Προς το περιεχόμενο

Αγορα σετ ασύρματου πληκτρολογιου & mouse..

trv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι βλακεία πληκτρολόγιο το MX3200 ! Θεέ μου ! καταρχήν έχει σάν default τα ελληνικά πράγμα που έιναι αν μή τι άλλο τέρμα σπαστικό ( εννοώ πως τα πλήκτρα έχουν πάνω μεγάλα τα ελληνικά και μικρά τα αγγλικλά) . Επίσης το ποντίκι είναι βαρή και δέν αποκρίνεται καθόλου καλά ! ΆΛλο μέιον είναι η κλίση του πληκτρολογίου, ακόμα και με τα ποδαράκια πάνω είναι πολύ χαμηλό ! Επίσης τρία άχρηστα κουμπιά στο κάτω δεξί μέρος άν δε χρησιμοποιείς skype, ηλίθιο zoom Και καλά αφής στα αριστερά του πληκτρολογίου (κολλάει τα windows και είναι απελπιστικά αργό, και το ζοομ στο ποντίκι ! OMG ! απαίσιο, όπως και το search button που το πατάς και σου ανοίγει τη σελίδα του google σε δέκα δευτερόλεπτα. Επίσης Η lcd οθόνη μπήκε απλά για να μπεί, δέν έχει φωτισμό και δέν φαίνεται, το ξυπνητήρι που και καλά έχει πάνω δεν ξυπνάει ούτε μωρό παιδί ! το μόνο καλό που έχει η Lcd είναι το character count , το οποίο χρειάζονται όσοι αρθρογραφούν .! Έχω απελπιστεί με την Logitech ,μετά απο την Μή ενημέρωση των drivers για vista της κάμερας μου, και την αγορά καινούργιας απο μέρους μου είπα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου με Logitech αλλα τζίφος ! Απελπισία το mx3200 παιδιά μακριά !!! (είναι και τέρμα άσχημο ) ! χαχαχα! και συγνώμη άν ακούγομαι σαν MS FAN BOY , Δέν είμαι, απλά απογοητεύτηκα πλήρως !! ΠΩΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ! Πάρε logitech mx3200 Και θα με θυμηθείς άσε τα MS ! το πήρα και για μένα και τον ξάδερφο μου ! Όλο τα ίδια λένε, θαρρείς και πέρνουν προμήθεια ! Anyway, θα πάω να το αλλάξω άυριο ! το πήρα 65 ευρώ , λέω να πάω σε MS, αλλά ρε γαμώτο μου τη σπάει που τα ποντίκια της είναι τόσο τεράστια ! έχετε κάτι να μου προτείνεται !

Ευχαριστώ προκαταβολικά !

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα πληκρολογια και τα mouse για μενα ειναι κατι το πρωσοπικο δεν γινεται στο mouse σου να βολευονται και αλλα 100 χερια!!

Εγω προσωπικα απο moyse και πληκρτολογια παντα ημουν υπερ της ms του μπιμπ δηλαδη εκει δεν της την μπενει κανεις!!!

Καλο ειναι αν εχουμε την δηνατοτητα να τα δοκιμαζουμε πρωτου τα αγορασουμε και τα 2 αλλα και να ξερουμε το πως θα τα τοποθετησουμε στο γραφειο μας!Βλεπω κοσμο ο οποιος καθετε σε μια απλη καρεκλα στιριζει ολο το βαρος του χεριου του στο moyse και στο πληκτρολογιο!!

Οποτε 1τα παρτε καμια καρεκλα οσοι δεν εχετε και μετα παρτε και mousακια!!!

Φιλικα παντα!

Δημοσ.

φίλε μου δουλεύω πάνω στο pc 12 ώρες την ημέρα και πίστεψε με το πληκτρολόγιο είναι άθλιο, και δεν καταλαβαίνω το μήνυμα σου ! τί σχέση έχει με αυτά που είπα ;

Δημοσ.

Ελάτε παιδιά , θα πάω να το αλλάξω σήμερα και θέλω επειγόντως τις γνώμες σας, όπως είπα γράφω πολύ στο PC και χρειάζομαι μια πολύ καλή λύση !

-----Προστέθηκε 30/9/2008 στις 08 : 05 : 44-----

Λοιπον παιδιαμ κατέληξα σε MS Και στο 13ων ευρώ παραπάνω Wireless Laser Desktop V.30 ! Κλασης ανώτερο, καμία σχέση, το ποντίκι είναι υπερβολικά ελαφρύ και με πιό καλή απόκριση απο αυτό της Logitech ! To μόνο μειονέκτημα που έχει είναι η ποιότητα των extra κουμπιών (favorites, mail κτλ_) στο πάνω μέρος, θα μπορούσαν να είναι καλύτερα ! τα βασικά κουμπιά είναι πολύ ωραία ! βέβαια δέν έχω συνηθίσει σε curved πληκτρολογια (ελπίζω να το κάνω ) :P

Δημοσ.
LOGITECH S510 DESKTOP CORDLESS

εγω κανω τη δουλεια μου με αυτο

μεχρι τα 3 μ παιζει καλα και τα πληκτρα εχουν πολυ καλη αισθηση

Εγώ θέλω να πιάνει άριστα στα 3,5-4μ. Έχω βρει ένα Logitech DiNovo Media Desktop στα 70? από ένα γνωστό. Μάλλον αυτό θα πάρω γιατί καινούρια όλα τα ΒΤ έχουν κοντά στα 100.

Δημοσ.

Εδώ πιστεύω πως είσαι καλά ! Λέει πως έχει λειτουργία εώς και 10 μέτρα λόγω τεχνολογίας 2,4ghz (δε ξέρω κατα πόσο ισχύουν τα 10 μέτρα αλλά για 5-6 δέ θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα). Λίγο τσιμπημένη τιμούλα βέβαια. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1108506&page=3&category=69978166&catalog=23

Ένα θετικό είναι πώς διαθέτει dock φόρτισης για το Mouse (στα 5-6 μέτρα θα το φορτίζεις συχνά :P:p)

Δημοσ.
Εδώ πιστεύω πως είσαι καλά ! Λέει πως έχει λειτουργία εώς και 10 μέτρα λόγω τεχνολογίας 2,4ghz (δε ξέρω κατα πόσο ισχύουν τα 10 μέτρα αλλά για 5-6 δέ θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα). Λίγο τσιμπημένη τιμούλα βέβαια. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1108506&page=3&category=69978166&catalog=23

Ένα θετικό είναι πώς διαθέτει dock φόρτισης για το Mouse (στα 5-6 μέτρα θα το φορτίζεις συχνά :P:p)

Ωραίο φαίνεται κι αυτό αλλά θέλω κάτι όσο γίνεται πιο οικονομικό! Οπότε μάλλον θα πάω για το Dinovo όπως είπα και πριν. Είναι και διοκιμασμένο από τον γνωστό μου οπότε είμαι σίγουρος για την απόσταση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...