ziaba Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Παλι καλα γιατι η αμερικανικη εκδοση με τον snapdragon ειναι χειροτερη https://www.youtube.com/watch?v=4XSJmS_JN6s&list=PLTkBYBBsS7_y-RqZNKNODtLcex3_zqQ2U η διαφορά στην απόδοση των δύο chipset είναι αμελητέα ... προσωπικά θα προτιμούσα τον snap (αυτά είναι γούστα)
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 η διαφορά στην απόδοση των δύο chipset είναι αμελητέα ... προσωπικά θα προτιμούσα τον snap (αυτά είναι γούστα) Η διαφορα των 2 chipset δεν ειναι αμελητεα. Οχι μονο ο exynos ειναι ανωτερος οσον αφορα την επεξεργαστικη ισχυ αλλα και σε μπαταρια ειναι εμφανεστατες διαφορες(κατω κατω)http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-review-1409p3.php
ziaba Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Η διαφορα των 2 chipset δεν ειναι αμελητεα. Οχι μονο ο exynos ειναι ανωτερος οσον αφορα την επεξεργαστικη ισχυ αλλα και σε μπαταρια ειναι εμφανεστατες διαφορες(κατω κατω)http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-review-1409p3.php είχα το edge με τον exynos τώρα έχω το μότο ζ με τον υποχρονισμενο σναπ 820 δεν έχω καταλάβει διάφορα στις επιδόσεις πουθενά τώρα αν κάθεσαι με το χρονόμετρο και μετράς πως και τι αυτό είναι άλλο καπέλο
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 είχα το edge με τον exynos τώρα έχω το μότο ζ με τον υποχρονισμενο σναπ 820 δεν έχω καταλάβει διάφορα στις επιδόσεις πουθενά τώρα αν κάθεσαι με το χρονόμετρο και μετράς πως και τι αυτό είναι άλλο καπέλο Μιλαμε για ιδιες συσκευες με διαφορετικο τσιπακι,αυτο που αναφερεις εσυ ειναι ασχετο. Επισης και το Moto Z play αν παρεις που φοραει τον πολυ πιο αδυναμο 625,παλι σε πραγματικο χρονο διαφορες δεν προκειται να καταλαβει ο μεσος χρηστης. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν εχουν διαφορες σαν τσιπακια.
dieccast Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις καταρχας! Δεν περιμενα ουτε ενας να μην μου το προτεινει το p10 τοσο πολυ δεν αξιζει τα λεφτα του σε σχεση με τον ανταγωνισμο? επισης για το S7 κοιταω μονο το κανονικο και οχι το edge! oneplus3 οντως κινηταρα σε ολα του! για xiaomi δεν δινω πανω απο 250 ευρω για κανενα λογο οπως πολυ σωστα ανεφερε και ενας φιλος παραπανω στο ποστ!
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δεν περιμενα ουτε ενας να μην μου το προτεινει το p10 Ο λογος που βλεπεις και ισχυει αυτο ειναι γιατι σαν κινητο ειναι ακριβως ιδιο σε σχεση με τις περσινες ναυαρχιδες(s7,htc10,oneplus3t)αλλα κοστιζει ακριβοτερα,αρα προφανως και δεν αξιζει. Το p10 στην ουσια επρεπε να εβγαινε περυσι ως p9. επισης για το S7 κοιταω μονο το κανονικο και οχι το edge Πως και ετσι? 1
dieccast Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 γιατι δεν θελω το egde λογο κυρτοτητας οθονης και εχω τιποτα ευκολα σπασιματα λογο δουλειας! θα πω και το οτι τρελενομαι για g5 και θα το ειχα παρει χωρις καμια σκεψη αν δεν ειχε αυτα τα προβληματα που ειναι τουλαχιστον ξεφτιλα για τετοια εταιρια! και δεν θελω να το ρισκαρω για κανενα λογο
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 galaxy s7,htc 10 και Oneplus3t ειναι οτι καλυτερο στα χρηματα τους. Αν θελεις να παρεις το p10 Κανενα θεμα αλλα δυστηχως κοστιζει ακριβοτερα απο τον ανταγωνισμο και ειναι και κατωτερο. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δεν ειναι κακο αλλα εχει βγαλει καποια θεματακια με οθονη και καποια ελαχιστα δειγματα bootloop(οχι σαν το χαλι του g4 βεβαια) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα