Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ναι βαλτε το και στην κουζινα σας για να σας δηλητηριασει ευκολα η ΝΤΠ οταν ερθει η αποκαλυψη!1! ΞΥΠΝΑΤΑΙ πριν 50 χρονια στο χωριο δεν ηχαμε τιποτα ρετοιο ουτε το Χριαζομασταν...

/s

:P

Δημοσ.

Θα μπορούσε να το βγάλει και σε εφαρμογή μιας και ένα smartphone τα κάνει όλα έχει Bluetooth ηχειο με μικρόφωνο. Μόνο η εφαρμογή λείπει, 200€ δεν είναι και λίγα για την απόκτηση του.

Δημοσ.

Άμα το πω αυτό της μάνας μου θα μου πει ότι εκείνη ξέρει παραπάνω και ότι αυτά τα κουμπιούτερς είναι του διαβόλου.

• Like 1
Δημοσ.

Η google είναι κατα 50% υπερ του open data. Παίρνει open data απο οτιδήποτε και τα κάνει closed data. Σε ο,τι σεμινάριο κι αν έχω πάει για Big Data, Open Data κλπ(σε ένα μάλιστα ήταν ο πρόεδρος της ΕΛΛΑΚ) μας λέγανε για την πρακτική αυτή της google που φυσικα την εφαρμοζεί και στο google scholar και παντου.

• Like 1
Δημοσ.

Ολες οι συνταγες αψογες ειναι...

Η εκτελεση ειναι που καταστρεφει τα φαγητα...

Και εδω η google ακομα δεν μπορει να κανει τιποτα...

"If I m angry with you, its only because you are doing it wrong" -- Monica, Friends.

Δημοσ.

Το Google κατ'ουσία "κλέβει" το περιεχόμενο διαφόρων ιστοσελίδων και το παρουσιάζει στον τελικό χρήστη χωρίς οι δημιουργοί να πάρουν ούτε ένα view.

Γατακια στην γκουγκλε... οταν τα εκανε αυτα η βέφa....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...