Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες!! 

Είμαι 32 αλλά για κάποιο λόγο μικροδείχνω πολύ (ειδικά αν ξυριστώ κόντρα μοιάζω 20 δυστυχώς)

Παρόλα αυτά όμως κάτι ο χρόνος, κάτι ο κακός ύπνος, κάτι οι πολλές ώρες δουλειάς στον υπολογιστή... και έχω αρχίσει να διακρίνω τα πρώτα σημάδια κούρασης ειδικά στην περιοχή των ματιών. Ποια η άποψή σας επ'αυτού; Θα το προσπερνούσατε ή θα αναλαμβάνατε δράση όπως σκέφτομαι να κάνω εγώ; Και αν ισχύει για σας το δεύτερο, τι θα κάνατε; 

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρες!!

Είμαι 32 αλλά για κάποιο λόγο μικροδείχνω πολύ (ειδικά αν ξυριστώ κόντρα μοιάζω 20 δυστυχώς)

Παρόλα αυτά όμως κάτι ο χρόνος, κάτι ο κακός ύπνος, κάτι οι πολλές ώρες δουλειάς στον υπολογιστή... και έχω αρχίσει να διακρίνω τα πρώτα σημάδια κούρασης ειδικά στην περιοχή των ματιών. Ποια η άποψή σας επ'αυτού; Θα το προσπερνούσατε ή θα αναλαμβάνατε δράση όπως σκέφτομαι να κάνω εγώ; Και αν ισχύει για σας το δεύτερο, τι θα κάνατε;

δεχομαι οτι μεγαλωνω.προσπαθω να γεμιζω την ζωη μου με εμπειριες και οχι αν θα φανει ενα σημαδακι στο προσωπο.πανω απο ολα βεβαια γυμναστικη που βοηθαει σε πολλα
Δημοσ.

Μια ενυδατική, καλή διατροφή, καθόλου ζάχαρη,αρκετό νερό,Α άσκηση/γυμναστική και είμαι κουκλάκι ζωγραφιστό.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ενυδατική, καλή διατροφή, καθόλου ζάχαρη,αρκετό νερό,Α άσκηση/γυμναστική και είμαι κουκλάκι ζωγραφιστό.

Ζάχαρη γιστι καθόλου;

Δημοσ.

copy/paste :lol:

Καταστρέφει το κολλαγόνο

Ίσως η χειρότερη επίδραση που έχει η ζάχαρη στο δέρμα μας είναι ότι προσκολλάται πάνω σε πρωτεΐνες και τις καταστρέφει. Και μία από τις πιο σημαντικές πρωτεΐνες του οργανισμού μας είναι το κολλαγόνο. Είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα του δέρματος, μαζί με την ελαστίνη. Το κατεστραμμένο κολλαγόνο κάνει το δέρμα μας να είναι αδύναμο, να χάνει την λάμψη του, και επίσης το καθιστά πιο ευαίσθητο σε λοιμώξεις.

Τέλος, η ζάχαρη εμποδίζει και μειώνει σημαντικά την παραγωγή νέων κυττάρων του δέρματος, προκαλώντας ρυτίδες και σημάδια γήρανσης.

Δημοσ.

Η καλύτερη για τον καφέ ποια είναι; Πιο υγιεινή ας πούμε... Μαύρη ή καστανή;

Nα σου πω την αληθεια επειδη με απασχολουσε το θεμα,ολες οι ζαχαρες ειναι το ιδιο,η μαυρη και η καστανη απλα εχουν μελασα,θεωρητικα ειναι ειναι λιγο καλυτερες αλλα πρακτικα ειναι το ιδιο οσον αφορα το θεμα μεταβολισμου και υγειας με την απλη λευκη ζαχαρη.Η μονη ουσιαστικη τους διαφορα ειναι οτι εχουν πιο ωραια γευση ειδικα η μαυρη που εχει πολυ υγρασια απο την μελασα και κανει ωραιο καραμελωμα στα φαγητα(ασχετο).

Εναλλακτικες ειναι η ζαχαρινη(ασπαρταμη,σουκραλοζη κλπ κλπ) και αυτη με  μακροπροθεσμα αμφιβολλα αποτελεσματα για την υγεια και τελος η στεβια η οποια αν βρεις σχετικα καθαρη με γλυκοζιτες στεβιολης χωρις επιπροσθετα συνθετικα γλυκαντικα,θα αφηνει χαλια γευση στον καφε.

Δημοσ.

Φίλη μου χώρισε αφού πέτυχε τον δικό της στο μπάνιο να ξυρίζει τα πόδια του, "μ' άρεσε αυτό το γυμναστήριο-ξυρισμένο στήθος/πόδια, μόλις όμως άνοιξα την πόρτα του μπάνιου και τον αντίκρισα με το 'να πόδι πάνω στη μπανιέρα και να το ξυρίζει, δεν ξέρω ρε παιδί μου, κάτι έσπασε μέσα μου..." είναι ό,τι μου είπε κατά λέξη στην "απολογία" της!

Καλός, χρυσός ο καλωπισμός του άντρα υπο αυτή την έννοια αλλά βάλε εικόνα την στιγμή που αλύφεις την ενυδατική στο πρόσωπο... :P

• Like 3
Δημοσ.

Γυμναστική - περπάτημα

Αρκετό νερό

Αντηλιακό στον ήλιο

Καλό καθάρισμα/πλύσιμο  προσώπου καθημερινά

Ενυδατική

Ύπνος αρκετός.

Case closed

• Like 5
Δημοσ.

Όχι ζάχαρη, όχι αλκοόλ, όχ καφέ, γυμναστική, διατροφή, σέλφι, καθρέφτης και τρυπημένα μπούτια.

Είναι σαρκαστικό το σχόλιο. για όποιον δεν το έπιασε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...