Sapounos Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Καλησπερα. Έχω ενα πληκτρολογιο το οποιο θα ηθελα να το χρησιμοποιω απο τον καναπε μου μιας και εχω συνδεσει την τηλεοραση με τον υπολογιστη και να καθομαι ειτε για gaming ειτε απλα για σερφαρισμα. Δεν θελω να μπλεξω ομως με καλωδια. Αναρρωτιεμαι λοιπον αν υπαρχει καποια μεθοδος που να μετατρεπει το ενσυρματο πληκτρολογιο σε ασυρματο. Δηλαδη καποια συσκευη με μπαταριες που θα συνδεεται στο πληκτρολογιο με USB/MiniUSB και μετα ενας ανταπτορας μικρος που θα μπαινει στο pc και θα γινεται η συνδεση ετσι. Υπαρχει κατι τετοιο?
Sheogorath Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Και τα δυο μέτρα καλώδιο στο ενδιάμεσο τι θα γίνουν? Θα εμποδίζουν. Γίνεται αλλά θέλει πατέντα, να στείλεις τα δυο καλώδια 5V απο το usb σε μπαταρία λιθίου επαναφορτιζόμενη, και τα δύο data σε bluetooth module που θα κρύψεις μέσα στο πληκτρολόγιο. Φυσικά το καλώδιο θα κοπεί απο μέσα απο το πληκτρολόγιο, δνε θα φαίνεται τίποτα. Θα μπει ένα βύσμα usb στην άκρη που δεν θα εννόνει data αλλά τα 5v στο κύκλωμα φόρτισης της μπαταρίας, για να μπορείς να το φορτίζεις με καλώδιο usb/φορτιστή κινητού. Προσωπικά προτείνω να πάρεις έτοιμο σετάκι ασύρματο και αυτό αν το αφήσεις στην άκρη ή να το πουλήσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Γίνεται με bluetooth adapter. Δες εδώ: http://handheldsci.com/kb
Sapounos Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Οχι δεν θελω να κανω πατεντα στο πληκτρολογιο μιας και ειναι ακριβοπληρωμενο και δεν θελω να το αγγιξω ουτε να πειραματιστω με αυτο. Παρ ολα αυτα αυτο με τον bluetooth adaptor ειναι ενδιαφερον και θα το ψαξω λιγο παραπανω. Εγω σκεφτομουν για κατι πιο απλο οπως πχ ενα ασυαρμτο usb hub το οποιο θα παιρνει ρευμα ειτε με μπαταριες ειτε με ac adaptor και επικοινωνει ασυρματα με το pc. Μετα εσυ το μονο που κανεις ειναι να το εχεις καπου κοντα στον καναπε η διπλα σε μια πριζα αναλογα και να συνδεεις ετσι τις usb συσκευες στου στον υπολογιστη χωρις να χρειαζεται αν απλωσεις 5 μετρα καλωδιο. Ουσιαστικα αυτο που λεω ειναι αν υπαρχει σκετος ο μηχανισμος wireless μιας περιφερειακης συσκευης χωρις την συσκευη. ετσι ωστε να μπορεσεις να συνδεσεις οτι θελεις εσυ πανω.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πάρε ένα combo ασύρματο με 20€ και είσαι μπόμπα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αδερφέ, πάρε αυτό εδώ να κάνεις την δουλειά σου ! https://www.skroutz.gr/s/410102/Logitech-Wireless-Combo-MK220.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα