Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια απορια ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος αν μπορει καποιος να σε βρει ας πουμε χωρις να εχει κινητο πανω σου σε μια αποσταση 3-4 χιλιομετρον πανω στο βουνο αν εισαι βραδυ υπαρχει κανενα μηχανημα που να σου δειχνει θερμοτιτα σε αυτην την αποσταση 

Δημοσ.

Γιατί θέλεις να κρυφτείς; να τα πάρουμε από την 

ναι θελω να κρυφτω μαζι με 2 φιλους θα βαλουμε και στοιχημα και οι αλλοι ειναι σιγουρι οτι θα μας βρουνε οπου και να παμε υπαρχει περιπτωση να γινετε αυτο το πραγμα 

με το αυτοκινητο θα κρυφτομε 

Δημοσ.

λες ρε φιλε νατο βαλω το στοιχημα η θα το χασω.

αμα σου βαλει gps στο αμαξι θα το χασεις. Οποτε αφηστε το αμαξι παραπερα και κρυφτειτε με κουβερτες απο αλουμινοχαρτο

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης αν σας ψάχνει και είστε εκτός αυτοκινήτου και η θερμοκρασία περιβάλλοντος ειναι πάνω απο 36 Κελσίου και δεν κουνιέστε, με τη θερμό κάμερα δε θα σας βρει ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

ναι θελω να κρυφτω μαζι με 2 φιλους θα βαλουμε και στοιχημα και οι αλλοι ειναι σιγουρι οτι θα μας βρουνε οπου και να παμε υπαρχει περιπτωση να γινετε αυτο το πραγμα

με το αυτοκινητο θα κρυφτομε

Καλα, μας επεισες..

Η αστυνομια εχει και θερμοκαμερες και αλλα γκατζετακια.Το νου σου!

• Like 2
Δημοσ.

Θα σας ψαχνει και την επομενη και την παραεπομενη και πολλες επομενες αν κρυφτεις νυχτα στο βουνο

• Like 2
Δημοσ.

Εχω μια απορια ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος αν μπορει καποιος να σε βρει ας πουμε χωρις να εχει κινητο πανω σου σε μια αποσταση 3-4 χιλιομετρον πανω στο βουνο αν εισαι βραδυ υπαρχει κανενα μηχανημα που να σου δειχνει θερμοτιτα σε αυτην την αποσταση 

Για να μπορέσεις να έχεις μια θερμοκάμερα την οποία θα την βάλεις 10-15 μέτρα μπροστά από κτίριο ώστε να δεις την θερμική κατάσταση του κελύφους, πρέπει να δώσεις μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...