Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω φθηνά Proxies με μεγάλη διάρκεια (να τα έχω 6 μήνες πχ) και να είναι κάπως Unique

* ή ας αλλάζουν απλά να παίρνω New ips χωρίς να πληρώνω ξανά και ξανά...

Για το facebook. και επειδή είναι πολύ αυτοί που αγοράζουν proxies για Likes/shares ξερω γω θα είναι λίγο δύσκολο να βρω unique ε;

Δημοσ.

Εγώ προτείνω τους παρακάτω:

http://stormproxies.com/rotating_reverse_proxies.html

Κάτω από τα πακέτα έχουν προσφορά, $14/mo package / Maximum 10 Threads / 1 Access IP.

Έχουν και ειδικά πακέτα για facebook.

Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλοί (τους δουλεύω 6+ μήνες) με γρήγορο support σε περίπτωση που χρειασθεί.

Δημοσ.

δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτά αλλά 14$/μήνα για 1 ip?. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάνα πακέτο με 10ip για 10 ευρώ το μήνα ξέρω γω... λολ ούτε καν!

σοβαρά?

βασικά να ρωτήσω και κάτι άλλο. εσείς που το έχετε δοκιμάσει, βλέπετε διαφορά στο facebook? γιατί είναι γνωστό ότι το φβ μπορεί να καταλάβει αν λογαρεις 3-4 account από την ίδια ip Και αρχίζεις και κάνεις λικες... και έτσι μειώνει την αξία των accounts αυτών...

Δημοσ.

Μάλλον δεν κατάλαβες. Το συγκεκριμένο πακέτο έχει 1 ip αλλά σε rotate μορφή με 10 threads. Δηλαδή εσύ έχει λάβει 1 ip αλλά οπότε κάνεις σύνδεση μέσω του proxy συνδέεσε με νέα ip. 

• Like 1
Δημοσ.

επειδη ειμαι ψυλο ασχετος γιατι να μην παρει καποιο vpn που εχει τοσες χωρες και διαφορετικες ip? πια ειναι η διαφορα με του proxie

Δημοσ.

Και ο vpn είναι μια λύση για μικρό όγκο ποσταρίσματος. Αλλά για mass scale καταστάσεις οι proxies είναι απαραίτητοι για να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία μέσω εφαρμογών που είναι φτιαγμένες για να κάνουν auto post στα social media.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...