vrwmiaris Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο, οι γυναίκες του φόρουμ να μας απαντήσουν, θέλουν οι άντρες/γκόμενοι τους να περιποιούνται; τους αρέσει αυτό;Ήτι τις χαλάει σε σχέση με την ανδρική περιποίηση, ποιο πράγμα να αποφεύγουμε. 1
volos27 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 k ζαχαρη κ καφε κ τσιγαρο κ πιτογυρα κ ξαπλα ολη μερα,χεστικα για τα μουτρα μου,κανεις δεν νικαει τον χρονο,ας περναμε καλα τουλαχιστον χωρις στερησεις 2
Shadows Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 k ζαχαρη κ καφε κ τσιγαρο κ πιτογυρα κ ξαπλα ολη μερα,χεστικα για τα μουτρα μου,κανεις δεν νικαει τον χρονο,ας περναμε καλα τουλαχιστον χωρις στερησεις Ναι αλλα και μποτοξ και εμφυτευση μαλλιων και βαψιμο βεβαια
volos27 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 εγω ειμαι τοσο ασχημος που για να φτιαξει η μαπα μου χρειαζεται αλλαγη κεφαλιου 1
defacer Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Φίλη μου χώρισε αφού πέτυχε τον δικό της στο μπάνιο να ξυρίζει τα πόδια του, "μ' άρεσε αυτό το γυμναστήριο-ξυρισμένο στήθος/πόδια, μόλις όμως άνοιξα την πόρτα του μπάνιου και τον αντίκρισα με το 'να πόδι πάνω στη μπανιέρα και να το ξυρίζει, δεν ξέρω ρε παιδί μου, κάτι έσπασε μέσα μου..." Αν όντως χώρισε γι' αυτό το λόγο, χάρη του έκανε... Καλός, χρυσός ο καλωπισμός του άντρα υπο αυτή την έννοια αλλά βάλε εικόνα την στιγμή που αλύφεις την ενυδατική στο πρόσωπο... Άμα βάλεις την ενυδατική μέσα στο μπουκαλάκι του after shave είναι ΟΚ; Να μας πούν οι πραγματικοί άντρες του φόρουμ. Ήτι τις χαλάει σε σχέση με την ανδρική περιποίηση, ποιο πράγμα να αποφεύγουμε. Το να αποφασίζουμε για τη δική μας προσωπική περιποίηση με βάση τα αποτελέσματα online poll. 6
sargio01 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δεν έκλεισε την πόρτα και δεν τον ξανά 'δε! Σε βάθος χρόνου(μιας εβδομάδας ) συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να τον δεί ερωτικά πλέον και σε κανά μήνα συνολικά είχε χωρίσει. Τώρα απο 'κει και πέρα, σκούζε όσο θες
defacer Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Κάποια στιγμή θα μεγαλώσουν όλοι όσοι τα διαβάζουν αυτά και θα συνειδητοποιήσουν πως όταν είσαι καθημερινά με κάποιον, όσο ερωτική και να είναι η σχέση σας, όσο κι αν προσπαθεί κανείς να το αποφύγει, θα τον δεις και να χέζει, και να ξερνάει, και να φαίνεται σαν ανάποδο γαμώτο λόγω κούρασης/ασθένειας/whatever. Απο κει και πέρα το τι κάνει ο καθένας όταν του χτυπήσει το καμπανάκι, ειλικρινά αν δεν είναι σύντροφός μου χέστηκα. 3
sargio01 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εντάξει τώρα, δύο πράγματα μου 'ρχονται στο μυαλό: ένα οτι όταν είστε ζευγάρι δεκαετία και βάλε τότε άλλα πράγματα που σας συνδέουν υπερτερούν ενώ παράλληλα εξαρτάται και απο την υπόλοιπη συμπεριφορά. Να δώσω ενα παράδειγμα για το τελευταίο που μου 'ρθε τώρα: Την ημέρα του πάρτυ στο survivor(δεν ξέρω αν το βλέπεις), καθώς μπανιαρίζονταν οι παίκτες, οι γυναίκες έχυσαν και με τον τρόπο ακόμα που πέταξε την ενυδατική ο Αγγελόπουλος πάνω του. Σ' εκείνη την φάση κατάλαβα ακόμα περισσότερο την φίλη μου. Εν το μεταξύ έγραψα στο πρώτο μήνυμα για απολογία της γιατί πραγματικά της την πέσαμε όλοι για το τι κάνει αλλά 'ντάξει... πραγματικά ακουγόταν ποολύ ξενερωμένη, τόσο που μας αφόπλιζε ό,τι επιχειρήματα και να δίναμε με τον τρόπο που μιλούσε!
defacer Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εντάξει τώρα, δύο πράγματα μου 'ρχονται στο μυαλό: ένα οτι όταν είστε ζευγάρι δεκαετία και βάλε τότε άλλα πράγματα που σας συνδέουν υπερτερούν ενώ παράλληλα εξαρτάται και απο την υπόλοιπη συμπεριφορά. Όταν πάλι δεν είστε δεκαετία (μήπως τα παραλές λιιιιιιγο?) σίγουρα η σχέση είναι διαφορετική, δε θα κρίνω την ξεπέτα του καλοκαιρινού σαββατοκύριακου με τα ίδια κριτήρια, προφανές μέχρι εδώ. Αλλά αυτό το καταλαβαίνω όταν μιλάμε για κριτήρια πνεύματος, χαρακτήρα, και συμπεριφοράς, όχι κριτήριο αν την ώρα που μπήκα τρέχοντας γιατί κατουριόμουν την πέτυχα να αλλάζει σερβιέτα. Το να αλλάξει η στάση κάποιου επειδή έτυχε μια φορά και είδε κάτι να συμβαίνει το οποίο το κάνει όλος ο κόσμος κάθε μέρα και αυτό είναι γνωστό, ε εκεί για μένα υπάρχει πρόβλημα στον εγκέφαλο. Να δώσω ενα παράδειγμα για το τελευταίο που μου 'ρθε τώρα: Την ημέρα του πάρτυ στο survivor(δεν ξέρω αν το βλέπεις), καθώς μπανιαρίζονταν οι παίκτες, οι γυναίκες έχυσαν και με τον τρόπο ακόμα που πέταξε την ενυδατική ο Αγγελόπουλος πάνω του. Σ' εκείνη την φάση κατάλαβα ακόμα περισσότερο την φίλη μου. Ούτε νεκρός survivor, και δεν έχω ιδέα ποιός είναι ο Αγγελόπουλος. Οπότε δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Εν το μεταξύ έγραψα στο πρώτο μήνυμα για απολογία της γιατί πραγματικά της την πέσαμε όλοι για το τι κάνει αλλά 'ντάξει... πραγματικά ακουγόταν ποολύ ξενερωμένη, τόσο που μας αφόπλιζε ό,τι επιχειρήματα και να δίναμε με τον τρόπο που μιλούσε! Πρώτον, και γω μπορώ να αφοπλίσω, αυτό δε σημαίνει πως σίγουρα δε θα λέω μαλακίες την ώρα που θα το κάνω. Δεύτερον, 100% σεβαστή η επιλογή της φίλης, δε μας πέφτει λόγος με ποιόν τα φτιάχνει ούτε με ποιόν τα χαλάει. Αυτό που σχολιάζω είναι το τι μας λέει για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου το ότι (υποθέτουμε) είδε το γκόμενο να ξυρίζει το πόδι και αποφάσισε ότι δεν της κάνει πια για άντρα. Ενώ πιο πριν το ήξερε πως ξυρίζει πόδι, απλά δεν τον είχε πετύχει. 1
HALF EVIL Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Όταν πάλι δεν είστε δεκαετία (μήπως τα παραλές λιιιιιιγο?) σίγουρα η σχέση είναι διαφορετική, δε θα κρίνω την ξεπέτα του καλοκαιρινού σαββατοκύριακου με τα ίδια κριτήρια, προφανές μέχρι εδώ. Αλλά αυτό το καταλαβαίνω όταν μιλάμε για κριτήρια πνεύματος, χαρακτήρα, και συμπεριφοράς, όχι κριτήριο αν την ώρα που μπήκα τρέχοντας γιατί κατουριόμουν την πέτυχα να αλλάζει σερβιέτα. Το να αλλάξει η στάση κάποιου επειδή έτυχε μια φορά και είδε κάτι να συμβαίνει το οποίο το κάνει όλος ο κόσμος κάθε μέρα και αυτό είναι γνωστό, ε εκεί για μένα υπάρχει πρόβλημα στον εγκέφαλο. Ούτε νεκρός survivor, και δεν έχω ιδέα ποιός είναι ο Αγγελόπουλος. Οπότε δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Πρώτον, και γω μπορώ να αφοπλίσω, αυτό δε σημαίνει πως σίγουρα δε θα λέω μαλακίες την ώρα που θα το κάνω. Δεύτερον, 100% σεβαστή η επιλογή της φίλης, δε μας πέφτει λόγος με ποιόν τα φτιάχνει ούτε με ποιόν τα χαλάει. Αυτό που σχολιάζω είναι το τι μας λέει για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου το ότι (υποθέτουμε) είδε το γκόμενο να ξυρίζει το πόδι και αποφάσισε ότι δεν της κάνει πια για άντρα. Ενώ πιο πριν το ήξερε πως ξυρίζει πόδι, απλά δεν τον είχε πετύχει.
sargio01 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Όταν πάλι δεν είστε δεκαετία (μήπως τα παραλές λιιιιιιγο?) σίγουρα η σχέση είναι διαφορετική, δε θα κρίνω την ξεπέτα του καλοκαιρινού σαββατοκύριακου με τα ίδια κριτήρια, προφανές μέχρι εδώ. Αλλά αυτό το καταλαβαίνω όταν μιλάμε για κριτήρια πνεύματος, χαρακτήρα, και συμπεριφοράς, όχι κριτήριο αν την ώρα που μπήκα τρέχοντας γιατί κατουριόμουν την πέτυχα να αλλάζει σερβιέτα. Το να αλλάξει η στάση κάποιου επειδή έτυχε μια φορά και είδε κάτι να συμβαίνει το οποίο το κάνει όλος ο κόσμος κάθε μέρα και αυτό είναι γνωστό, ε εκεί για μένα υπάρχει πρόβλημα στον εγκέφαλο. Ε ναι, τυχαίο το νούμερο. Γενικά τη μακροχρόνια σχέση δεν την αγγίζουν τόσο επιφανειακά ζητήματα. Κατά τα άλλα, σίγουρα έπαιξαν κι άλλα στην συμπεριφορά, αυτό ήταν το κερασάκι προφανώς. (...)Ούτε νεκρός survivor, και δεν έχω ιδέα ποιός είναι ο Αγγελόπουλος. Οπότε δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. (...) Ε είσαι ξενέρωτος!! χαχαχα Είναι ενα τυπάκι στο παιχνίδι που έχει τρελάνει τις γκόμενες, σε κάποια φάση άλοιψε το σώμα του με ενυδατική(νομίζω ήταν) και σχολιάστηκε ακόμα και το πόσο αρρενωπά την έβαζε σε σχέση με τους άλλους! χαχαχα (...)είδε το γκόμενο να ξυρίζει το πόδι και αποφάσισε ότι δεν της κάνει πια για άντρα. Ενώ πιο πριν το ήξερε πως ξυρίζει πόδι, απλά δεν τον είχε πετύχει.Είναι ο τρόπος δηλαδή προφανώς(και σύμφωνα με την απο πάνω παράθεση), οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε αρνητικά την άλλη για το τι της έβγαλε μια εικόνα. (εξάλλου γκόμενοι ήταν να το πω έτσι, δεν το 'βλεπαν και για γάμο) Πείτε καμία ενυδατικήΜια της neutrogena που 'χει τη σημαία της Νορβηγίας στο σωληνάριο, πολύ καλή
Shadows Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μπορει να νομιζε οτι εκανε λειζερ ή χαλαουα και να την ξενερωσε το ξυραφακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα