Juve47 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Καλησπερα απο σημερα εχω στην κατοχη μου το J7 2016.Καθως εβγαζα photos ενω ακουγα μουσικη η ενταση μειωθηκε.Ειναι λογικο αυτο?Επισης πηγα να κατεβασω κανα τραγουδακι απο yt to mp3 και μου εβγαλε και καλα οτι εχω 11 ιους με ενα ρομποτακι του android. Επαθε οντως οι μ@λ@κιες?
Avatar_GR Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ναι, μάλλον έχεις Ιούς μέσα. Δοκίμασε factory reset του κινητό και αν είσαι τυχερός θα στρώσει
Juve47 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Σοβαρα; γιατι οκ παειΤο περιεργο ειναι οτι και στο pc το ιδιο βγαζειΕνω δεν ειναι καν android καλου κακου του εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων γιατι με τρομαξες
saruman123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καλησπερα απο σημερα εχω στην κατοχη μου το J7 2016.Καθως εβγαζα photos ενω ακουγα μουσικη η ενταση μειωθηκε.Ειναι λογικο αυτο?Επισης πηγα να κατεβασω κανα τραγουδακι απο yt to mp3 και μου εβγαλε και καλα οτι εχω 11 ιους με ενα ρομποτακι του android. Επαθε οντως οι μ@λ@κιες?Τίποτα δεν έχει Διάβασε http://www.doctorandroid.gr/2016/06/android-fake-virus-ads.html?m=1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα