Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ καθημερινά διάφορα πλαστικά μπουκάλια, και μάλιστα καλής ποιότητας, για διάφορα ροφήματα.
Όμως έχω παρατηρήσει ότι το σωστό πλύσιμό τους και το να διώξεις τυχόν υπολλείμματα εντός τους, είναι ένα θέμα.
Και κάπου εκεί, μπαινει στην κουβεντα η χρηση βουρτσας.
Βουρτσες για πλυσιμο μπουκαλιων μπορεις να αγορασεις σε διαφορα μερη, σε διαφορα σχηματα κλπ.
Εχω παρατηρησει ομως οτι ότι κι αν εχω χρησιμοποιήσει, μετά από λιγο καιρό μου χαράζει τα μπουκάλια εσωτερικά, γεμάτα γρατσουνιές…

Θέλω λοιπόν προτάσεις για αγορά βουρτσας για καθαρισμα στο εσωτερικο πλαστικων μπουκαλιων, που ομως δεν θα χαράζει, θα ειναι φτιαγμενη με τετοιο τροπο που να μην γρατζουνιζει εσωτερικα τα μπουκαλια.
Πειτε μάρκες ή τι τύπο βουρτσας προτείνετε γι’αυτό το σκοπό.

Δημοσ.

αν η βουρτσα για μπιμπερο,χαραζει τα μπουκαλια,δεν ειναι και τοσο καλης ποιοτητας τα μπουκαλια.και σιγουρα ,ΔΕΝ ειναι για επαναχρησιμοποιηση.παρε κανα θερμος και καμια κανατα (για να εχεις να γεμιζεις),ή μην χρησιμοποιεις για πολυ καιρο  τα πλαστικα.

Δημοσ.

αν η βουρτσα για μπιμπερο,χαραζει τα μπουκαλια,δεν ειναι και τοσο καλης ποιοτητας τα μπουκαλια.και σιγουρα ,ΔΕΝ ειναι για επαναχρησιμοποιηση.παρε κανα θερμος και καμια κανατα (για να εχεις να γεμιζεις),ή μην χρησιμοποιεις για πολυ καιρο  τα πλαστικα.

tupperware τα μπουκαλια....οποτε παμε ξανα σε θεμα βουρτσας....

Δημοσ.

Τα γρατζουνισμένα είναι για πέταμα επειδή θα μαζεύουν σιγά σιγά μπίχλες μέσα στις ρωγμές και δεν θα μπορείς να τα καθαρίσεις καλά.

Αν θέλεις δοκίμασε μια βούρτσα των Τζάμπο που είναι όλο σφουγγάρι. Τα πλαστικά γενικά γίνονται σιχαμένα μετά από καιρό πάντως, ίσως να έπαιρνες μπουκάλια από άλλο υλικό.

Δημοσ.

Τα γρατζουνισμένα είναι για πέταμα επειδή θα μαζεύουν σιγά σιγά μπίχλες μέσα στις ρωγμές και δεν θα μπορείς να τα καθαρίσεις καλά.

Αν θέλεις δοκίμασε μια βούρτσα των Τζάμπο που είναι όλο σφουγγάρι. Τα πλαστικά γενικά γίνονται σιχαμένα μετά από καιρό πάντως, ίσως να έπαιρνες μπουκάλια από άλλο υλικό.

Ποια λες;

Εδω εχει μερικες,

https://www.e-jumbo.gr/pages/searchProducts.aspx?lang=el&search-for=%CE%B2%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CF%83%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85

αλλα δεν την εντοπιζω

Βρισκω στο ebay διαφορες, ποια να ειναι καλυτερη;

s-l1600_14.jpg

s-l16200.jpg

s-l16300.jpg

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή οι σύνδεσμοι που παρατέθηκαν παραπάνω είναι ανενεργοί, υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάποια καλής ποιότητας βούρτσα να μη προκαλεί γρατσουνιές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...