mindtrapper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 pou tha mas epitrepei na barame oso theloume to pontiki mas? i yparxei kapoia xrisimotita se ayto to kopanhma pou ego den katalabaino?
predator Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 oxi re paidia. to paidi pou travi3e to video se epomeno post tou , an diabasete, leei pws to kopanise to mouse epitides gia na fanei kalytera sto video oti to anasikwnei apo tin epifaneia.me liga logia gia na min fanei "stimeno" to video.
polaki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Loipon..na parembw ligo sth syzhthsh...1on Wireless mouse & Keyboard Oxi mono den exw parei akoma alla den skopeyw POTE na parw. (Exw akoma ena keyboard PAMpalaio pou ta koumpia toy kanoun ton glyko ixo 'klak-klak' se kathe pathma KAI OMWS kanei akoma thn douleia toy..ena mouse me 5 koumpia 2 rodakia kai apo katw mia rodela(dont call me optical) NA(me to sympathio) KAI OMWS kanei akoma th douleia toy....) 2on Mousepad???? xreiazetai? mou eixan dwsei kapote ena ths forthnet ( Diafimistiko ennoeitai) ena stroggylo to opoio einai kai mple an thelete na xerete KAI OMWS kanei mia xara th douleia tou.. TELIKO APOTELESMA: Shmadeyw YPEROXA headshots sta First Person akoma kai me ayta pou exw.... Skefteite to..Gia mena..POLLA LEFTA gia to(oxi kai toso vevaia) tipota Vasika parolo pou eipes oti astievesai einai para polu simantiko na exeis kala pliktrologia kai mouse. Tha sou proteina na danisteis ena apo kapoion filo sou gia kapoies meres na dokimaseis kai pistevo oti den prokeitai na asxolitheis ksana me rodeles kai istories! Kai mono to oti kathe 3 meres prepei na katharizeis ti vromia arkei! Ego pistevo oti mouse/keyboard kai othoni prepei na einai ta pragmata pou den kanoume tsigounies mexri na vroume afto pou mas volevei kai en telei kanei ti douleia tou oso to dinaton kalitera! Me afti ti logiki, kai san epektasi tha eprepe na isoun to idio ikanopoiimenos me ena LADA tou 80, kai na meneis se ena prosfigiko spiti 5x5 me 2 prizes gia to PC kai tin TV!! Alla eimai sigouros oti ena 206 i kana golfaki an to dokimazes den tha mporouses oute apekso apto lada na peraseis Ego pantos exo ensirmato keyboard kai asirmaTA mouse, toso tis logitech to mouseman optical (to proto to mple/asimi me to koubi back sto plai) kai tis microsoft to Tilt.. Den exo kanena provlima, vevaia den paizo kai tipota to spoudaio apo thema games alla gia kathimerini xrisi einai polu boliko na min exeis kalodio tou mouse!
georgeadams Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2004 pou tha mas epitrepei na barame oso theloume to pontiki mas? i yparxei kapoia xrisimotita se ayto to kopanhma pou ego den katalabaino? Υποτίθεται πως οι πορωμένοι FPS gamers, όταν το ποντίκι φτάσει στην άκρη του mousepad, το σηκώνουν στιγμιαία και το ξαναφέρνουν στο κέντρο. Αυτούς λοιπόν τους ενοχλεί το στιγμιαίο lag, που εμφανίζεται γιατί το laser σβήνει όταν το ποντίκι σηκωθεί πάνω από 1 cm από το mousepad. Παίζει καθαρά ρόλο πως έχει συνηθίσει να παίζει καθένας. Εγώ πχ δεν έχω πρόβλημα. Ίσως φταίει που δεν το σηκώνω ψηλά ωστέ να σβήσει το laser (είναι και βαρύτερο από τα απλά λόγω της μπαταρίας του). Μπορεί όμως κάποιος άλλος να έχει πρόβλημα...
Z3R@tuL Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά μία ερώτηση... Έχω το Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0A (αυτό με το tilt wheel). Λένε πως το tilt wheel δουλεύει σαν Back όποτε το κάνεις αριστερά και σαν forward όταν το κάνεις δεξιά. Εμένα δε δουλεύει όμως! Του έβαλα και στο Intelipoint ότι είναι αυτό το mouse αλλά δε δούλεψε πάλι. Το μόνο που κάνει το tilt wheel όταν είμαι στον Windows Explorer (My Computer) και κοιτάω τα αρχεία απλά κουνάει την οριζόντια μπάρα δεξιά αριστερά. Ξέρει κανείς πως το ρυθμίζει ώστε το tilt να δουλεύει σαν Back - Forward;;;
Z3R@tuL Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Έχω απογοητευτεί πολύ από αυτές τις 2 συσκευές (Microsoft Wireless Desktop 3)! Η χειρότερη επιλογή που έχω κάνει ποτέ!!! Επίσης το πήρα από το eshop και καταλαβαίνετε πως του χρόνου την ίδια μέρα θα πάει για service... Ξέρει κανείς αν το Logitech MX3100 είναι καλό; Το MX1000 mouse που έχει το πακέτο είναι κορυφή λένε πολλοί, ακόμη και για gaming. Μήπως όμως το Πληκτρολόγιο ΜΧ3000 που έρχεται μαζί με το πακέτο στα games όταν προχωράς πατώντας συνέχεια ένα κουμπί στο Counter-Strike ή στο Need For Speed μετά απο λίγο σταματάει και πρέπει να το ξαναπατήσεις; Γιατί στο κωλοmicrosoft όλο αυτό κάνει!!! Το έχει κανείς ώστε να με διαφωτίσει;
madsc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Από προσωπική εμπειρία κ φίλων ένα έχω να πω. Μακριά από ms, ιδίως mouse. Τα πληκτρολόγια της φτηνά η ακριβά ζούνε για κάμποσο, αλλά κ αυτά όχι για πολλά πολλά. Τα ποντίκια της τώρα άστα να πάνε. Μόνο σε μερικές εταιρείες που γνωρίζω έχουν ζήσει που σε αυτές τα χρησιμοποιούν για ένα κλικ αραιά κ πού (να ανοίγουν το word ). Ένα πληκτρολόγιο σε logitech βρείτε που να σας βολεύει στην αίσθηση των πλήκτρων -ανεξαρτήτου τιμής- και θα σας κρατήσει αρκετό καιρό. Για ποντίκια αυτή τη στιγμή laser. Logitech laser με αντίβαρα ότι καλύτερο έχει πέσει στα χέρια μου, σε συνδυασμό με μεγάλο mouse pad. Αν καθίσεις σε τέτοιο rig θα αναρωτιέσαι πως δούλευες μέχρι τώρα. Δοκίμαστε το κ θα καταλάβετε. /sc
dhmak Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Γειά σας παίδες, Σκοπέυω να αγοράσω ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι και θέλω την γνώμη σας. Αυτό πώς σας φαίνεται ;; Το έχει κανείς για να πεί εντυπώσεις ;; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802575 Μετά έχω δεί κάποια πιό ακριβά: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575120 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575119 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575118 Άραγε θα μπορώ να συσχετίσω σε κάποιο κουμπί των ποντικιών τους, λειτουργία μεγενθυτικού φακού (το μόνο καλό της ΜS) όπως έχει η Microsoft ;; (αναφέρομαι και στο trust & στα Logitech)
antonl Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 να ξερεις οτι θα εχεις προβληματα σε games Αυτό το στηρίζεις κάπου; Ρε σεις μη γραφετε με greeklish Αυτό κολλάει κάπου; Το τελευταίο μήνυμα σε greeklish σ' αυτό το thread ήταν πριν 3,5 χρόνια - τότε επιτρέπονταν.
dhmak Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 peorambo για το trust λες οτι δέ βολέυει στα παιχνίδια ;; Η Trust στην σελίδα της http://www.trust.com/products/product_detail.aspx?item=15176 γράφει οτι έχει εμβέλεια 2,4Ghz το προϊόν της, ενώ η MS και Logitech συνδέονται στα 27Mhz. Γιατί τέτοια χαοτική διαφορά ;; η Trust είναι καλύτερη ή πάνω απο τα 27Mhz η σύνδεση είναι άχριστη και την έχει απλώς για κράχτη ;;
coreygaylas Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 εγω ρε παιδιά έχω ένα ασύρματο set microsoft το είχα πάρει 80 ευρώ πρόπερσι και οι μπαταρίες κρατάνε πάρα πολλούς μήνες! Άντε να τις αλλάζω 2-3 φορές το χρόνο, ενώ χρησιμοποιώ το pc Καθημερινώς παρα πολυ
dhmak Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Logitech, Microsoft, ή Trust ;; Χθές παρέλαβα το MX3200, καλό set ;; Υπάρχει καλύτερο σε αυτό τα λεφτά ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.