akis_fc Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλησπέρα έχω βρεθεί σε έναν προβληματισμό και θα ήθελα μερικές γνώμες από όποιον θέλει/μπορεί να δώσει περί αυτού. Στο τομέα του ΙΤ αν βοηθάει ας το επικεντρώσουμε στο κομμάτι γύρω από το Web, από το σίδερο που υποστηρίζει την κάθε εφαρμογή μέχρι το front-end και τις αντίστοιχες θέσεις εργασίας, θα προτιμούσατε μία εταιρεία η οποία αναπτύσσει ένα προϊόν (ή πολλά) ή εταιρεία η οποία αναλαμβάνει συμβόλαια για άλλες; Υπάρχει κάποια ουσιαστική διάκριση ή κάποιο ας πούμε career σταυροδρόμι πίσω από αυτή την επιλογή ή τη θεωρείται άνευ ουσίας;
paparovic Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλησπέρα έχω βρεθεί σε έναν προβληματισμό και θα ήθελα μερικές γνώμες από όποιον θέλει/μπορεί να δώσει περί αυτού. Στο τομέα του ΙΤ αν βοηθάει ας το επικεντρώσουμε στο κομμάτι γύρω από το Web, από το σίδερο που υποστηρίζει την κάθε εφαρμογή μέχρι το front-end και τις αντίστοιχες θέσεις εργασίας, θα προτιμούσατε μία εταιρεία η οποία αναπτύσσει ένα προϊόν (ή πολλά) ή εταιρεία η οποία αναλαμβάνει συμβόλαια για άλλες; Υπάρχει κάποια ουσιαστική διάκριση ή κάποιο ας πούμε career σταυροδρόμι πίσω από αυτή την επιλογή ή τη θεωρείται άνευ ουσίας; Το σίδερο;
akis_fc Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Το σίδερο; https://maas.io/ όχι μόνο ελληνική 1
jimex Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καλησπέρα έχω βρεθεί σε έναν προβληματισμό και θα ήθελα μερικές γνώμες από όποιον θέλει/μπορεί να δώσει περί αυτού. Στο τομέα του ΙΤ αν βοηθάει ας το επικεντρώσουμε στο κομμάτι γύρω από το Web, από το σίδερο που υποστηρίζει την κάθε εφαρμογή μέχρι το front-end και τις αντίστοιχες θέσεις εργασίας, θα προτιμούσατε μία εταιρεία η οποία αναπτύσσει ένα προϊόν (ή πολλά) ή εταιρεία η οποία αναλαμβάνει συμβόλαια για άλλες; Υπάρχει κάποια ουσιαστική διάκριση ή κάποιο ας πούμε career σταυροδρόμι πίσω από αυτή την επιλογή ή τη θεωρείται άνευ ουσίας; Τι σημασία έχει; Αν είναι σοβαρή εταιρεία, προσφέρει καλό συμβόλαιο και ζητάει προσόντα τα οποία έχεις τι πάει να πει τι άλλο παράγει η εταιρεία; Εξάλλου στο βιογραφικό σου τη θέση την οποία ήσουν βάζεις.
MidSeniorDev Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 μιά εταιρία που αναπτύσει προιόντα και μπορεί να τα υποστηρίξει μετά
akis_fc Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τι σημασία έχει; Αν είναι σοβαρή εταιρεία, προσφέρει καλό συμβόλαιο και ζητάει προσόντα τα οποία έχεις τι πάει να πει τι άλλο παράγει η εταιρεία; Εξάλλου στο βιογραφικό σου τη θέση την οποία ήσουν βάζεις. Δεν συμμφωνώ απόλυτα μαζί σου έχοντας εργαστεί μόνο σε εταιρείες όπου αναπτύσσουν λύσεις για άλλους μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι μαζεύεις διαφορετική εμπειρία όταν αναπτύσσεις και υποστηρίζεις ένα προϊόν πόσο μάλλον όταν αυτό κάνει ένα σοβαρό scale up. Και απλά ζητάω την γνώμη κάποιου που είναι/ήταν σε τέτοιες θέσεις για να επιβεβαιώσω ή όχι αυτή την εντύπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα