Προς το περιεχόμενο

Badoo: Η κορυφαία εφαρμογή γνωριμιών για iOS και Android


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η κορυφαία εφαρμογή γνωριμιών, το Badoo, με 340 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και μια τεράστια κοινότητα και στην Ελλάδα, φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά με απόλυτη ασφάλεια και προστασία, μέσα από μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών.

 

Είτε βρίσκεσαι σε ένα νησί, είτε σε μια μεγαλούπολη, γνώρισε νέα άτομα ορίζοντας εσύ τα κριτήρια αναζήτησης και ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες που θα σου εμφανιστούν προκειμένου να επιλέξεις ποιος ή ποια σου αρέσει.

 

badoo1.jpg

Η ανοιχτή και κορυφαία πλατφόρμα του Badoo παρέχει μια σειρά από δυνατότητες όπως:

 

Ολοκληρωμένα Προφίλ: Γνώρισε καλύτερα τα άτομα που σε ενδιαφέρουν ρίχνοντας μια ματιά στο ολοκληρωμένο προφίλ τους στο οποίο μπορείτε να βρείτε βίντεο που έχουν ανεβάσει στην υπηρεσία αλλά και τα τελευταία μηνύματα που έχουν δημοσιεύσει στο Instagram.

 

badoo2.jpg

Πιστοποίηση Λογαριασμού: Κάθε προφίλ με το χαρακτηριστικό μπλε τικ είναι πιστοποιημένο από το Badoo μέσω αριθμό κινητού τηλεφώνου ή μέσω ενός λογαριασμού σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ώστε να ξέρεις ακριβώς με ποιον συνομιλείς.

 

badoo3.jpg

Μάλιστα με τη λειτουργία Πιστοποίησης Φωτογραφίας, μπορείς να βγάλεις και συ μια φωτογραφία και να πιστοποιήσεις το λογαριασμό σου, επιλέγοντας να επικοινωνήσεις αποκλειστικά και μόνο με πιστοποιημένους χρήστες του Badoo.

 

Συνομιλίες: Πραγματοποιήστε μια συζήτηση με κάποιον για να τον γνωρίσετε καλύτερα, με όλα τα μηνύματα να αποθηκεύονται στον ίδιο χώρο για καλύτερη εμφάνιση και πιο εύκολη αναζήτηση.

 

Στείλε ένα απλό μήνυμα ή κάνε τη συζήτηση πιο δημιουργική και αστεία στέλνοντας μια φωτογραφία, ένα αυτοκόλλητο ή ένα δώρο για πιο ξεχωριστές συζητήσεις.

 

badoo4.jpg

Αμοιβαία Έλξη: Όταν το άτομο που σας ενδιαφέρει δείξει το ίδιο ενδιαφέρον, τότε έχετε ταιριάξει! Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα άτομα με τα οποία έχετε αμοιβαία έλξη πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

 

badoo5.jpg

Τυχαία Συνάντηση: Μην αφήνεις καμία συνάντηση στην τύχη!. Μπορεί να ήταν στο μπαρ ή την καφετέρια που συχνάζεις. Οπουδήποτε και να βρέθηκες, μπορείς να δεις τα άτομα με τα οποία διασταυρώθηκαν οι δρόμοι σας.

 

badoo6.jpg

Αγαπημένα: Μέσω της συγκεκριμένης λειτουργίας, μπορείς να δεις ποιοι σε έχουν προσθέσει στη λίστα με τα αγαπημένα τους άτομα για να επιβεβαιώσεις απλά πόσο μεγάλη απήχηση έχεις!

 

Αίτημα για Selfie: Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, μέσα από την πλατφόρμα του Badoo μπορείς να ζητήσεις μια Selfie για να δεις με ποιον συνομιλείς και να επιβεβαιώσεις την ταυτότητα του συνομιλητή σου.

 

Ακόμα μέσα από το Badoo μπορείς

 

- Να δεις ποιοι επισκέφθηκαν το προφίλ σου

- Ποιοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους

- Δυνατότητα αναφοράς και μπλοκαρίσματος χρηστών για μια ακόμα ασφαλέστερη και ευχάριστη εμπειρία με την πλατφόρμα.

 

badoo7.jpg

Κατέβασε και συ τώρα το Badoo app με το ανανωεωμένο σχεδιασμό, είτε χρησιμοποιείς iPhone είτε κάποιο Android smartphone και έλα στην τεράστια παρέα μας!

 

appstore1.pngplaystore3.png

post-1-0-57707900-1493835258_thumb.png

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα τα λιγουρια μαζεμενα στο badoo.

Oι γυναικες δεν μιλανε απο τα πολλα inbox καιγονται.

Και ψευτικο προφιλ να φτιαξεις ως γυναικα, 2 φωτογραφιες να βαλεις θα δεις 236 pm σε 1 ωρα..!

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα τα λιγουρια μαζεμενα στο badoo.

Oι γυναικες δεν μιλανε απο τα πολλα inbox καιγονται.

Και ψευτικο προφιλ να φτιαξεις ως γυναικα, 2 φωτογραφιες να βαλεις θα δεις 236 pm σε 1 ωρα..!

Σωστός ο παίκτης!..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μία ακόμα άχρηστη εφαρμογή σαν όλες τις παρόμοιες με 250.000 οnline άντρες και 15 γυναίκες-μπάζα-κομπλεξικές κλπ online και φορτωμένες με ψυχολογικά και πρόσφατους χωρισμούς.  Από την άλλη λιγούρια όπως ανέφερε ο παραπάνω χρήστης που κάνουν κρα για λίγη πούτσ@. Κλασσικό site γνωριμιών. και θέλουν και λεφτά. Πφφφφφ χαχαχαχαχα. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έκλαψα με την παρουσίαση του badoo.

 

Anyway, έχω αναφέρει σε άλλα thread οτι όσον αφορά κυρίως τους έλληνες, εκεί μαζεύονται κάτι γυναίκες σαρανταφεύγα πενηνταφεύγα και παραπάνω, παχύσαρκες μπάζα χωρισμένες ή τελειωμένες που τις παρατούσαν όλοι οι άνδρες και τώρα βρήκαν "στέγη" εκεί, επίσης έχει αρκετές trans και γενικότερα τίγκα στα fake profiles, θα μου πείτε βέβαια fake υπάρχουν σε όλα τα social networks.

 

Να πω οτι δεν έχω τίποτα με τα άτομα ηλικιών 40 και πάνω, ούτε με όσους φαίνονται άσχημοι ή είναι παχύσαρκοι, ούτε με χωρισμένους και ούτε με άτομα διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού. Απλά αναφέρω όσα λέω για κάποιον που είναι 18-35 και ψάχνει να χωθεί σε social networks με πιτσιρίκες φοιτήτριες και γενικότερα γυναίκες της ηλικίας του στο badoo δεν θα βρει τίποτα και αν βρει θα είναι fake profile με μεγάλη πιθανότητα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπαθώ να αποφασίσω αν τελικά @@@@@ πιο πολύ αυτός που έχει λογαριασμό στο badoo ή ο κλασικός "ευχαριστώ για την αποδοχή"...

 

Σοβαρευτείτε ρε και ανοίξτε το στόμα σας και μιλήστε έξω. Αν σε κοιτάει η κοπέλα, grow some balls και πήγαινε μίλα της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...