Tsalikis177 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ψάχνω φθηνά Proxies με μεγάλη διάρκεια (να τα έχω 6 μήνες πχ) και να είναι κάπως Unique * ή ας αλλάζουν απλά να παίρνω New ips χωρίς να πληρώνω ξανά και ξανά... Για το facebook. και επειδή είναι πολύ αυτοί που αγοράζουν proxies για Likes/shares ξερω γω θα είναι λίγο δύσκολο να βρω unique ε;
lion2486 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αυτήν χρησιμοποίησα πρόσφατα και μου φάνηκε μια χαρά τιμή.. https://proxybonanza.com/en
spacer Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Εγώ προτείνω τους παρακάτω: http://stormproxies.com/rotating_reverse_proxies.html Κάτω από τα πακέτα έχουν προσφορά, $14/mo package / Maximum 10 Threads / 1 Access IP. Έχουν και ειδικά πακέτα για facebook. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλοί (τους δουλεύω 6+ μήνες) με γρήγορο support σε περίπτωση που χρειασθεί.
Tsalikis177 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά αλλά 14$/μήνα για 1 ip?. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάνα πακέτο με 10ip για 10 ευρώ το μήνα ξέρω γω... λολ ούτε καν! σοβαρά? βασικά να ρωτήσω και κάτι άλλο. εσείς που το έχετε δοκιμάσει, βλέπετε διαφορά στο facebook? γιατί είναι γνωστό ότι το φβ μπορεί να καταλάβει αν λογαρεις 3-4 account από την ίδια ip Και αρχίζεις και κάνεις λικες... και έτσι μειώνει την αξία των accounts αυτών...
spacer Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μάλλον δεν κατάλαβες. Το συγκεκριμένο πακέτο έχει 1 ip αλλά σε rotate μορφή με 10 threads. Δηλαδή εσύ έχει λάβει 1 ip αλλά οπότε κάνεις σύνδεση μέσω του proxy συνδέεσε με νέα ip. 1
Exploticon Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 επειδη ειμαι ψυλο ασχετος γιατι να μην παρει καποιο vpn που εχει τοσες χωρες και διαφορετικες ip? πια ειναι η διαφορα με του proxie
spacer Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Και ο vpn είναι μια λύση για μικρό όγκο ποσταρίσματος. Αλλά για mass scale καταστάσεις οι proxies είναι απαραίτητοι για να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία μέσω εφαρμογών που είναι φτιαγμένες για να κάνουν auto post στα social media.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα