαιτερη διαφορα..
gazp Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν το θες για typing,πας σε μπλε. Ειναι απολαυση πραγματικα. Το ειχα παρει και με μπλε και κοκκινους. Παρε και o ring και βαλε,ψιλοκανουν δουλεια. Γενικως για μια ισορροπια αναμεσα σε typing & gaming ψαχνω. Για τους διακοπτες ισχυουν πανω κατω αυτα που ισχυουν και για τους cherry mx? Η ειναι τελειως διαφορετικη η εμπειρια? Ο θορυβος των μπλε με χαλαει αλλα με χαλαει επισης και η αισθηση των κοκκινων.... Προβλημα
AiWaaa Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Οι outemu που φοραει ειναι ουσιαστικα κλωνοι των mx.(και καλοι κλωνοι κιολας) Εμ αμα φορας ακουστικα δεν εχεις θεμα νμζ με τους μπλε
gazp Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Οι outemu που φοραει ειναι ουσιαστικα κλωνοι των mx.(και καλοι κλωνοι κιολας) Εμ αμα φορας ακουστικα δεν εχεις θεμα νμζ με τους μπλε Θα χουν οι υπολοιποι
life is music Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Σκεφτομαι να αγορασω ενα καινουριο πληκτρολογιο για το συστημα της υπογραφης καθως εχω μεινει με ενα παναρχαιο της Microsoft. Εψαχνα για mechanical αλλα πανε παρα πολυ ψηλα οι τιμες, ειδικα σε κατι corsair που κοιταζα. Εχω και τη λοξα να ειναι και RGB το πληκτρολογιο οποτε οι επιλογες μου περιοριζονται λογω μπατζετ, το οποιο ειναι 30-70€ αυστηρα (αλλα αν υπαρχει κατι πραγματικα καλο στα 80€ πχ το συζηταμε) Απο Non mechanical σκεφτομουν τα CoolerMaster MasterKeys Lite Combo RGB η το Corsair K55 RGB αλλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω 60-70€ για non mechanical πηκτρολογιο, μονο και μονο για το RGB... Απο φθηνα μηχανικα το μονο που μου φανηκε καλη αγορα ειναι το Motospeed Inflictor CK 104 το οποιο ειναι και μηχανικο απλα με χαλαει λιγο το design. Η λογικη λεει motospeed, αλλα μηπως εχετε καποια προταση ακομα? Επισης, εχει αγορασει κανεις το motospeed με blue switches να πει τις εντυπωσεις του? Ευχαριστω ωραιο πληκτρολογιο ειναι και aυτο http://www.skroutz.gr/s/6174281/CoolerMaster-Suppressor.html#reviews
Dantε Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν θες και gaming πας στους κοκκινους. Δυστυχως δε βολευουν οι μπλε εκει. Ναι ειναι χειροτερη η αισθηση,ναι και εγω ξενερωσα που δε κανουν το κλακ αλλα τους συνηθισα και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Σε περιοριζουν οι μπλε αλλα για αυτο που ειναι,σκιζουν.
gazp Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Τελικα δεν κρατηθηκα και το παρηγγειλα με μπλε διακοπτες. Μολις παραλαβω θα γραψω εντυπωσεις. Οσο για τους υπολοιπους....ε, τι να γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα