Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο ssd κράτα τον, μαζί με το τροφοδοτικό.

Από τη πρόταση μου του e-gate βγάλε gpu, ssd, τροφοδοτικό και πάρε αυτή την κάρτα  https://www.skroutz.gr/s/9526986/Palit-GeForce-GTX1060-6GB-Dual-NE51060015J9D.html κυρίως λόγω χαμηλής κατανάλωσης σε σύγκριση με την RX480/580 (επειδή το τροφοδοτικό σου δεν είναι super για αυτές τις κάρτες)

 

Ή το ίδιο μπορείς να κάνεις με την πρόταση του radiohead βγάζοντας ssd, θα έχεις καλύτερο επεξεργαστή αλλά πιο αργή ram. Τώρα που το σκέφτομαι είναι η καλύτερη επιλογή αυτή.

 

Άν δεν βαριέσαι κάν'του το λιανό για να μη μπερδευτεί.

  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το κουτί είναι σπασμένο, https://www.skroutz.gr/s/59224/Asus-TA-86.html αυτο ειναι  

οθόνη: http://www.e-shop.gr/othoni-philips-246v5lsb-24-led-full-hd-black-p-PER.156929

βγάζεται άκρη με αυτό που σας έστειλε ο φιλος μ εδώ?

 

Να πας και για αλλαγη οθονης οταν μπορεσεις ,για καμμια προσιτη freesync.Για το τροφοδοτικο που αναφερει ο tanasen01,δεν ειναι και το ποιοτικοτερο αλλα δεν θα χει προβλημα με αυτες τις RX.

Δημοσ.

αν παθει κατι το τροφοδωτικο σε 1-2 μηνες θα εχω μαζεψει καποια λεφτα ωστε να παρω καποιο αξιοπιστο, οποτε μην κολλατε στο αν παθει κατι, ποια απο ολες αυτες τις καρτες γραφικων να παρω ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στη θέση του θα μας είχα βρίσει όλους πραγματικά :D


αν παθει κατι το τροφοδωτικο σε 1-2 μηνες θα εχω μαζεψει καποια λεφτα ωστε να παρω καποιο αξιοπιστο, οποτε μην κολλατε στο αν παθει κατι, ποια απο ολες αυτες τις καρτες γραφικων να παρω ?

 

εδώ https://www.skroutz.gr/s/11721846/Gigabyte-Radeon-RX-580-8GB-GV-RX580GAMING-8GD.html για σήμερα και για την ώρα που μιλάμε στα 285€


μπορείς φυσικά και αυτή που σου έβαλε ο tanasen στα ίδια λεφτά είναι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

πάω για ύπνο.. Κοιτάξτε το πρωί να βρώ δυο σελίδες ακόμα :P

Δημοσ.

Ακόμα καλύτερα, απλά έτσι είσαι σχεδόν 70€ πάνω. Αν θες να μείνεις εντός μπάτζετ πηγαινε στην τελευταία πρόταση του radiohead

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες την πατησαμε, η μητρική δεν υποστηρίζει την ddr5 κάρτα γραφικών που επιλέξαμε...ή κάνω λάθος?

Επεξ/σία από zen91
Δημοσ.

Μάγκες την πατησαμε, η μητρική δεν υποστηρίζει την ddr5 κάρτα γραφικών που επιλέξαμε...ή κάνω λάθος?

Όχι κάνεις λάθος. Δεν έχει καμία σχέση.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...