Προς το περιεχόμενο

VPN, Ip changer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην κοινοτητα!

θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις καποιο εμπιστο και δωρεαν προγραμμα για VPN συνδεσεις και ν αλλαζω το IP μου. Ζω πια εξωτερικο και για διαφορες μικροδουλειες που εχω ακομα Ελλαδα χρειαζομαι να παιρνω IP Ελλαδας. 

Δοκιμασα διαφορα που μου εμφανιζοταν γκουγκλαροντας αλλα ολα ειναι με πληρωμη η μη αξιοπιστα, δλδ δεν δουλευαν.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Απόσο ξέρω ελληνική IP σε free εκδοση δε θα βρεις, συνηθως είναι στο premium των vpn ο ελληνικός server τους

Δημοσ.

Δοκμιάζοντας το free trial κάποιου vpn service, το άφησα να λήξει και στη συνέχεια μου έκαναν προσφορές για να συνεχίσω, μέχρι που έριξαν την τιμή σε 25 δολλάρια για 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά, οπότε το αγόρασα :P

Δημοσ.

Το windscribe το έχω σαν 2ο καλύτερο μετά το Nord (χωρίς να το έχω ελέγξει αρκετά το  Nord)

πρόσφατα (κανα 2μηνο) βάλανε και στην Ελλάδα server 

έδρα στον Καναδά, χωρίς να κρατάει logs, κρατιούνται μονάχα logs κυρίος όγκου και όχι άλλων στοιχείων

downloads από 2 έως 20 Mbps  uploads από 5 έως 50 Mbps, αναλόγως server και φαντάζομαι και κίνησης 

με το premium μπορεις να συνδέσεις όσες συσκευές θέλεις

ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης είναι αρκετά active ακόμα και στο reddit

premium και free δεν έχουν διαφορές ταχύτητες (αλλά προφανως στο free έχεις περιορισμό στην επιλογή server)

οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις προτού το αγοράσεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...