Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν παω να κανω καπου login με nick και pass θελω με το που γραφω το nick αυτόματα να βγαινει το pass. Oxι να πηγαινω στο site και να βλεπω να υπαρχουν ηδη nick και pass στα πεδια. Πως γινεται?

Φανταζομαι ότι αλλιως ρυθμιζεται στον ie και αλλιως στον firefox, πεστε μου πρωτα για τον firefox.

Δημοσ.

δηλαδή θες να μην φαίνονται τα αποθηκευμένα nicks/passwds και πιθανον να μην μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει κλικ να τα δει ή να κανει login, σωστα;

Χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα password manager με ρυθμιση να μην κάνει auto fill και auto login

Δοκίμασε κάποιο απο τα παρακάτω και δες ποιο σε βολευει

lastpass

keepass

1password

(υπάρχουν και άλλα)

Δημοσ.

Δε χρειαζεται εξτρα προγραμμα, υπαρχει στις ρυθμισεις των browsers.

Hμι-autoform ειχα ως τωρα πχ. στο gsis.gr, εβαζα nick και από κατω εβγαινε αυτόματα το pass, ετσι δε χρειαζοταν να το θυμαμαι ή να το ψαχνω εκει που το εχω σημειωσει.

Αλλα τωρα στην ερωτηση αν θελω να το αποθηκευσει κατα λαθος ειπα "ναι", οποτε πλεον βγαζει nick και pass αυτόματα με το που επισκεπτομαι τη σελιδα. Πως μπορω να γυρισω στη προηγουμενη κατασταση?

δηλαδή θες να μην φαίνονται τα αποθηκευμένα nicks/passwds και πιθανον να μην μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει κλικ να τα δει ή να κανει login, σωστα;

Χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα password manager με ρυθμιση να μην κάνει auto fill και auto login

Δεν χειρίζεται άλλο ατομο τον υπολογιστη μου(και αν υπηρχε προφανως κι αυτός θα μπορουσε να τρεξει αυτά τα προγράμματα), απλα με καποια sites όπως το gsis πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.

Δημοσ.

Τωρα εξήγησες το προβλημα.

Μπες στις ρυθμισεις του browser και κάνε καθαρισμο ολων των αποθηκευμενων passwords και περασε απο την αρχη οσους θελεις.

Στην εκάστοτε σελίδα πρεπει να εχεις πολλαπλούς κωδικους για να συμπληρώνει αυτόματα το password αναλογα με το login

Τελος το προγραμμα δεν ειναι αναγκαια για multiuser pc. Χρειαζεται να θυμασαι ΕΝΑ password (του προγράμματος). Αν εγω εχω προσβαση στο μηχανημα σου (εστω και προσωρινα) δεν εχω προσβαση στα logins και τους κωδικους σου

Δημοσ.

Μπες στις ρυθμισεις του browser και κάνε καθαρισμο ολων των αποθηκευμενων passwords και περασε απο την αρχη οσους θελεις.

Aν το κανω αυτο καηκα...

Άλλος τροπος δεν υπαρχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...