Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η φάτσα του λουζεροιτούδη τα έλεγε ολα... το βλέπε να ρχεται. Αυτος που σηκωσε ευρωπαϊκό επειδή ο θρύλος δε πέρασε στο φ4.

Χάχα, και στο τέλος μετά τις βολές του Γκριν δεν ξέραν τι να κάνουνε. Έκανε αλλαγή με 4 πόντους διαφορά και 1,2 δεύτερα. Κλάμα...

• Like 3
  • Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρίς γκάρντ, χωρίς σέντερ, με Σπανούλη εναντίον μιας πεντάδας στο ζωγραφιστό, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ για 4η σερί φορά σε Φ4. Τρελοί κατσαπλιάδες όσοι σχεδιάζουν την ομάδα εκεί στη Ρωσία.

• Like 3
Δημοσ.

Χωρίς γκάρντ, χωρίς σέντερ, με Σπανούλη εναντίον μιας πεντάδας στο ζωγραφιστό, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ για 4η σερί φορά σε Φ4. Τρελοί κατσαπλιάδες όσοι σχεδιάζουν την ομάδα εκεί στη Ρωσία.

Ούτε τώρα δε λες μια καλή κουβέντα για την ομάδα;;; Τζάμπα είναι! Κοτζάμ τελικό έφτασε και έγραψες τέτοιο σχόλιο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμαθε αμυνα ο Γιανγκ, και τριποντα ο Αγραβανης τι αλλο θα δω πλεον.

Περαστικά

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα κι αν χάναμε ο τρόπος που παίξαμε με πάθος κι αυταπάρνηση είναι άξιος συγχαρητηρίων. Εγώ αυτό θαύμασα περισσότερο βλέποντας τον αγώνα. Υπερπήδησαν όλες τις δυσκολίες που έπρεπε να διαχειριστούν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, κερδίσαμε τη ΤΣΣΚΑ για 4η συνεχόμενη φορά σε Φ4 ! ΜΠΡΑΒΟ μάγκες !

• Like 3
Δημοσ.

Εσύ οφείλεις ένα συγγνώμη σε Μάντζαρη πρωτίστως και ακολούθως στην ομάδα. Δείχνεις να μην έχεις διδαχθεί τίποτα από το μεγαλείο αυτής της ομάδας, δυστυχώς για εσένα.

Σήμερα, εκεί που η μπάλα έκαιγε ντύθηκε Σπανούλης

Δημοσ.

Τι να πώ, ΘΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ και αυτά που γράφουν στο FB; Αυτό που είπε ο Ζούς πιο πίσω, ο μεγαλύτερος βρικόλακας έβερ με έναν παίκτη που στο τέλος είναι απλά ο πιο clutch όλων στην Ευρώπη. Θέλω κούπες και δεν μου αρκεί η συμμετοχή, αφού έφτασαν μέχρι εδώ πρέπει και να το σηκώσουν.

• Like 2
Δημοσ.

Τι να πώ, ΘΑ ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ και αυτά που γράφουν στο FB; Αυτό που είπε ο Ζούς πιο πίσω, ο μεγαλύτερος βρικόλακας έβερ με έναν παίκτη που στο τέλος είναι απλά ο πιο clutch όλων στην Ευρώπη. Θέλω κούπες και δεν μου αρκεί η συμμετοχή, αφού έφτασαν μέχρι εδώ πρέπει και να το σηκώσουν.

Καλα εντάξει.

Δημοσ.

Παιχταράδες και σωστό κόουτς έχει η ΤΣΣΚΑ.

Δυστυχώς γι'αυτους κυκλοφορεί ο Σπαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Εφιάλτης.

... Τρελοί κατσαπλιάδες όσοι σχεδιάζουν την ομάδα εκεί στη Ρωσία.

Αυτα θέλω να τα γράφεις όταν ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -19 ή στο -11 όπως σήμερα.

• Like 7
Δημοσ.

Πάρτο ρε ομαδάρα να μας τρελάνεις για άλλη μία φορά.Πότε θα ρθει ποτέ θα ρθει η Κυριακή!

Σας ταιριαζουν καλυτερα οι Παρασκευες :)

Δημοσ.

Εσύ οφείλεις ένα συγγνώμη σε Μάντζαρη πρωτίστως. Σήμερα, εκεί που η μπάλα έκαιγε ντύθηκε Σπανούλης

Αν φέρουν την κούπα την Κυριακή, αν συνεχίσει έτσι και μέχρι τους τελικούς Α1 θα τον λεω απο εδώ και πέρα Τερμινεϊτορ όπως τον έλεγε ο Ιωάννου. Κατ' τα άλλα να ζητήσω συγνώμη για ποιό λόγο; Και ο Σάδα κάποτε στην Μπαρτσελόνα στα 10 παιχνίδια έκανε και ένα εξωπραγματικό επιθετικά όπου του έβγαιναν όλα. Δεν αλλάζει η άποψη μου απο μια καλή εμφάνιση. Αν σαν παίκτης ανεβεί απο εδώ και πέρα και μας διαψεύσει, θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα.

• Like 1
Δημοσ.

σωστό κόουτς έχει η ΤΣΣΚΑ.

Μην το πεις παραεξω...

Κλοουν που κανει αλλαγη στο 1 δευτερολεπτο , με ξενα @@ καριερα . Loser μια ζωη

• Like 3
Δημοσ.

Παιχταράδες και σωστό κόουτς έχει η ΤΣΣΚΑ.

Δυστυχώς γι'αυτους κυκλοφορεί ο Σπαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Εφιάλτης.

Αυτα θέλω να τα γράφεις όταν ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -19 ή στο -11 όπως σήμερα.

Αν ολοκληρη Τσσκα την κερδιζει ενας παιχτης ε τι να πω, ο Σπανουλης φταιει;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...