Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, στο σύστημα της υπογραφής μου τρώω μπουκάλι από τον cpu ??

Τον είδα στο παιχνίδι και έτρεχε στο 100%!

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τις διατροφικές σου συνήθειες,αλλά εδώ ούτε μάντεις ήμαστε,και εγώ κόβω τα νύχια μου όσο πάει.

Οτι κάποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή πλήρως,δε λέει τίποτα αν δεν παρουσιάζονται προβλήματα.

Δημοσ.

Εγώ είχα 970 και μου έριχνε μπουκάλι ο i5. Σίγουρα σε περιορίζει αλλα το θέμα είναι τι games θες να παίζεις πάντοτε.

Παίζω μόνο ένα παιχνίδι (titanfall 2 , μεγάλος άνθρωπος, δεν περισσεύει εύκολα χρόνος)

Παλιότερα είχα 970 και δεν είχα κανένα θέμα!

Αν γνωρίζετε, ποια ρύθμιση στο παιχνίδι ζορίζει πολύ τον cpu??? 

Δημοσ.

Και να σου κανει μπουκαλι,εφοσον δε παρατηρεις κατι στο gameplay,τι σε ενοχλει?

Μου έκανε 2-3 κολλήματα και μετά παρατήρησα στα πόσα έτρεχε ο cpu!

Δημοσ.

Παρακολουθησε το,δες αν στα ξανακανει,παιξε με τα settings και δες αν κανενα μειωνει cpu usage,χαμηλωσε το ,παιξε λιγο καιρο και δες αν εφυγαν τα κολληματα.Μονο ετσι θα διαπιστωσεις αν οντως σου δημιουργει προβλημα το cpu.

Θα σου ελεγα να κανεις και oc αλλα δεν εχεις Κ.

Αληθεια γιατι τοσο ακριβη μητρικη και τα τσιγκουνευτηκες στον επεξεργαστη?

• Like 2
Δημοσ.

O i5-4570 all core turbo πάει 3.4GHz ; Έχω δει pc με παρόμοια σε ισχύ vga (GTX980ti) στο Witcher 3 και έριχνε άσχημο μπουκάλι στην Novigrad ο i5. Νομίζω i5 Non-K είναι λίγος για τόσο δυνατή κάρτα ειδικά σε BF1/WD2/GTA V ή άλλα multi games.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλαμε για επεξεργαστη των 170ευρω,προφανως και προοριζεται κανονικα για πιο αδυναμες καρτες και οχι για καρτες 430+ευρω.

• Like 2
Δημοσ.

Μιλαμε για επεξεργαστη των 170ευρω,προφανως και προοριζεται κανονικα για πιο αδυναμες καρτες και οχι για καρτες 430+ευρω.

Απλά όπως είπα και ποιο πάνω, παίζω αποκλειστικά ένα παιχνίδι, γι΄αυτό και δεν ασχολήθηκα με τον επεξεργαστή, ήρθε η ώρα του!

Δημοσ.

Αντι για 4770/4790,γιατι δε δινεις μητρικη-μνημες-επεξεργαστη να παρεις κανα 1600?

Ταλαιπωρια μεν η διαδικασια πωλησης και θα σου βγει λιγο παραπανω αλλα θα εισαι πολυ παραπανω καλυμμενος μακροπροθερμα ενω φυσικα θα εχεις και καλυτερη αποδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά όπως είπα και ποιο πάνω, παίζω αποκλειστικά ένα παιχνίδι, γι΄αυτό και δεν ασχολήθηκα με τον επεξεργαστή, ήρθε η ώρα του!

Πόσα fps είχες πριν και πόσα τώρα;

Αν σου περισσεύουν καλώς πάνε σε ό,τι θες αλλά μπορείς και απλά να κόψεις τα fps σε ό,τι είχες πριν και να παίζεις το ίδιο ομαλά και με καλύτερες ρυθμίσεις ή/και ποιο ψιλή ανάλυση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...