Προς το περιεχόμενο

Διαρροή “φουντώνει” τις φήμες για ένα φθηνό φορητό Surface από τη Microsoft

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

375 τα 2gb και 499 με τα 4 στο ΣΚΡΟΥΤΖ 

http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?keyphrase=surface+3&order_by=pricevat&order_dir=asc[

στα 375 με 32gb μνήμη και 2gb ram ? επίσης βρε αγόρι μου tablet όχι λάπτοπ με κόστος πληκτρολογίου 100+ ευρώ.

για να πεις ότι έχεις αξιοπρεπή μνήμη ssd στα 128gb και 4gb ram θες 700 ευρώ σε surface και πάλι έχεις tablet άρα 800+ για να το κάνεις λάπτοπ με πληκτρολόγιο ms.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στα 375 με 32gb μνήμη και 2gb ram ? επίσης βρε αγόρι μου tablet όχι λάπτοπ με κόστος πληκτρολογίου 100+ ευρώ.

για να πεις ότι έχεις αξιοπρεπή μνήμη ssd στα 128gb και 4gb ram θες 700 ευρώ σε surface και πάλι έχεις tablet άρα 800+ για να το κάνεις λάπτοπ με πληκτρολόγιο ms.

499 με 4 gb και 64 gb. Παίρνει οποιοδήποτε (πάμφθηνο) Bluetooth πληκρολόγιο που κυκλοφορούν δεκάδες, για να το τοποθετίες κιόλας...

Εξάλλου εσύ είπες ότι δεν υπάρχει καν σε αυτή την τιμή (500), ούτε καν στο skroutz(τι έψαξες άραγε) και εγώ σου έδειξα ότι υπάρχει. 4 Gb και 64 gb δεν τα λες και λίγα για φορητό...

Τώρα αν έκανες λάθος, πες έκανα λάθος, δεν έψαξα σωστά. Τα υπόλοιπα δικαιολογίες...

τι σκ@#$%^τα παιδεία είναι αυτή ρε. ελάχιστοι κρίνουν και οι υπόλοιποι ακολουθούν την προπαγάνδα του μαρκετινγκ.

Survivor λέμε...!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...